Skoro ta spółka już jest nic nie warta i tylko do piachu to po jasną .... szanowny pan Olek siedzi na tym forum , tak pilnuje cudzych wypocin. Tak 'bezinteresownie"? Trzeba być naprawdę rzadkim pedałem i tak marnować czas. P
właśnie dla takich wpisów ludzi którzy to samo pisali do mnie przy 5 zł :) Trudno się Ci się pogodzić ze stratą całego kapitału i wylewasz te swoje pretensje na forum... A trzeba było wtedy trzy lata temu mnie posłuchać :))) Ale nie Ty pisałeś, że jestem płatnym naganiaczem na spadki pod zbierającego :)))) I co z tego wyszło ? Posłuchałbyś grzecznie miałbyś kasę:) Co więcej posłuchałbyś dwa lata temu miałbyś chociaż połowę :) co więcej posłuchałbyś rok temu miałbyś chociaż 25 % a teraz... nie masz nic tylko wyzwiska na forum :))) Miłego dnia. Ciężko pracowałeś na tą kasę ? Boli co ?:)
albo z czytaniem problem albo ze zrozumieniem prostego tekstu. Więc sluchaj bajtloku; Tak jak większość jestem tu stratny na akcjach gównianej spółki EFH. Wk mnie to ale mówi sie trudno Stać mnie na to i kropka. Natomiast osobna sprawą po jasnego czorta czuwasz na tym forum i to od kilku lat i cały czas szydzisz z reszty. Baba ci inie daje, jestes jakim p frustatem. No pomyśl
Właśni jestem za :) Olek czarcie zajmij się żoną dziećmi , jak tu widzisz dno to po co drażnisz ludzi i tak im nie do śmiechu. A tak z ciekawości zapytam czy inwestujesz czy tylko szczekasz ,jak inwestujesz to przedstaw panie prorok co masz w portfelu ,to może tym pomożesz ludziom co stracili . Właśnie w taki sposób pomożesz ,a nie naśmiewając się .