• Niestety, ale.... Autor: ~Okulista [213.158.222.*]
    Przy tym "olbrzymim" zainteresowaniu papierem, z końcem tygodnia nastąpi zmiana kodu na 2 z przodu. Pozdrowienia dla marzycieli o 10....50 zł i oczywiście dla Krucika ;)))
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~kaszan [79.184.55.*]
    No nie wyglada to zbyt kolorowo. Sam kupilem troche takiego papieru, ale to przedluzajace sie przejecie i 3 z przodu nie wygladaja najlelpiej..
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Okulista [213.158.222.*]
    No cóż moi drodzy.....wiem, wiem - zaraz napiszecie, że jestem "znafcą", ale sami widzicie jaka jest rzeczywistość. Tak więc jutro powrót do bazy (4,00-4,20) a dzisiaj krwista czerwień. Bez "zgody" rozgrywających tj. WDM, ACL i Equimaxx nigdzie "pociąg nie pojedzie". Musicie sobie to uzmysłowić. Czekam niżej. Pozdrowienia dla marzycieli ;)
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Okulista [213.158.221.*]
    No cóż. .. nie lubię używać tego sformułowania, ale to samo życie- "A nie mówiłem. .....". Najwyraźniej WDM z Eq dalej rozgrywają swoją partię. Pozdro dla marzycieli, a szczegolnie dla Krucika :)))) Czekam niżej ;)
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~b_uważny [31.11.231.*]
    profesjonaliści trójca sprzedała 5000 akcji zbijając kurs o 10% to do nich podobne
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Greg [31.61.136.*]
    Ja tam się ciesze ze znowu sypia. Mogłem kupić za 4 to co tydzień temu opchnelem za 5.2. Mam nadzieje ze jeszcze sypna i całe zlecenie pójdzie :)
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~wark [95.40.106.*]
    To co Greg kupiłeś i już sprzedajesz w tej samej cenie?
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Greg [31.182.82.*]
    chodzilo mi o zlecenie kupna. Bo wcześniej nie zrealizowało sie w calosci
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~b_uważny [31.11.231.*]
    Greg sprzedał akcje po 5,2 zl a pisał na forum o 10zł.Na 5,2 zl chyba trochę poczekasz tym razem.Bardzo niedobrze,że o tym pi[szesz na forum.Pod rozwagę warcholstwo ,przejrzyj swoje wcześniejsze wpisy
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~123 [89.68.48.*]
    czym mniej tych warchołów tym lepiej ... niech sieją zamęt gdzie indziej gubią się w swoich krętactwach całkowita degrengolada odmóżdżenie nawet myśleć nie potrafią żerują czyimś kosztem ... szkoda dla takich słów groszozjady. Do zakładanych wartości, koniec przekazu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Trzeba Gregowi przyznać ,że pisał na forum o sprzedaży części pakietu na ostatniej górce.Może to i lepsza strategia niż czekanie nie wiadomo jak długo i dokupowanie na dołkach?
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-zakonczenie-odwrotnego-przejecia-info,16029677.html
    Przejrzalem. Jakos nienwiedze zebym gdzies pisal ze sprzedalem wszystko. Czytaj ze zrozumieniem ja jestes taki UWAZNY
    W tej chwili większość grających na NC liczy tylko na szybki zysk ,piszą pierdy na forum byleby tylko na podbitce wywalić .Tak jak spadniemy jeszcze trochę to Greg zostanie "długoterminowym" :)
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~demot [89.70.66.*]
    Pozwolicie że i ja się włączę - niestety wypowiedzi na tym forum podobnie jak i na Parkiecie należy traktować (przynajmniej ja tak robię) z ograniczonym zaufaniem. Każdy ma jakąś taktykę i sposób zarabiania pieniędzy. Nie zrozumcie mnie źle - absolutnie nie pochwalam Grega, ale każdy robi to co uważa za stosowne, a czy jest to przyzwoite to już inna bajka. Nie wszyscy myślą niestety tak jak my .... A wracając do sytuacji, to chyba na wzrosty przyjdzie nam rzeczywiście poczekać dość długo...podejrzewam nawet początek przyszłego roku. Najbliższe info o rejestracji podwyższenia kapitału w ramach emisji akcji serii A2 licząc ok. 1,5 miesiąca od dnia 25.11.2014 r. pojawi się być może na początku stycznia 2015 r. Jest szansa, że AOS jeszcze jako sp. z o.o. złoży wniosek na dofinansowanie ze środków jakiegoś programu z UE, o czym nas powinni poinformować (z czegoś muszą sfinansować opracowanie technologii oraz wszelakich dopuszczeń). Prócz tego niewykluczone jest, iż będą szukać środków na sfinansowanie ww. działań z nowej emisji - wątpię aby ACL z WDM i Equimaxx-em byli skorzy wyłożyć kasę na najbliższą emisję - bynajmniej nie 10 zł za akcję :)). Tak więc trzeba uzbroić się w cierpliwość oraz solidne dawki leków antydepresyjnych :), gdy będziemy zaliczać kolejne minima. Ale to do czasu .... Pozdrawiam wytrwałych i cierpliwych, do których i ja się zaliczam.
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Krucik [87.98.252.*]
    Kazdy ma swoją taktykę i każdy chce zarobić na już, szybko kupić i po paru dniach sprzedać drożej i sie cieszyć zyskiem i mowić "jestem znawcą giełdy". Mało kto tak się dorobi bo trzeba patrzeć i czeka ćna zyski. Każdy z nas wie, że z EWH jest różnie więc za parę miesięcy może sytuacja ruszyć na tyle do przodu, że każdy będzie mówił o zyskach. Przyklad - Terra
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~kogut [83.21.10.*]
    no właśnie terra jest przykładem, że na nc nie warto inwestować długoterminowo...
    zobacz dzisiaj jak leci w dół...

Ci co brali po infach o przejęciu w cenach 0,6-1 zł dalej są solidnie w plecy (około 50%)

także niestety ale czasy - kup i czekaj na zyski skończyły się...teraz liczy się tylko spekulacja i szybkie palce :(
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~do_koguta [31.11.231.*]
    Na wstępie chciałem przeprosić Grega.Jest oferta publiczna na terze po 0,30 odpowiednio 3 x nominał .Dla emmwh 3x nominał to 30 pln.Więc kogut użyj wyobraźni i podstaw się po 4 póki rozdają w tej cenie.b_uważny
    Spox.
    Teraz musimy cierpliwie czekac na pierwsze informacje co zamierzaja robic. Kiedy beda posiadac niezbedne zgody na sprzedaż. No i jak juz te 2 warunki beda spelnione to czeka nas nowa emisja... Na pewno tak jak kolega ~demot pisal to jeszcze trochę potrwa.
    W przypadku Terry należy sobie zadać tylko pytanie czy taka sytuacja utrzyma sie na dlugo. Do lutego trwają testy więc za 2 miesiące możemy oczekiwać pierwszych wyników. Po wynikach może być tam inaczej. Jeśli tam ze złej sytuacji zrobiło się w miarę ok to tutaj może być podobnie. Nie twierdze ze na pewno, tylko przypuszczenia ;)
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Okulista [178.181.240.*]
    "Nie twierdzę ze na pewno, tylko przypuszczenia", że gdzie wejdą "miszczowie w GUMOFILCACH" czyt. z WDM (taki mają pseudonim artystyczny na wielu forach), tam robią wielki "gnój", co też widać na zamieszczonym obrazku (notowania). Obrót mniejszy niż w osiedlowym warzywniaku, zero zainteresowania śmieciem. Ale czegu tu się spodziewać po wrocławskich Gumofilcach .... Pozdrowienia dla marzycieli o 10...50 zł i oczywiście dla Krucika ;)
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~kbcaps123 [37.31.193.*]
    KAŻDY CZEKA NA JESZCZE TANIEJ!!! TO CHYBA NORMALNE, I TAK SOBIE KAŻDY MYŚLI: "POMÓŻ MI OKULISTO KUPIĆ TANIEJ..."
    Z Panem Bogiem...
  • Re: Niestety, ale.... Autor: ~Okulista [178.181.240.*]
    A na wieki wieków. .... Zastanawiam się czy warto kupować taniej - jeśli Gumofilce wywiną numer jsk na Hydro, to tutaj nawet poziom 3 zł jest kosmicznie wysoki. Do tego czekać rok czy dwa na technologię, dopuszczenia itp. pierdy, to można zostać inwestorem dłuuuuuuugoterminowym.
    TO PONIŻEJ DLA PRZYPOMNIENIA KTO ZA TYM STOI... I JESZCZE POSTOI!!!
    Podpisanie listu intencyjnego ze spółką Milestone Scientific, Inc. z siedzibą w Livingston, stan New Jersey, USA

Źródło informacji EBI
    Data sporządzenia 2014-04-09
    Raport bieżący numer 8/2014
    Skrócona nazwa emitenta ASTORIA

Treść raportu:
    Zarząd Astoria Capital S.A. ("ACL") informuje iż w dniu 8 kwietnia 2014 r. do siedziby spółki wpłynął podpisany list intencyjny ze spółki Milestone Scientific, Inc. z siedzibą w Livingston, stan New Jersey, USA ("MLSS"), w którym to liście ACL i MLSS wyraziły chęć zawarcia umowy dotyczącej utworzenia wspólnego przedsięwzięcia (joint-venture) pod nazwą "Milestone Ophthalmic S.A." (MO).
    Najważniejsze elementy zawartego listu intencyjnego to:
    1) MO otrzyma licencję na wyłączność (obejmującą cały świat) do wykorzystania patentów MLSS do zastosowań w systemach iniekcji "do oka";
    2) ACL otrzyma 75% udziału w MO, a MLSS pozostałe 25% za wsparcie przy zarządzaniu spółką i wsparcie przy komercjalizacji technologii;
    3) MO uiszczać będzie MLSS opłatę licencyjną ("royalty payments") w wysokości 7% przychodów z tytułu sprzedaży systemów iniekcji "do oka";
    4) MO zapłaci MLSS 1 mln USD po osiągnięciu przez MO wybranych kamieni milowych (określonych jako uzyskanie stosownych zezwoleń FDA/UE, rozpoczęcie sprzedaży);
    5) Kapitał na opracowanie i komercjalizację systemów iniekcji "do oka" pochodzić będzie ze środków własnych ACL, z dotacji unijnych oraz wpływów z emisji akcji do inwestorów z Europy (MO docelowo zadebiutuje na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie);

Milestone Scientific, Inc. (MLSS) z siedzibą w Livingston, stan New Jersey, USA, notowana na rynku OTC Markets - to wiodąca firma medyczna w obszarze badań i rozwoju, która rozwija i opatentowuje innowacyjne technologie iniekcji. Sterowane komputerowo systemy iniekcji opracowane przez Milestone Scientific umożliwiają wykonywanie precyzyjnych, skutecznych i praktycznie bezbolesnych iniekcji. Szczegółowe informacje dotyczące spółki MLSS dostępne są pod adresem: www.milestonescientific.com.
    A TECHNOLOGIA ZNANA I SPRAWDZONA ZA OCEANEM:

ISRN Pharmaceutics
    Volume 2013 (2013), Article ID 826798, 11 pages
    http://dx.doi.org/10.1155/2013/826798

Review Article
    Microemulsion: New Insights into the Ocular Drug Delivery
    Rahul Rama Hegde,1 Anurag Verma,1 and Amitava Ghosh2

1School of Pharmaceutical Sciences, IFTM University, Lodhipur Rajput, Moradabad 244102, India
    2Bengal College of Pharmaceutical Sciences & Research, West Bengal, Durgapur 713 212, India

Received 30 April 2013; Accepted 2 June 2013

Academic Editors: A. Al-Achi, K. Cal, Y. Murata, M. Y. Rios, and J. Torrado

Copyright © 2013 Rahul Rama Hegde et al. This is an open access article distributed under the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited.

LINK: http://www.hindawi.com/journals/isrn/2013/826798/ref/ - TAKI PRZYKŁAD ZASTOSOWANIA INIEKCJI DOSZKLISTKOWYCH!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH WIERZĄCYCH!!!
    Kto śledzi spółke od dłuższego czasu ten ma przyswojone dla siebie te informacje. Zobaczymy co tu bedzie, ja dalej obstawiam ze za parę miesięcy możemy ujrzeć nominalną :)
[x]
PRIME -8,94% 1,12 2025-11-07 15:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.