Pozwolicie że i ja się włączę - niestety wypowiedzi na tym forum podobnie jak i na Parkiecie należy traktować (przynajmniej ja tak robię) z ograniczonym zaufaniem. Każdy ma jakąś taktykę i sposób zarabiania pieniędzy. Nie zrozumcie mnie źle - absolutnie nie pochwalam Grega, ale każdy robi to co uważa za stosowne, a czy jest to przyzwoite to już inna bajka. Nie wszyscy myślą niestety tak jak my .... A wracając do sytuacji, to chyba na wzrosty przyjdzie nam rzeczywiście poczekać dość długo...podejrzewam nawet początek przyszłego roku. Najbliższe info o rejestracji podwyższenia kapitału w ramach emisji akcji serii A2 licząc ok. 1,5 miesiąca od dnia 25.11.2014 r. pojawi się być może na początku stycznia 2015 r. Jest szansa, że AOS jeszcze jako sp. z o.o. złoży wniosek na dofinansowanie ze środków jakiegoś programu z UE, o czym nas powinni poinformować (z czegoś muszą sfinansować opracowanie technologii oraz wszelakich dopuszczeń). Prócz tego niewykluczone jest, iż będą szukać środków na sfinansowanie ww. działań z nowej emisji - wątpię aby ACL z WDM i Equimaxx-em byli skorzy wyłożyć kasę na najbliższą emisję - bynajmniej nie 10 zł za akcję :)). Tak więc trzeba uzbroić się w cierpliwość oraz solidne dawki leków antydepresyjnych :), gdy będziemy zaliczać kolejne minima. Ale to do czasu .... Pozdrawiam wytrwałych i cierpliwych, do których i ja się zaliczam.