• strachy na lachy Autor: ~ARMAGEDON [95.49.218.*]
    dziwnym trafem historia się powtarza I po maraźmie rośnie liczba zleceń z prawa I lewa i cisną cisną
  • Re: strachy na lachy Autor: ~Wojtek [185.30.91.*]
    typo we zagrania na wymeczenie I w jedna I w druga strone,,ja nauczylem sie cierpliwosci,,moge czekam dlugo,,,
  • Re: strachy na lachy Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    po pierwsze - naucz się pisać... po drugie - jakie typowe zagrania na wymęczenie ? :) Ten trup leci w dół od kilku lat, za każdym wysypem ustanawiając nowe miny... Taki spec chyba wie co to znaczy :)
  • do starej gwardii:) Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    Pytanko mam do starej gwardii bo mam jakieś przekonanie, że stale tu przebywają:) Czy ktoś z Was ścignął w końcu mulata za to, że Was okradł czy to była tylko taka pisanina na forum ? Już trochę czasu minęło więc i sąd coś już powinien ruszyć. Pytam bo tu tylu oburzonych było, że im kasiorkę w biały dzień gościu na swoje wydatki gwizdnął :)
  • Re: do starej gwardii:) Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    swoją drogą ciekawe jak się dzisiaj mają i co robią mulacik ze swoją panienką :)
  • Re: strachy na lachy Autor: ~Wojteka [185.30.91.*]
    ,,,to taki szpec jak Ty powinien wiedziec ze na trupach sie najlepiej zarabia na bananowej
    Wow ależ giełdowa mądrość:) Na tym trupie od zawsze zarabiają tylko właściciele i członkowie zarządu :)
    a pieniążki w ząbkach regularnie przynoszą im akcjonariusze i obligatariusze :) Popytaj na forum i zerknij na własne konto :)
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.