Dnia 2014-10-18 o godz. 20:59 ~Zmianowy napisał(a): > Juz minelo 24 godziny i nikt nic nie napisal o "tym w > kufajce". Co to, kurde, sie dzieje? Przerwa obiadowa? > > Juz prawie odebralscie "swoje" pieniadze, jeszcze tylko > 50-100 lat i bedzie po wszystkim! Zwierac odbyty i szeregi - do roboty!
Oj "zmianowy" sobota wieczór a Ty na dyżurze? Jak się czuwa to czas wolno płynie. Nie martw się o Naszą kasę, damy radę a Ciebie sumienie będzie gryzło za to co robisz i to jest największy ból
Dnia 2014-10-19 o godz. 16:47 ~Zmianowy napisał(a): > Oczywiscie, ze mnie interesuje: zebym ja mogl zarobic, to ktos musi > stracic. To jedna z podstawowych zasad gield.
"Zmianowy" ściemniasz. Gdybyś był tak zarobiony jak piszesz to w weekend byś korzystał z uroków życia a Ty czuwasz, czuwasz i czuwasz. Żal żal żal
Mnie cieszy to że ten dziada w kufajce bankrutuje i skończy tak jak się urodził heee... heee... ZA NASZĄ KRZYWDE - oni od wieków tacy byli heeee... heee... oddo wszystko co do złotka a w dularach też może byc , nie chce wróbly haaaaa.. haaa..
Dnia 2014-10-20 o godz. 14:02 ~Matoł napisał(a): > ten w kufajce
Bierzcie przyklad z mlodszego robotnika Matola. Jak to sie dzielnie chlopczyna wziela do roboty. Tak trzymaj madry Matole, a jak bedziesz, to ci dam certyfikat pracownika miesiaca!
Zmianowy moze ty jestes z tej kancelarii dobrzyniecki co tez chcial nam pomoc i cale szczescie ze sie nie dalismy, bo tacy jak ty czuwaja zeby na ludzkiej krzywdzie zarobic.
LInk do poczytania http://forsal.pl/artykuly/829546,prawnik-widmo-czyli-jak-byly-policjant-naciagal-ofiary-amber-gold.html?google_editors_picks=true
Ciekawe czy "zmianowy" dostaje przelewy w rublach, czy w dolarach, bo raczej tylko posiadacze tych dwóch walut są zainteresowani karmieniem "zmianowego"