Tak sobie myślę po dzisiejszym sprawozdaniu zarządu KCI na temat połączenia z Jupiter'em, że twoja złotówka jest tak samo prawdopodobna jak moja przyszła emerytura ZUS'owa - wszystko jest tak realne jak prawdomówność zarządów większości spółek i ich troska o wartość firmy oraz dobro udziałowców (przecież dla których pracują) zwyczajowo zwanych dawcami kapitału.
Parytet to ściema! dziwne tylko że gawiedź się nabrała i trzyma się tego. Kolejna kwestia to ilości akcji wynikające z parytetu i ich ceny nominalne, dowolność ich doboru nie zna granic czasu, w których zostaną dokonane :)
Panowie szkoda zdrowia. Ta spółka jak ruszy, a ten czas się zbliża (a całkiem prawdopodobne że pierwszy impuls był wczoraj) - to zrobi przez 1-3 miesiące kilkaset procent. Tak tu jest po prostu i wtedy strasznie szarpie kursem. Wyleszczyć się można w jednej chwili
jestem mistrzem spekulacji kupiłem na minimum resztę odkupiłem poniżej ceny sprzedaży --------------------------------------------- nareszcie na ZWG szykuje się gra...
kurs pod całkowitą kontrolą nie ma już chętnych do sprzedawania poniżej 3 złotych --------------- Bumech trzyma się solidnie w granicach 1,64 - 1,70 X 2 to daje 3,28 - 3,40
chlopie nie pier..l tych swoich bzdur i zobacz jak i ile lat spada bumech i przestan porownywac cen bo zwalic jeszcze bumech to nie problem, przestan sie udzielac bo wszystkich meczysz i to przez ciebie spada chca ci udowodnic te twoje wizje wizjonerze
Wystarczy przypadkowa wygrana z osłabionymi Niemcami, lub jednostrzałowy wzrost kursu i już jest pewien tego, że zdobędziemy medal mistrzostw europy 2016, a ZWG w ciągu miesiąca wróci na 8 pln...
Nastąpiła już zmiana trendu na wzrostowy za trzy dni 21.X zatwierdzenie połączenia z Bumechem wysoko prawdopodobne. ------------------------- tylko nie SPRZEDAWAĆ !
ktoś rano 23.10.14 testował ile stoi na sprzedaży TKO był 3.89 ------------------------ obecnie brak transakcji straszenie po 3,10 kupno przeniosło się niżej kurs pilnowany...duży może więcej !
dzisiaj Bumech na kupnie 2000 x 1,61 a to daje przelicznik dla ZWG aż 3,22 ------------------------------------------ pewnie ktoś kto steruje kursem zamknięcie zrobi powyżej 3,05 a nawet 3,10 i otworzy drogę do wzrostu .
15 tys. akcji, to rzeczywiście grubas... 45K za akcje to niejeden forumowicz wydał i nikt nie nazwał go grubasem. Sam na ZWG wydałem więcej...choć nie miałem nigdy 15 tysięcy akcji... Kupiłem w złym momencie:/
tego byka nie da się czytać.żal! ty innego życia nie masz? Żyjesz tylko giełda? Niech zwala bumech na 1 zł wtedy zwg ile? Każdy sam to łatwo obliczy...