• cenzura???? na CEDC Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Jaki specjalista!!!! j....a sobie robicie. Nic nie zrobili w tej sprawie a więc teraz pieprzy jak najęty!!!

Oddawać kasę !!!! a co najmniej akcje!!!
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    dokładnie tak! akcje albo kasę
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~Matoł [5.60.51.*]
    Może złodziej dorwie się do jego oszczędności ciekawe co powie na to że mu podprowadził - ekspert za cudzą pietruszke ?? a ja moge wtedy powiedzieć że mógł lepiej pilnować a jak przyjedzie milicjant to mu powiem żeby go potraktował blądyną bo mógł władze okłamać że mu zgineło heeee... heeee..
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~SPAŚLAK [87.207.195.*]
    Kufajka + słonina = sztakan z bejberówo .... a gdzie nasze pieniądze ?????
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~_prezes_ [78.30.81.*]
    nasze pieniądze przeminęły z wiatrem.... walka o pieniądze od cedc jest jak walka z wiatrakami z którego nie wiadomo czy piernik będzie... za dużo grubasów musiało by beknąc żeby te pieniądze oddać po co komu problemy.. więc przeminęło z wiatrem doskonały przykład amber ręka rękę myje
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~zgrywus [178.36.150.*]
    _prezes_ jesteś pesymistą -pomyśl czemu akcje anulowali 17-go a uchwałę wydali 19-go nasi nieudacznicy .Chyba coś tu nie tak jak powinno być?
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~Matoł [87.207.195.*]
    Tym sami na siebie bat ukręcili i odadzą co do joty ten w kufajce oda narazie próbuje przywłaszczyc ale oda jeszcze troche się po szarpie heeeee... heeeee... ale oda - głód go zmusi ......
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~jan [46.148.90.*]
    Prezes masz rację nie odzyskamy tych naszych pieniędzy Te ciule co kradną to nic im nie zrobią
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~zebrak [83.27.22.*]
    na cudzej krzywdzie, nikt sie nie wzbogaci
    http://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/wlasciciel-cedc-ma-klopoty-finansowe-przez-sankcje-wobec-rosji,104815.html
    http://rafalhirsch.blogspot.com/2010/12/citibank-cedc-jest-wart-39-wiecej-niz.html
    smiechu warte, czy smiech przez lzy?????
    i jeszcze to,
    http://segrare.blogspot.com/2013/02/cedc-2.html

pewnie to był Kaufman, jak juz mu sie znudzilo listy milosne do Tarika pisac
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~halsky [194.126.238.*]
    zebrak
    dzięki za linka,
    a to go pokarało, nakradł akcji drobnym akcjonariuszom i się odwróciło
    jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa he he

aż wrzucę cały tekst
    Bank należący do Rustama Tariko, właściciela CEDC, opublikował fatalne wyniki finansowe. Strata banku w ciągu pół roku zwiększyła się 7-krotnie; firmy wycofały depozyty - informuje serwis ekonomia.rp.pl.

W pierwszym półroczu bank Russkij Standard odnotował stratę 4,8 mld rubli (130 mln dol.), stracił więc 7 razy więcej niż rok temu, podliczyła gazeta Wiedomosti, na podstawie opublikowanych przez bank wyników. Rentowność kapitału banku spadła do rekordowych minus 29,6 proc. Bank musiał zwiększyć 1,5 krotnie rezerwę kredytową. Stracił też 2,1 mld rubli na operacjach walutowych. Do tego firmy wycofały większość swoich pieniędzy (depozyty osób prawnych zmniejszyły się z 5,7 mld rubli do 424 mln rubli), a klienci indywidualni wycofali z lokat 12,6 proc. środków. W sumie bank stracił 17 proc. pieniędzy klientów. Do tego zwiększył się z 10 proc. do 13 proc. udział złych kredytów w portfelu banku.

Bank Tariko jest bankiem detalicznym, a te odczuwają teraz najbardziej skutki sankcji i recesji w rosyjskiej gospodarce - czytamy w ekonomia.rp.pl.
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~pikuś [89.73.178.*]
    Trochę go pokarało, ale nas chyba bardziej, bo my mamy zero na koncie, a on ma wszystkie nasze akcje CEDC warte miliardy, no ale pożyjemy zobaczymy
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~Matoł [87.207.195.*]
    Ja poczekam aż straci kufajke i zostanie goły i wesoły wtedy zobaczy jak można kogoś obrac nie zostawiając mu nic heeee... heee... oby mu nawet nie zostało na słonine i sztakana bejberówy żeby skończył tak jak na swiat przychodził heeee... heeee.... i tak się stanie za naszą krzywde ????
  • Re: cenzura???? na CEDC Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Pikuś ma racje. Teraz On ma wszystko. Musimy się zmobilizować i wyegzekwować co Nasze
  • Pełna cenzura. Dziś zamieściłem co poniżej i zniknęło Autor: ~bankrupt [46.113.176.*]
    Ok. 11:00 zamieściłem pod tematem "spasł się naszej kasie. Złodziej, putinowy przydupas"
    Na przyszłość nie robić interesów z Żydami (Kaufman się sprzedał kacapowi i pławi się w luksusach)

Rustam Tariko zmienił swoje imię

Jego sprawa alkoholu jest obecnie nazywa się Roust
    24.10.2014, 12:00

Założyciel "rosyjski standard" Rustam Tariko połączył swoją działalność międzynarodową w jednym gospodarstwie alkoholu marki Roust. Obejmuje ona własnością miliarder Rosyjska wódka standardowe "," Rust Inc., centrum Europejskiego dystrybucji Corporation (CEDC), wino domu Gancia i innych. Tworzenie pojedynczego marki jest jednym z końcowych etapów fuzji przedsiębiorstw "Norma Rosyjska" i CEDC, która rozpoczęła się latem ubiegłego roku.

Wygląd strony internetowej firmy roust.com zgłaszane Roust, rozpoczął pracę w tym tygodniu. Strona mówi, że Roust jest drugim co do wielkości producenta wódki na świecie i największy na świecie firma duchy w Europie Środkowej i Wschodniej. Prezes Zarządu z dyrektorów z Roust jest jego twórca, Rustam Tariko, Global CEO, udzielić Uinterton, dyrektor generalny światowej produkcji i zaopatrzenia Ilya Blinov, Chief Financial Officer, Goran Ljubicic, CEO "Rust Rosji"-Sergej Stolarow. "Ambicją jest stworzyć globalną firmą, Roust z wiodących marek konsumenckich,"-powiedział na stronie.

Roust obejmuje wszystkie aktywa alkoholowych stworzony i nabyte przez Pana Tariko. W 1992 roku firma dystrybucji "Rust Inc., założona w 1998 roku, Rosyjska wódka standardowe (Rosyjska wódka standard wprowadza" w zakładzie w Sankt Petersburgu, ma ducha przedsiębiorczości w Republice Tatarstan). Ponadto spółka holdingowa wpisanych 2011 włoskiego wina domu Gancia (produkuje wina musujące i wermut), a także największy zakup Rustam Tariko jest Polski alkoholowe CEDC, 100% udziałów które on skonsolidowane w czerwcu 2013 roku. Z kolei CEDC posiada trzy fabryki do produkcji alkoholu w Rosji, dwa w Polsce, zakład produkcyjny napojów o niskiej zawartości alkoholu w Petersburgu i dystrybutor alkoholu elity Whitehall.

Roust weszła całego portfela spółek giełdowych: marka wódki rosyjskiej wódki standardowe "zielony znak", "Parlament", "żurawie", "Marusia", wina Gancia, Agencja marek: whisky Glenfiddich koniak Remy Martin, Cinzano wermut, itp. Tytuł otrzyma i Roust Międzynarodowego Biura w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Węgier, Kanada, Wietnam i Ukraina. Wyjątkiem był Włoch, który tylko ma biuro w Polsce, a Gancia, gdzie urząd CEDC.

Roust przedstawiciel potwierdził do Kommersant, że wszystkie spółki notowane są teraz nowe gospodarstwa alkoholu. Wyjaśniono, że w ciągu ostatnich czterech lat działalności alkoholu, Rustam Tariko wzrosła ponad dziesięciokrotnie — nie tylko pod względem sprzedaży, ale także na liczbę własnej marki i agencji. "Zmiana nazwy naszej grupy alkoholowe jest krokiem gród w złożonym procesem integracji przedsiębiorstw, które teraz jest ukończony," powiedział rzecznik.

Integracji działalności Pana Tariko rozpoczął ostatni rok po przejęciu CEDC. Tego lata CEDC został połączony z rdzy Inc., pobieranie najnowszych 250 milionów dolarów: scalanie, jak wskazano w firmie w jej wkład corocznie, aby zaoszczędzić na kosztach do 15 milionów dolarów.

Właściciel marki dyrektor spółki dystrybucji Europy Wschodniej (wódka "Putinka") oraz agencji Kaufman Stanislav Kaufman uważa, że jest słuszna decyzja twórców "norma Rosyjska" połączyć działalność alkoholu w ramach jednej marki. "Myślę, że mówi o jego pragnienie pod jednym parasolem marki podnieść wielkość liter całkowitej zawartości alkoholu biznesu, która w przyszłości może być, na przykład, aby wycofać IPO",-mówi Pan Kaufman.

W 2014 r. Rustam Tariko zdobył 51-na drugiej linii rankingu najbogatszych biznesmenów w Rosji według Forbes magazine, jego majątek szacowany był na 2 mld USD (wzrost o 0,25 mld USD do 2013 r. okres). Roust jest liderem rynku wódki w Rosji: kwiecień-maj-2014 udziału w jego marki, według Nielsen, był 13,1%. Oprócz działalności alkoholu Tariko Pan jest właścicielem rosyjski Bank standardowe.

Oleg Trutnev
  • Re: Pełna cenzura. Dziś zamieściłem co poniżej i zniknęło Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    kiedyś się to wszystko skończy,ale dobrze że ktoś o tym pisze
  • Re: Pełna cenzura. Dziś zamieściłem co poniżej i zniknęło Autor: ~pikuś [89.73.178.*]
    Może anty reklama na Bilbordach w Warszawie, 100 osób po 50 zł to daje 5 tyś budżetu, ja już sobie odłożyłem 50 zł na ten szczytny cel, teraz czekam na tych co im jeszcze zależy
  • Re: Pełna cenzura. Dziś zamieściłem co poniżej i zniknęło Autor: ~zgrywus [178.36.43.*]
    Ja jestem za.Deklaruje 50zł w tym szczytnym celu
  • Re: Pełna cenzura. Dziś zamieściłem co poniżej i zniknęło Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Ja też się dokładam.podaj numer konta na mailingu
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.