Czujni są do momentu kiedy im płacą, potem to zwykłe ścierki,które płaczą i proszą o przebaczenie, a przebaczenia w temacie akcji CEDC nie przewidujemy w ciągu najbliższych 100 lat, Czuwaj
Dnia 2014-09-28 o godz. 11:38 ~miałemAkcje napisał(a): > Internet zamieścił a konkretnie gazeta.pl artykuł pod tytułem > "10 największych afer Giełdy" i co? nie zaliczyli > anulacji akcji CEDC jako afery
Zdradze ci wielka tajemnice: nie zaliczyli, bo ... czekaj ... to nie byla afera. Ale wy nie jestescie tego w stanie zrozumiec, bo nie macie czym.
Jakby mnie poprosili, zeby wam palnac w vitalny organ, to na liscie by nie bylo waszych mozgow, ot co.
no cóż wygląda na to że już nie długo będzie można zapisać się na akcje spółki alkoholowej przejętej przez byłego prezesa zastanawia mnie ile tym razem
Jak mogą to zaliczyc do afery przecież to uknuli nasi dawni bracia z dzisiejszemi bracmi a kręcą tym ci u nas co ich starzy byli przy korycie kiedyś scheda przechodzi z ojca na syna heeeee... hheeeee jest cia ciaaaa według nich - ( i tak kiedyś w pierdlach skończą )