• Afery Giełdy Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    Internet zamieścił a konkretnie gazeta.pl artykuł pod tytułem "10 największych afer Giełdy" i co? nie zaliczyli anulacji akcji CEDC jako afery
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~CED [188.101.234.*]
    a co ich interesuje jakies CEDC to tylko jedna spółka z kilkuset Po prostu nie grac zagranicznymi spółkami a będziecie mieli czysta sprawę
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    wystarczy uderzyć w stół a nożyce się same odezwą.czujność godna podziwu
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~zgrywus [178.36.12.*]
    Oni są czujni
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~pikuś [89.73.178.*]
    Czujni są do momentu kiedy im płacą, potem to zwykłe ścierki,które płaczą i proszą o przebaczenie, a przebaczenia w temacie akcji CEDC nie przewidujemy w ciągu najbliższych 100 lat, Czuwaj
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~Franciszek [198.203.28.*]
    Dnia 2014-09-28 o godz. 11:38 ~miałemAkcje napisał(a):
    > Internet zamieścił a konkretnie gazeta.pl artykuł pod tytułem
    > "10 największych afer Giełdy" i co? nie zaliczyli
    > anulacji akcji CEDC jako afery

Zdradze ci wielka tajemnice: nie zaliczyli, bo ... czekaj ... to nie byla afera. Ale wy nie jestescie tego w stanie zrozumiec, bo nie macie czym.

Jakby mnie poprosili, zeby wam palnac w vitalny organ, to na liscie by nie bylo waszych mozgow, ot co.
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    Gdybyś Franciszek przeczytał artykuł zrozumiałbyś o co kaman. Ale... zaczekaj aaa ciężko Ci ........ ale za to jaki jesteś czujny
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~zgrywus [178.36.132.*]
    czujny - bo zainteresowany żeby sprawę wyciszyć
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~pikuś [89.73.178.*]
    TW "Franciszek" twoja teczka już niedługo ujrzy światło dzienne i co wtedy ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajny_współpracownik
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    To z tego "Franciszka" to niezły ancymon,
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~uti [83.144.75.*]
    no cóż wygląda na to że już nie długo będzie można zapisać się na akcje spółki alkoholowej przejętej przez byłego prezesa zastanawia mnie ile tym razem
  • Re: Afery Giełdy Autor: ~Matoł [87.207.195.*]
    Jak mogą to zaliczyc do afery przecież to uknuli nasi dawni bracia z dzisiejszemi bracmi a kręcą tym ci u nas co ich starzy byli przy korycie kiedyś scheda przechodzi z ojca na syna heeeee... hheeeee jest cia ciaaaa według nich - ( i tak kiedyś w pierdlach skończą )
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.