• Kurs ZWG a Bumech Autor: ~stan [79.185.110.*]
    Kurs ZWG nie musi być w proporcji 2:1 do Bumechu , przecież po połączeniu to Bumech będzie notowany i jeśli wtedy akcjonariusze ZWG nie zaleją "nowym " Bumechem kursu to na razie nic złego się nie dzieje...
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~elk [88.192.213.*]
    a kiedy to połaczenie spółek ma być?
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~prorok [82.145.223.*]
    w przyszlym roku
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~kiki [89.74.85.*]
    ale tutaj nuda, czy Gruby już nic nie powie nt. przyszłości spółki?
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~prorok [87.206.132.*]
    może grubasowi się zmarło
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~gnom [89.74.85.*]
    Ale jak już się odezwie, to uuuuuuuuuuuuuu, naopowiada nam fajnych historii.
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~Jajo [89.74.85.*]
    Wyszedłem w ostatnich 2 tygodniach z ZWG, ale tu wrócę, mam nadzieję, że zastanę te 4pln, spróbuję szczęścia na innym walorze. Tutaj trzeba być mega cierpliwym. za miesiąc dwa zajrzę. dozo.
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~kik [89.74.85.*]
    I dobrze zrobiłeś, nie wykluczone, że odkupisz taniej.
  • Re: Kurs ZWG a Bumech Autor: ~Romel [31.175.144.*]
    Ludzie to zgrane totalnie spóły, podobnie jak openety, eonety, fluidy, novavisy,ksgagro,admiral,aedety,atony, ssi,visiony, vena, alumasty, certusy, momosy,unitedy, wymieniać dalej na wszystkich byłem miałem po 10 tys akcji w kazdej z nich, ale trzeba się pogodzic z faktem, że jak spółka nie zarabia i sie nie rozwija to jej czas dobiega definitywnego końca i nie powtarza sukcesów, ekoeksporta, mabiona, mwtrejd i innych. Z obecnego zestawu soryy, ze to powiem, ale na chwile obecną z racji wypłacanej dywidendy nie pierwszy rok i kapitalizacji w połączeniu z ff, oraz dziwnym zainteresowaniem inwestorów to zdecydowanie twierdze, że nastał czas EBC dziękuje ci muslin i zapraszam do krakowa na flaszke.
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.