Kurs ZWG nie musi być w proporcji 2:1 do Bumechu , przecież po połączeniu to Bumech będzie notowany i jeśli wtedy akcjonariusze ZWG nie zaleją "nowym " Bumechem kursu to na razie nic złego się nie dzieje...
Wyszedłem w ostatnich 2 tygodniach z ZWG, ale tu wrócę, mam nadzieję, że zastanę te 4pln, spróbuję szczęścia na innym walorze. Tutaj trzeba być mega cierpliwym. za miesiąc dwa zajrzę. dozo.
Ludzie to zgrane totalnie spóły, podobnie jak openety, eonety, fluidy, novavisy,ksgagro,admiral,aedety,atony, ssi,visiony, vena, alumasty, certusy, momosy,unitedy, wymieniać dalej na wszystkich byłem miałem po 10 tys akcji w kazdej z nich, ale trzeba się pogodzic z faktem, że jak spółka nie zarabia i sie nie rozwija to jej czas dobiega definitywnego końca i nie powtarza sukcesów, ekoeksporta, mabiona, mwtrejd i innych. Z obecnego zestawu soryy, ze to powiem, ale na chwile obecną z racji wypłacanej dywidendy nie pierwszy rok i kapitalizacji w połączeniu z ff, oraz dziwnym zainteresowaniem inwestorów to zdecydowanie twierdze, że nastał czas EBC dziękuje ci muslin i zapraszam do krakowa na flaszke.