Moim zdaniem należy uruchomić temat WSA i przeprowadzić procedurę dla kogoś kto ma ok. 500 - 1000 akcji aby nie generować kosztów, bo przy 500 akcjach wartość sporu wyniesie wtedy ok. 8,5 tyś zł czyli oplata sądowa wyniesie ok. 400 zł ( 5% wartości sporu ) dlatego koszt na start nie jest wysoki, co wydaje się na tym etapie dobrą wiadomością jeżeli chodzi o koszty, a jak już będzie wyrok WSA, to otworzy on drogę do dalszych działań w temacie odszkodowania za anulowanie akcji CEDC.
znam osobę która ma nie dużą ilość akcji ale to jest kobieta....? nie zainteresowana w temacie ale jakby ktoś chciał po negocjować mogę podać nr. tel może by się zgodziła na współprace ale trzeba by ją pokierować, ma pewnie mniej niż 500 akcji i można by to było załatwić tanim kosztem pzdr niedoszłych bogaczy
Propozycja "Pikusia" jest bardzo dobra. "Prezes" wspominał że ma osobę z niewielką ilością akcji. Dobrze byłoby się dogadać z tą sprawą na mailingu cedcalternatywa
Dnia 2014-09-04 o godz. 14:03 ~pikuś napisał(a): > Moim zdaniem należy uruchomić temat WSA i przeprowadzić procedurę dla > kogoś kto ma ok. 500 - 1000 akcji aby nie generować kosztów, bo przy 500 > akcjach wartość sporu wyniesie wtedy ok. 8,5 tyś zł czyli oplata > sądowa wyniesie ok. 400 zł ( 5% wartości sporu ) dlatego koszt na start > nie jest wysoki, co wydaje się na tym etapie dobrą wiadomością jeżeli > chodzi o koszty, a jak już będzie wyrok WSA, to otworzy on drogę do > dalszych działań w temacie odszkodowania za anulowanie akcji CEDC.
koszt wpisu o wydanie interpretacji prawnej to 40 zeta i apeluję o aktywność wszystkich w dalszych działaniach
Dnia 2014-11-22 o godz. 14:03 ~cedc napisał(a): > CO WY sie łudzicie z Ruskimi chcecie wygrać .Przecież to nie mozliwe > nawet jakby wyrok był po waszej stronie to i tak kasy nie ujrzycie.
a co Cię to interesuje? od każdego można wyegzekwować to co się należy. jak masz akcje to się staraj o odzyskanie, a jeżeli nie masz to nie siej fermentu. i tyle w temacie
Dnia 2014-11-22 o godz. 13:27 ~Obawa napisał(a): > Mam (mialem) 10.000 akcji, czy moge w jakis sposob dolaczyc sie do akcji ? > Ew wesprzec finansowo koszty procesu?
Ja też mam troche tego był bym zadowolony jak by tego w kufajce zapakowali do pierdla na 50 lat to może nawet bym się zgodził że może mi je zwinąc pod warunkiem że był bym klawiszem w tym pierdlu heee... heee....
Wcale nam nie anulowali poprostu nam gwliżli schowali nam do schowka chyba zaczyna się klarowac i wszystkich przekrętasów i wałów będą dawac do przechowalni to zaczyna się robic nagminne heee... heee.. - KIERUNEK PIERDEL dla wałów ???? muszą nadejśc dni sprawiedliwości !!!!