• cedc - złodzieje Autor: ~wściekły [178.36.64.*]
    Wyzerowali mi cały kapitał i nikt z tym nic nie robi - czy to zgodne z prawem?
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~Spaślak [93.179.224.*]
    Według tego w kufajce to jest okij co wyzeruje to jego tak zarabia to taki harnaś nowoczesny bogatym zabiera a biednym nie daje wcale !!!!! ( u nich tak jest - normalna przy pomocy naszych nieudaczników ) .............
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~pikuś [89.73.178.*]
    Zgodne z prawem to nie jest, ale mordowanie ludzi też nie jest zgodne z prawem, a są tacy, że mordują ..........
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~mrfiesta [83.25.173.*]
    Nie tylko tobie wyzerowali , sa tacy co niezle umoczyli. Nadzieja, ze sad w koncu otworzy oczy ze bylo to niezle oszustwo, ze papierki i kasa zniknela bardzo szybko.
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    z tego co widać i słychać te rosyjskie metody okradania i zabierania co się podoba są ostatnio modne.ale wszystko kiedyś się kończy i trzeba oddać z nawiązką
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~NOWY [77.253.139.*]
    Czy ma ktoś wiedzę, co było na sprawie??
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~Matoł [46.76.30.*]
    Władimir może sypnie kasą dla Polskich akcjonariuszy a tego w kufajce pośle na wczasy w wiadomym kierunku - po dobrej robocie dobry odpoczynek !!!!! heeee,...... hheeeeeeeee....
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~NOWY [77.253.134.*]
    Oddawać nam kasę- pacany/ lekko mówiąc/.
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~Mafiozo [89.72.90.*]
    Traficie tam gdzie wasze miejsce - czyli moożliwie i szybko do pierdla na wczasy .. heeee... heee... ale kase to mi szybciutko zwrócie ????
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~mrfiesta [77.45.71.*]
    Tarik juz po dupie dostaje i dobrze mu tak niech odda co zabral.

http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/2,1137797-Bank-na-stratach.html
    kradzione nie tuczy a krzywda ludzka zawsze odbije się czkawką
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~zebrak [83.27.24.*]
    http://finmagazine.ru/home/3477---q-q-----7-.html

(...)"W sprawozdaniu finansowym MSSF za pół roku 2014 bank "Rosyjski Standard" wykazała największe straty (4,75 mld rubli.) Banków specjalizujących się w udzielaniu kredytów konsumenckich. W tym samym okresie w roku 2013 straty banku wyniosły 690 mln rubli., Według jego oświadczenia. Jeżeli bank nie stracisz więcej niż 5 mld rubli., Może potrzebować dodatkowego kapitału.(...)Mogę udziałowcem "Rosyjski Standard" Kapitał Roustam wspierać bank w obecnej sytuacji nie jest znana. Serwis prasowy "rosyjskiej normy" Zapewniam, że "w razie konieczności akcjonariuszem banku jest gotowa udzielić wsparcia." Teoretycznie właściciel banku Rustam Tarika mają okazję wykorzystać ten "rosyjski Standard":. Jego majątek magazyn Forbes szacuje się na 2000000000 dolarów Jednak eksperci nie są tak pewni o finansowym wsparciu banku Rustam Tariq. Przypominają, że niedawno Tariq umieścić darmowe pieniądze na zakup nowych aktywów. Transakcji CEDC "rosyjski standard" został zamknięty rok temu, a "za rok takie transakcje nie opłaca, co najmniej pięciu lat", powiedzieć uczestników rynku."

Na marginesie, Tarik na pewno wesprze akcjonariuszy banku, tak jak wsparł Nas akcjonariuszy CEDC, ze zostawił Nas z niczym.......
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~zebrak [83.27.24.*]
    biedny Tarik skąd on teraz wezmie ten kapital na wsparcie akcjonariuszy banku?
    K...a az zygac się chce............................
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~Matoł [95.40.100.*]
    Nażarł się aż się z...............................ł jak kufajka nie oda to banki mogą mu skierowanie wypisać heeee.. heeee... bo z czego odo chyba że chce stracić wszystko heeee,,,,, heeeee...
    Mam nadzieję, że to są realne straty, bo jak do tej pory to straty "kufajkowego złodzieja" były zawsze wirtualne..........
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    Kreatywność księgową to On ma opanowaną do perfekcji. We wszystkie strony w zależności od potrzeby,dlatego może to być niewiarygodne
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~NOWY [77.254.74.*]
    Oddawać naszą kasę!
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~abc [83.9.178.*]
    Mnie ukradł złodziej prawie 4000 akcji,czyli ok.12000zł.Dla emeryta który stracił lwią część swoich oszczędnosci strata ogromna.Niestety nie stać już mnie na jakieś kosztowne i wiadomo czy skuteczne sprawy sądowe.Pozdrawiam!
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~miałemAkcje [80.52.142.*]
    "abc" podaj adres mailowy. Jesteś emerytem masz czas to mógłbyś coś zrobić dla odzyskania akcji.pozdrawiam
    Słuchajcie no emeryt, do odzysku macie 5,5 dolara za akcje, ponieważ wynika to z przepisów prawa, które stanowi po jakiej cenie miało się odbyć wezwanie na akcje CEDC, czyli macie do odzysku 4000 akcji x 5,5 $, co daje ok. 70 tyś.zł i dlatego polecam zastosować się do rady kolegi "miałemAkcje"
    emeryt chyba nie często tu zagląda
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~kretyn [46.239.161.*]
    Mam pytanie jak myślicie są jeszcze szanse na odzyskanie strat ??? i drugie pytanie co trzeba wrobić by coś odzyskać ????
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~Matoł [87.206.86.*]
    Dnia 2014-09-08 o godz. 20:55 ~kretyn napisał(a):
    > Mam pytanie jak myślicie są jeszcze szanse na odzyskanie strat ??? i
    > drugie pytanie co trzeba wrobić by coś odzyskać ????
    TEMU W KUFAJCE ZROBIC LASKE ŻEBY MIAŁ SIĘ CZYM PODPIERAC ???
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~NOWY [77.254.94.*]
    Do cara Putina musimy się zwrócić. On by z takimi dziadami zaraz zrobił porządek. Pozdrawiam
    "kretyn" podaj adres mailowy to Ci napiszę
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~kretyn [46.239.161.*]
    marcel24tonie@wp.pl
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Czekaj na maila
  • Re: cedc - złodzieje Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Oddawać kasę!!!!!
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?