• CEDC ???? Autor: ~xxxx [46.239.161.*]
    Witam wszystkich . Podobnie jak wy straciłem tutaj swoje akcje co prawda już się z tym pogodziłem bo na szczęście nie było tego aż tak wiele . Moje pytanie brzmi czy jest jeszcze cień szansy aby coś odzyskać ??? i co w ogóle na tym śmieciu się dzieje ???
  • Re: CEDC ???? Autor: ~Matoł [87.206.34.*]
    Może ty się pogodziłeś ... heee.. heee... mnie je ukradli ...... !!!!!!
  • Re: CEDC ???? Autor: ~xxx [46.239.161.*]
    To prawd ukradli . Dlatego przestałem inwestować na giełdzie bo stwierdziłem ze nie chroni mnie tu żadne prawo ani nie ma żadnych zasad , co prawda na szczęście nie było tego aż tak wiele i mogłem się z taką stratą pogodzić , co nie zmienia faktu ze to była kradzież !!!!
  • Re: CEDC ???? Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    dobrze że masz takie samo zdanie jak większość na tym forum.podaj adres mailowy to otrzymasz info co się dzieje na tym "śmieciu"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Myśle że odzyskasz bo bejberówa nie idzie banki zaczną się domagac kasy od tego w kufajce na spłate a jak się zagłębic to problemów moc jedyne pozyskanie kasy powrót na parkiet tak mi się wydaje i to na wysokim poziomie heeeee.. heee.. ( nie dajcie się wyleszczyc przez moczymorde )
  • Re: CEDC ???? Autor: ~pikuś [89.73.178.*]
    Moczymorda w kufajce twardy jest, ale nie jeden twardy po przecweleniu zmienił optykę postrzeganie świata, dzisiaj on nas, a jutro my jego (pokochamy)
  • Re: CEDC ???? Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    Według mnie jest miękkim robiony. Strzelił wała i okradł ludzi. Gdyby miał jaja nie zrobił by tego. Dlatego przecwelenie jak najbardziej na moejscu
    Kufajka - ma przerąbane u nas mają zamiar podnieśc bejberówe tam gdzie jeszcze ma może udrutują go raczej tak wszędzie drogi sobie pozamykał - A WIĘC NIEMA INEGO WYJŚCIA ;;;;;;;;; heeee... heeee... ( miał kase haaa.. haaa.. i może jej nie miec wszystko się zmienia .... jeszcze temu sędziemu pierdel narichtowac do zwiedzania ..haaa... haaaa.. )
  • Re: CEDC ???? Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    A łachę robią!!!
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.