patrząc na przebieg sytuacji wydaje mi się że chyba dobry moment żeby coś zainwestować w tą spółkę...? ma ktoś cos mądrego do powiedzenia w tym temacie ?
Jesteśmy na poziomie kursu sprzed dwóch lat tj. połowy 2012r.- wtedy na koniec roku mieliśmy coś ok 3-4 mln zysku netto...w tym roku będziemy mieli tylko ok 5 razy więcej tj. ok.20 mln netto, a tylko w I kwartale mieliśmy tyle co w całym 2012 więc to jest odpowiedź.
Spadki to sztuczne zbijanie pod przejęcie Bumechu i tyle - przesilenie lada chwila.
sztuczne czy nie ale wazne ze spada juz od miesiecy a o polaczeniu to tyle wiadomo co o tym calym mlynie juz od pewno z 1.5 roku nic w tym temacie i juz nie bedzie. Nie wiem czemu ale ta spolka w ogole nie reaguje na zadne dobre raporty, niby takie wyniki maja byc a tu po -5 , -8 na sesjach i co zrobi sie jedna na plusie po wynikach a potem znowu pewno 10kg i na dno. Wszystko bylo dobrze jak nie zaczeli kombinowac z tym calym bumechem.
czas na .... 1. kupowanie ? 2. czy sprzedawanie? ------------------------------------ pozdrawiam TYCH co trzymają ja sprzedam po 10,00 PLN po połączeniu!!!
To co tu zrobili z drobnymi, to wielki przekręt, sam się dałem omamić grubemu. Straty już nie odrobię, ale już nie mam cierpliwości, przemielili mnie na wskroś. Tutaj jeszcze 2-3 miesiące kiszenia, a ja już czekać nie mogę. A miałem to ścierwo zamienić na Elzab.
Wywalać to g....o, tu nic dobrego się nie wydarzy. Młyn to była niezła podpucha. Gruby powinien za to beknąć. Kłamca-wizjoner omamiał skutecznie przez 2 lata a teraz milczenie owiec.
wiesz nikt ci nie powie czy masz kupować czy nie ale jedno jest bardzo prawdopodobne - idzie duża hossa. facet który idealnie przewidział mega hossę w usa teraz wskazuje na Polskę, z resztą obejrzyj sam to video i wyrób sobie własną opinię
co przełoży się na ewentualną wycenę ZWG w 2020 roku. Stiopa, przemielili nas w tym młynie i nic tego nie zmieni, przez pół roku sztucznie zawyżali kurs ZWG i skutecznie zaniżyli kurs Bumechu. Spekulanci....
EBC NAPEWNO.JA TO WIDZE TAK. MOSKA PRZEJAŁ 7,5% OD Vandonanco Limited, KTORE JAK TO FINANSOWY ZAROBIL SWOJE I MU WYSTARCZY. ZOSTAŁO MU 34% AKCJI O KTÓRYCH PREZES WIE ZE WARTO MIEC NAWET PRZEPŁACAJAC 30-50% WIECEJ NIZ JEST PAPIER WART NA RYNKU. MOSKA ALBO DAŁ ZA MAŁO ZA AKCJE I BEDZIE KUPOWAŁ NA RYNKU(KUPUJE), ALBO OSINSKI STWIERDZIŁ ZE TRZEBA ZWIEKSZYC UDZIAŁ POWYZEJ 50% TAK CZY INACZEJ SZYKUJE SIĘ ZBIERANIE AKCJI I TO OSTRE!!! KOMUNIKATY TUŻ TUŻ. COROCZNA DYWIDENDA, MEGA ZYSKI 1,5MLN ZL JAK NA SPOŁKE WARTĄ DZIS 4,5MLN I OBIETNICA LAWINOWEGO WZROSTÓW ZYSKU I MAŁY FF. NIC WIECEJ NIE TRZEBA
Spoko!!!EBC NAPEWNO.JA TO WIDZE TAK. MOSKA PRZEJAŁ 7,5% OD Vandonanco Limited, KTORE JAK TO FINANSOWY ZAROBIL SWOJE I MU WYSTARCZY. ZOSTAŁO MU 34% AKCJI O KTÓRYCH PREZES WIE ZE WARTO MIEC NAWET PRZEPŁACAJAC 30-50% WIECEJ NIZ JEST PAPIER WART NA RYNKU. MOSKA ALBO DAŁ ZA MAŁO ZA AKCJE I BEDZIE KUPOWAŁ NA RYNKU(KUPUJE), ALBO OSINSKI STWIERDZIŁ ZE TRZEBA ZWIEKSZYC UDZIAŁ POWYZEJ 50% TAK CZY INACZEJ SZYKUJE SIĘ ZBIERANIE AKCJI I TO OSTRE!!! KOMUNIKATY TUŻ TUŻ. COROCZNA DYWIDENDA, MEGA ZYSKI 1,5MLN ZL JAK NA SPOŁKE WARTĄ DZIS 4,5MLN I OBIETNICA LAWINOWEGO WZROSTÓW ZYSKU I MAŁY FF. NIC WIECEJ NIE TRZEBA
Ja myślę że nie czas teraz na sprzedawanie, raport b dobry, realnie spółka rośnie ma zamówienia kodbud zarabia wycena zniżona -jest wszystko co trzeba do wzrostów--brakuje obrotów-fakt ale na całej gpw obroty są małe .fundusze nie uciekają ofe ing,tfi aviva,tfi pzu a nawet dokupowali i to po jakiej cenie .chyba jesteśmy na dnie. teraz czekać na połączenie.czas pokarze kto miał rację pozdr
Stiopa, ile Ty masz lat? 15 czy 17. Marzycielu, zejdź na ziemię, trzeba było sprzedać po 10 zł, a nie teraz zaklinać rzeczywistość. Jak mają zrobić w rok 20 baniek, skoro 1 półrocze to trochę ponad 5 baniek. Ogarnij się. Bez młyna nie da rady, a młyn to iluzja Grubego.
Jeśli nawet zacznie się hossa, to tutaj przez fuzję nic się nie zadzieje, podziękować Grubemu jak dba o akcjonariuszy. Kurs 8-9 i byłaby inna bajka. Ja się zraziłem do ZWG i nic chyba tego nie zmieni. Mam mały pakiecik, potrzymam rok.
może powiem banalnie , ale wszyscy przedmówcy , którzy widzą taniość akcji ZWG powinni dziś w moment rozebrać podaż 54000 akcji zwg , bo co to za ilość dla takich rzezimieszków................ ale widać jakich.
Do czasu połączenia i wyników za 3 kwartał nie odbije ani Bumech ani ZWG, a potem czas pokaże. Jeśli będą ok, to i owszem, jeśli nie? Tego już nie wiem.
Bo ja jestem już bez pieniędzy a kupowałem po 3,90 zł ZWG a 1600 szt a bumech brałem po 2.20 zł 6000 szt i teraz bym kupował ale nie mam za co. I szlag mnie trafia jak widzę te 55 kilo do sprzedaży po 2,80 zl . Jak masz kasę to kupuj na maxa bo to już dołek . a ten duży baton ktoś kupił na kredyt i bank go wypżedaje jako zabezpieczenie.