• przekret Autor: ~tak [83.22.33.*]
    pisałem wcześniej że dopiero po zmianie wladzy ,jednak może wcześniej USŁYSZYMY jak zostaliśmy OKRADZENI w majestacie prawa ,,,,,,, i kto z ,,,,maczał w tej KRADZIEŻY palce ,dlatego uważam że CHWAŁA TYM CO NAGRYWALI ,
  • Re: przekret Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Oczywiście, że chwała tym co nagrywali, szkoda, że nie nagrywali tych co ukradli akcje, no ale co ma wisieć nie utonie ...........
  • Re: przekret Autor: ~Matoł [5.174.11.*]
    CHWAŁA TYM CO ICH DO PIERDLA ZA NASZE AKCJE WSADZĄ ??? heeeee... heee... ale to jeszcze troche wody upłynie ....
  • Re: przekret Autor: ~Medrzec [198.203.28.*]
    Pozwolcie, ze i ja sie doloze do tej fascynujacej dyskusju, ktora tutaj trwa juz od dwoch (jak widac) lat.

Postaram sie - w miare moich mozliwosci - dorownac poziomem do przedmowcow, choc wiem jak to bedzie trudne:

Bla bla bla, bla bla, bla bla bla, OKRADLI, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, OKRADLI, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, OKRADLI, bla bla bla, bla bla, bla bla, OKRADLI, bla bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, OKRADLI, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, OKRADLI, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, OKRADLI, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, OKRADLI, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, OKRADLI, bla bla bla, bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla, bla bla bla!

Jestem pewny, ze sie zgodzicie!
  • Re: przekret Autor: ~Matoł [37.7.71.*]
    kto na swiecie robi najwięcej przekrętów ????
  • Re: przekret Autor: ~robotnik [173.234.217.*]
    Dnia 2014-06-27 o godz. 17:17 ~Matoł napisał(a):
    > kto na swiecie robi najwięcej przekrętów ????

Facet pracujacy na tokarce. Jeszcze jakies inne madre pytania?
  • Re: przekret Autor: ~grzechotnik [89.73.176.*]
    Jeżeli chodzi o pytanie to ja mam jedno - co cię boli ?
  • Re: przekret Autor: ~robotnik [173.234.217.*]
    Nie lubie matolow!
  • do robotnika Autor: ~zgrywus [178.36.159.*]
    więc gamoniu sam siebie nie lubisz
  • Re: przekret Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    heee... heeee.... dobre - lubi byc okradany bez komentarza ??????
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.