• Uklad Zamkniety Autor: ~Gajos [46.7.207.*]
    Jakbym ogladal 'Uklad Zamkniety' z Gajosem.

Brawo Panie Marku !!! Jestesmy z Panem. Trzeba skonczyc z tymi poparanymi ukladami zamknietymi !!!
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~śotk [77.253.94.*]
    popieram!
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~Gajos [46.7.207.*]
    Tu trzeba kupowac akcje spolek Pana Marka. Popierac patriotycznie !!!

Na pohybel popaprancom !!! Marek na Premiera !!!!
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~ZWG [87.205.79.*]
    jak można to kupować jak urosło z 70gr .Facet zbił majatek na przekrętach i układach wyzysukac szpitale Sprawdzcie sobie kto zadził w 2000r
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~głupie [83.7.79.*]
    pisory myślą że to im pomoże .
    Idz i zrob popaprancom murzynska lask... to ci ulzy.

Lepszy Marek niz reszta popaprancow. A na czym sie oni dorobili. Wpierd... osmiornice po 2 000 zl za nasze podatki.
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~ZWG [87.205.79.*]
    Państwo zrobi wszystko by takiego Falente ujaić .Przeciez nie może pozwolić by kopalnie polskie upadły a bogacił się jeden człowiek. Szkoda tylko tych ludzi którzy pracują u niego bo są nic nie winni. Teraz albo Falenta albo Tusk Kto wygra jak myślicie ./
    Zobacz film to sie dowiesz, a moze jednak bedzie inne zakonczenie.

Kazdy glosujacy na popaprancow musi zrobic swojemu wodzowi murzynska las.. i bedzie OK.
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~żur [5.60.222.*]
    człowieku o czym ty mówisz?

Poddaństwo Polskie od wielu lat uwala górnictwo, najpierw zamykali kopalnie węgla a jak przyszedł boom surowcowy to zaczęliśmy importować - potem wprowadzono węglowe spółki skarbu Państwa na giełdę - kto pamieta hasła akcjonariat obywatelski to źle to wspomina - teraz musi nastąpić długa gehenna i szopka, że niby chodzi o ich ratunek, by za jakiś czas powiedzieć, że próbowali i się niestety nie udało. Dalej wejdzie kapitał zagraniczny i otworzy rentowne kopalnie, co już się dokonuje. Był ostatnio artykuł na temat chęci budowy kopalni przez niemców. To jest jakieś pokręcone co się tutaj wyprawia.
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~kiki [84.10.113.*]
    W wyborach głosuję na Korwina, Mam już dość tej przepychanki biznesu i polityki, Ustawa ś,p, Wilczka była fenomenem gospodarki rynkowej, Prowadziłem działalność przez prawie 20 lat, Co roku obciążenia rosły, odpuściłem, ale znowu zamierzam zacząć, tylko niech nie przeszkadzają, Niech wymuszą na kopalniach mechanizmy rynkowe, a wtedy polski węgiel będzie konkurencyjny cenowo, Jak pisał wieszcz są równi i równiejsi,
    A świnie ciężko oderwać od koryta,,,,,
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~st [89.69.52.*]
    Aktualna c/z 10 , a za 2014 (zysk będzie ok 20 mln) to już c/z 5. Czysta aberracja jak na tą spółkę.

Nikt duży nie sprzedał, mali sie wysypali - nota bene do takiego kursu mniej więcej dążył sternik przed połączenie, a tu taka niespodzianka- sam się zwalił kursik przez Mareczka.

Jak go wypuszczą za kaucją to Sutkowski go uściska i podziękuje że nie musiał już marnować swoich akcyjek do sprowadzenia kursiku w zakładane miejsce na 2 miechy przed terminem
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~śotk [77.253.94.*]
    Tymczasem Piotr Nisztor, autor publikacji o podsłuchach osób ze szczytów władzy, uważa, że powodem zatrzymania Marka Falenty była jego niedawna rozmowa z dziennikarzem „Wprost”. – Polskie tajne służby jadą po bandzie – powiedział Nisztor w radiowej Jedynce. Wszystko wskazuje więc na to, że na finał tej sprawy będziemy musieli jeszcze poczekać.

z https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kim-jest-Marek-Falenta-7216278.html
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~jasne [46.186.42.*]
    Tak, bo ty wiesz do jakiego kursu dąży sternik :)
    I ciekawe do jakiego będzie dążył teraz bo sytuacja się jakby zmieniła.
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~lobo [188.146.72.*]
    Ale co takiego zrobił Falenta?? setki, jak nie tysiące osób z "elyty" są w to umoczone w jakimś stopniu. Dopiero syf powychodzi na jaw, co się dzieje w tym kraju, chociaż już mnie nic nie zdziwi....
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~jasne [46.186.42.*]
    Nie bój, już coś znajdą co zrobił albo czego nie zrobił. Ma zostać kozłem to zostanie, potrzebny jest sukces i będzie.
    Moim zdaniem już po gościu. Ale czy po ZWG ? Nie wydaje mi się.
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~lobo [188.146.72.*]
    Musiał się chłop narazić naszym wielmożnym rządzącym heh.... ZWG to porządna spółka, otrząśnie się w końcu, tylko kiedy.... kurs i tak leci i leci, a teraz nóż w plecy, no trudno
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~prezes [87.206.132.*]
    fakt jest taki że falenta jest akcjonariuszem i to zle wygląda ale na szczęście nie jest właścicielem zwg i nie działał na szkodę zwg
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~stiopa [89.69.52.*]
    1) Pośrednio działał na szkodę, bo wlazł w te składy węgla handlujące ruskim węglem, a co by nie mówić nam raczej bardziej pasuje polski żeby się sprzedawał: więc zlikwidowanie tych przekrętów jest na nasza korzyść, bo jest na korzyść Bogdanki czy JSW czy Komapanii Weglowej, bo tam jakieś kontrakty przez Kobud czy pośrednio Bumech mamy

2) powinien dostać medal za to co zrobił - jeśli to zrobił i jeśli nie działał razem z ruskimi

3) CHu.., ka.... laski, pedały itp itd., naruszenie sojuszu z USA, osłabienie niezależności NBP- to narod im jest gotów przebaczyć, ale tego co przed chwilą podano,że GĘSIE WĄTRÓBKI RADZIO I GARGAMEL A WCZESNIEJ BELKA OŚMIORNICZKI - POŻERALI ZA KASĘ PODATNIKÓW, A NIE WŁASNĄ TO TEGO NARÓD JUŻ IM NIE WYBACZY (przynajmniej my krakusy, a i pyry nas poprą)
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~gnom [84.10.113.*]
    Zakopać akcje na 2-3 miesiące, afera się wyjaśni, połączenie też, a kurs dojdzie do 3 zeta i odbije jesienią, przynajmniej nie będzie to balon,,,,,może gruby się wypowie w tej materii?
  • popieram w 2005%,władza oderwała się od rzeczywistości Autor: ~wielkopolanin [109.243.183.*]
    Dnia 2014-06-24 o godz. 22:19 ~stiopa napisał(a):
    > 1) Pośrednio działał na szkodę, bo wlazł w te składy węgla
    > handlujące ruskim węglem, a co by nie mówić nam raczej bardziej pasuje
    > polski żeby się sprzedawał: więc zlikwidowanie tych przekrętów jest
    > na nasza korzyść, bo jest na korzyść Bogdanki czy JSW czy Komapanii
    > Weglowej, bo tam jakieś kontrakty przez Kobud czy pośrednio Bumech mamy
    oni jadając obiady za 2 tys.opłacane naszymi pieniązkami stracili kontakt zrzeczywistościa,traktują narod jak bydło.
    Czy wy nas macie za idiotów.......
  • Co to ma wspólnego z ZWG Autor: ~stary [83.31.10.*]
    Czy Lafenta będzie siedział, czy jest w Polsce czy na Cyprze to i tak jest tylko większościowym akcjonariuszem a całą robotę w ZWG robi Sutkowski. On pomnaża zyski firmy, podpisuje kontrakty itp. Odruch stadny i nic więcej, czy ktoś wystawił większe pakiety na sprzedaż ? Chcą z niego zrobić kozła ofiarnego bo jakiś kelner przeczytał o składach węgla w gazetach. Dawać do wora bo jeszcze mam gotówkę.
  • Re: Co to ma wspólnego z ZWG Autor: ~oli [178.36.103.*]
    żałośni jesteście nadmuchali kurs jak chcieli a mieli zamiar jeszcze wyżej a tu zonk prawidłowy kurs to ok 1 zł a jak czytam rekomendacje na ponad 10zł .........
  • Re: Co to ma wspólnego z ZWG Autor: ~kto [80.108.10.*]
    wiesz co stuknij sie w głowe albo idz do lekarza bo ci coś sie poprzestawiało
  • Re: Co to ma wspólnego z ZWG Autor: ~oli [178.36.103.*]
    hehe sfrustrowany jestes???? dużo już wtopiłeś ? oj chyba dużo .....
  • Re: Co to ma wspólnego z ZWG Autor: ~stiopa [89.69.52.*]
    Zaraz się okaże że jednak nie możan go wsadzić, bo zagrożenie karne to 2 lata paki max, podczas gdy zwiniecie tony węgla to 5 lat.

Wiec ludziska trochę zimnej krwi- tymczasowy areszt nie wchodzi w grę. Mogą go potrzymać 48 godzin czyli góra do jutra
  • Re: Co to ma wspólnego z ZWG Autor: ~inwestor [86.63.125.*]
    sam jesteś nadmuchany, zwalili, zeby akcje odebrac i jazda do góry nie pierwszy i nie ostatni raz, taki to kraj, co ma to tego akcjonariusz Falenta, społka idzie sam dobrze i ok
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~asd [83.20.75.*]
    Panie Marku popieramy.
    Pozdrawiamy
    Więźniowie z Wronek
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~rycho [95.49.245.*]
    Rawicz też jest z Panem.
  • Re: Uklad Zamkniety Autor: ~BYK [82.139.0.*]
    Ja dzisiaj sprzedałem ,taniej odkupiłem
    dokupiłem i trzymam
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »