• A może oni będą zainteresowani? Autor: ~Socrates [62.87.154.*]
    Socrates Investment zajmuje się projektem "wspólnareprezentacja", czyli odzyskiwaniem jak na razie z dobrym skutkiem, kasy od Skarbu Państwa za niewłaściwą konwersję akcji pracowniczych PGE, TAURON, itp.
    Dzwoniłem do nich i człowiek przy telefonie przekazał mi, że postara się zainteresować tematem Prezesa. Wiem, że mają sztab prawników, lecz nie są tani. W przypadku PGE brali około 30% odzyskanej kwoty, po zakończeniu sprawy, czyli bez jakichkolwiek zaliczek.
    Gdyby kilkanaście osób zadzwoniło pod ich numer - może by ruszyli temat z miejsca.
    W końcu "lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu" ;-)
  • Re: A może oni będą zainteresowani? Autor: ~mrfiesta [77.45.71.*]
    Teraz to my poczekamy na to co proces przyniesie , a nie kancelarie co na gotowca chce od nas 30%, a gdzie byla wczesniej.
  • Re: A może oni będą zainteresowani? Autor: ~miałem akcje [91.234.102.*]
    Święta racja,poczekamy zobaczymy
  • Re: A może oni będą zainteresowani? Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    Już nie długo ??? oddo - wszystko !!!!!
  • Re: A może oni będą zainteresowani? Autor: ~Matoł [31.1.215.*]
    Łodos, łodos , łodos co do śtuki bedzies prosił podos namiary którzy ci pomagali i dostanies kare myśle jako ci dać nie bedziesz nas rolowoł bo na ciebie też przyjdzie kara - a jak widać już jest ?? sam sobie będziesz chlał te pomyje ludzie mondzeją nie chcą pić pomyj chcą żyć w trzeżwości logicznie myśleć z rodziną iść na spacer a nie wlewać jakiś zacier !!!! mózg po nim lasuje a ci co się nie podporządkują to im już cienko zostało i nie będzie klijęta więc tylko jedno cie czeka ,, BANKRUTACJA " z której się badzo ciesze bo dużo ludzi przez to cierpi niektórzy nawet nie wiedzą że cierpią bo to wlewają w siebie - musisz poiechać na jakiś miting to zobaczysz jak walczą z sobą żeby wyjść z tego picia POMYJ .................
  • Re: A może oni będą zainteresowani? Autor: ~miałem akcje [80.52.142.*]
    Dzisiaj do Sądu wpłynął pozew zbiorowy przeciwko Skarbowi Pañstwa w sprawie Ofe. Powód chce żeby Sąd rozpoznał sprawę czy działania w sprawie Ofe były zgodne z prawem. Daje to Wam coś do myślenia?
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.