Tyle dobrych informacji i co?
Kurs dół - czy jest KTOŚ kto to wytłumaczy?
To zapewne taka dobra Spólka jak PSW CAPITAL
Inaczej tego nie rozumiem - to musi być jakaś ściema.
W której spólce po takich inormacjach tak się dzieje!!!!
to jest ku.....wa parodia zwołali walne powybierali sobie nowych członków , tylko co mnie to , mnie interesuje kiedy to połączenie i kiedy wystartuje pod nowym szyldem na gpw ,
ale im chyba o to chodzi żeby sprowadzić kurs na dno.
Tu nic nie jest przypadkiem, ani zachowanie kursu ani przekazywane informacje i komunikaty. Przejście na głowny miało być w I połowie tego roku, potem okazało się, że nastąpi to poprzez połączenie z Bumech-em. Nie ma wyjścia, trzeba trzymać i czekać.
innym sie opłaca a nasi mimo że kopalnia przynosi straty to ręce wyciągają tylko 13 pensja 14 pensja, deputay, wczasy skończą jako bezrobotni albo u Australijczyka będą robić za psi grosz
tam nie będzie 14 pensji tylko kop w dupe i opony będą palić u siebie w ogródkach
z procedur wynika że głosowania nad połączeniem najwcześniej możliwe dopiero na NWZ akcjonariuszy w połowie sierpnia , pozwolenia i czas potrzebny na odczekanie od ogłoszenia o zwołaniu NZW
Ktoś potrafi mi to wyjaśnić? http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/ESPI/info/609863,zwg-sa-wykaz-akcjonariuszy-posiadajacych-co-najmniej-5--liczby-glosow-na-zwyczajnym-walnym-zgromadze;jsessionid=AQ+b79cmQ2Z54DhKOKtkTPea.undefined Gdzie jest reszta akcjonariuszy?
napisałem maila z pytaniami do tego typa a.bukowczyk@zwg.com.pl , on odpowiada za kontakt Jeśli istnieją z Państwa strony pytania dotyczące ZWG S.A.zapraszamy do przekazania ich za pośrednictwem poczty elektronicznej lub prosimy o kontakt telefoniczny na poniżej wskazany numer:
O co wam chodzi ludziska? Nie przyszli na zgromadzenie, bo niby po co jak wszystko jasne. Tu Falenciak jedzie z Sutkowskim na jednym wozie i tyle, a Aviva nigdy nie chodzi. bo niby po co - oni biernie trzymają akcje i tyle.
przyznam szczerze ,ze pogubiłam się , jesli chodzi o połączenie i terminy -nie mące , bo akcje trzymam cały czas. od 2 zł...i przegapiłam górkę i trochę jestem zła na siebie.