Czy firma która chce wypuścić na rynek innowacyjny produkt nie musi zacząć tematu od spraw patentowych ? Nie słyszałam o nowych patentach w tej materii więc jak można oczekiwać uruchomienia produkcji ?
Fakt od kwietnia ' 14, gdzie miały się zakończyc testy- jest cisza, raporty - cisza , forum też nie podejmuje tego tematu- ale wiemy forum- to wiele nerwowości i jak jest PN to wszyscy mega zadowoleni , a jak PD to wielu opluwa, jączy i podpuszcza - krzyczy wręcz, że gówno, badziewie itd. A jak by się było nie graczem a ... a inwestorem w danej spółce - to patrząc na czsokres zachowywań spółki i to co ona proponuje ( młyn był też propozycją, tematem ich prac - ale wielu krzykliwych opluwaczy spółki myślało, że młyn będzie już za chwilę i - będzie z roku na rok przyrost nie ok 70- 100 % tyko od razu 700- 1000 %.
Moje zdanie - póki nie usuneli ze swojej oferty młyna
http://mill.zwg.com.pl/
to pewnie się Coś z tego pozytywnego urodzi ,
- póki co nie mamy, ze spółki jakiś tam niepokojących informacji
- jedyne co to się zastanawiam 17- walne jak będzie głosowane, bo akcjonariusze
Bumechu- czują się poszkodowani jak piszą na forum .
pozdro od inwestora , a nie gracza.
Nie wiem czy wszyscy czytali raport roczny, jak nie to poniżej ciekawy fragment dot. MŁYNA w pkt. 2.3 Perspektywy rozwoju.
.....Rozwój firmy planowany jest w następujących obszarach:
1. Działalność podstawowa,
a. rozwój produkcji napełniaczy węglowo-mineralnych,
b. WDROŻENIE DO PRODUKCJI MŁYNA elektromagnetycznego,
c. ..........................................
Zatem musi być coś na rzeczy, pewnie kwestia czasu i będziemy wiedzieli. Na pewno po wejściu na główny coś usłyszymy.
Ci....chooo. Chyba jest jasne że nie po to główni akcjonariusze ciężko pracują nad zbiciem kursu śmiesznymi ilościami akcji, co jak wiemy potrzebne im jest do taniego przejęcia Bumechu, żeby psuć tą robotę spekulacjami z młynem. Na to przyjdzie czas jak będą pompować kurs ....