No nie rozśmieszaj mnie.Info o którym piszesz ukazało się ponad tydzień temu więc trzeba mieć IQ na poziomie ameby aby tak długo myśleć.Wydaje mi się patrząc na obroty z ostatniego miesiąca i kompletny brak wpisów na forum,że tu już małych nie ma i zaczęły się poważne harce.
a Ty myślisz czasami jak coś piszesz??? Dla mnie najgłupszy post w tym roku na tym forum... Gratuluję! A i dzień dobry Dziewczynki wróciłem :) Ada powiedz jak to Ty robisz, że kupujesz na każdej lokalnej górce na EFH :))))))))))))))))))))))))) Lisek mitomanie co tam u Ciebie ?:)))
Wg mnie sypią akcje które przejęli od W.
Obecny zarząd jest z bardzo spekulacyjnej ekipy, a umowa oddania hotelu Łeba za 1 tyś zł jest niczym innym jak wyprowadzeniem kasy ze spółki. Niebawem EFH zostanie bez hoteli a hotele pewnie trafią do nowego podmiotu - który nie będzie miał problemu z obligacjami i śmieciowymi aktywami i zbędnymi długami.
Dnia 2014-05-09 o godz. 09:43 ~Enigma napisał(a):
> jeśli dobrze pamiętam to Waksmundzki sprzedał akcje po 0,76
> zł.
Kupiło dwóch inwestorów.
Obligatariusze milczą -
> dlaczego nie ma wniosku o upadłość?
Nigdzie nie została podana informacja po ile sprzedał Waksmudzki. Ani gdzie (umowa czy rynek GPW). To wszystko tylko domysły.
to prawda w komunikacie nie było dokładnej informacji. Ale akcje musiało nabyć co najmniej 2 inwestorów bo nikt nie poinformował o przekroczeniu 5%.
W tym czasie poszedł przez giełdę pakiet ponad 600 tys. akcji po 0,76 zł.