• DO NOWY Autor: ~do NOWY [83.7.77.*]
    podaj link ,skąd ta wiadomości ? nigdzie nie znalazłem
  • Re: DO NOWY Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    A co papiery nasze już są w drodze ????
  • Re: DO NOWY Autor: ~miałem akcje [46.112.224.*]
    ponoć jakaś tajna grupa negocjatorów ustaliła warunki zwrotu akcji,ale tylko tym zaangażowanym
    A to tym z knf-u, co my z tego będziemy mieli mają odac wszystkim co mieli na gpw
  • Re: DO NOWY Autor: ~miałem akcje [5.173.55.*]
    a to już teraz rozumiem.czyli będą zwroty?
  • Re: DO NOWY Autor: ~tak_tak [208.167.255.*]
    Dnia 2014-04-30 o godz. 13:33 ~miałem akcje napisał(a):
    > a to już teraz rozumiem.czyli będą zwroty?

Oczywiscie. 10X1. Dziesiec akcji wartych ZERO za kazda akcje, ktora wmoczyles, bo ci sie nie chcialo zrozumiec roznic pomiedzi firmami zagranicznymi wylistowanymi na NASDQ z wtornym listingiem w Warszawie a firmami krajowymi wylistowanych w Warszawie.

Rowniez dostaniesz cztery pekniete detki rowerowe i dwie pary butow do podzelowania.
  • Re: DO NOWY Autor: ~miałem akcje [164.126.9.*]
    do "tak tak" niezłym jesteś furiatem, haha a może frustatem? musisz w życiu mieć strasznie pod górę, współczuję Ci i pozdrawiam
  • Re: DO NOWY Autor: ~zgrywus [178.36.30.*]
    Ten tak_tak to napewno pracownik jednej z naszych tzw. INSTYTUCJI
    mnie dziwi jedno, że po każdym wpisie kontrowersyjnym, zaraz znajduje się ktoś bardzo agresywnie wypowiadający się na zgoła łagodny temat. Czyżby "ORMO CZUWA" haha
    Pozwol, ze Ci zadam jedno pytanie:

Czy uwazasz, ze nie popelniles ZADNEGO strategicznego czy taktycznego bledu kupujac i trzymajac akcje CEDC do samego czarnego konca?
    całe życie się uczymy i ta nauka jest skutkiem podejmowanych decyzji.czasem dobrych czasem złych.nie o to w tym chodzi, żeby nad tym rozprawiać, chodzi o to żeby niepotrzebnie nie używać mocnych słów.nikt nie ma monopolu na mądrość.
    Dnia 2014-04-30 o godz. 16:18 ~miałem akcje napisał(a):
    > całe życie się uczymy i ta nauka jest skutkiem
    > podejmowanych decyzji.czasem dobrych czasem złych.nie o to
    > w tym chodzi, żeby nad tym rozprawiać, chodzi o to żeby
    > niepotrzebnie nie używać mocnych słów.nikt nie ma monopolu
    > na mądrość.

Nie opdpowiedziales na moje pytanie. Popelniles bledy czy nie?
  • Re: DO NOWY Autor: ~miałem akcje [5.173.55.*]
    nie
    Dnia 2014-04-30 o godz. 17:18 ~miałem akcje napisał(a):
    > nie

Zdradze Ci tajemnice: poniewaz nie widzisz swoich bledow popelnionych podczas podrozy z CEDC, to twoj nik jest taki jaki jest.
  • do tak_tak Autor: ~zgrywus [178.36.30.*]
    Ty napewno byłeś kierownikiem tej wycieczki i sprawcą tej kolizji i teraz drżysz
  • Re: do tak_tak Autor: ~tak_tak [208.167.255.*]
    Dnia 2014-04-30 o godz. 18:35 ~zgrywus napisał(a):
    > Ty napewno byłeś kierownikiem tej wycieczki i sprawcą tej
    > kolizji i teraz drżysz

Taaaa...biorac pod uwage, ze mi mozesz na przyslowiowy warsztat wskoczyc, to ja sie strasznie boje. Szczegolnie zgrywusow...
  • Re: DO tak tak Autor: ~miałem akcje [164.126.117.*]
    "tak tak" Twój tok rozumowania jest błędny. Kiedyś kupiłem ponad 80 tys akcji ze średnia ok 13 zeta całość sprzedałem ze średnią ponad 19 zeta, zarobiłem kupę kasy. Mój nick mówi sam za siebie "miałem akcje" a tutaj zaglądam z sentymentu, A u Ciebie dalej nerwy i agresja, Moja rada wyluzuj i nie ubliżaj. pozdrawiam
  • Re: DO tak tak Autor: ~tak_tak [208.167.255.*]
    Dnia 2014-04-30 o godz. 20:19 ~miałem akcje napisał(a):
    > "tak tak" Twój tok rozumowania jest
    > błędny. Kiedyś kupiłem ponad 80 tys akcji ze średnia ok 13
    > zeta całość sprzedałem ze średnią ponad 19 zeta, zarobiłem
    > kupę kasy. Mój nick mówi sam za siebie "miałem
    > akcje" a tutaj zaglądam z sentymentu, A u Ciebie
    > dalej nerwy i agresja, Moja rada wyluzuj i nie ubliżaj.
    > pozdrawiam

Jezeli sprzedales i zarobiles, to co Ty chcesz odzyskac? Moze powinienes przeczytac to co sam pisales ostatnio na tym forum...to z logika nie ma nic wspolnego.
  • Re: DO tak tak Autor: ~miałem akcje [164.126.117.*]
    jesteś czujny i monitorujesz forum, haha ubawiłem się. "tak tak" jedno z drugim nie koliduje,pisałem również że nie wszystkie życiowe decyzje są trafione, raz trafisz innym razem nie, ale jak też pisałem z nikogo nie można drwić, może inaczej nie wypada drwić
  • Re: DO tak tak Autor: ~tak_tak [208.167.255.*]
    Dnia 2014-04-30 o godz. 20:52 ~miałem akcje napisał(a):
    > jesteś czujny i monitorujesz forum, haha ubawiłem się.
    > "tak tak" jedno z drugim nie
    > koliduje,pisałem również że nie wszystkie życiowe decyzje
    > są trafione, raz trafisz innym razem nie, ale jak też
    > pisałem z nikogo nie można drwić, może inaczej nie wypada
    > drwić

To tak bez bicia piany: zostales z uniewaznionymi akcjami CEDC, czy nie?
  • Re: DO NOWY Autor: ~zebrak [83.27.25.*]
    a ja popelnilem i co z tego???????????????????
  • Re: DO NOWY Autor: ~zebrak [83.27.25.*]
    i zostałem niestety z akcjami :( i co z tego?
  • Re: DO NOWY Autor: ~tak_tak [70.215.65.*]
    Zalezy czy z tego wyciagnales poprawne wnioski na przyszlosc czy nie i czy sie domagasz i oczekujesz zwrotu akcji czy nie.
  • Re: DO NOWY Autor: ~zebrak [83.27.18.*]
    ja swoje wnioski wyciagnelem, ale nie rozumiem co tobie do tego czego ja się domagam lzwrotu akcji czy nie..........
  • Re: DO NOWY Autor: ~miałem akcje [46.112.86.*]
    "tak tak" jesteś bardzo dociekliwy i to mnie zastanawia, dlaczego tak się martwisz, że ktoś walczy o swoją własność i uważa że został okradziony w majestacie prawa. W państwie prawa każdy może walczyć o swoje. Wczorajszy wyrok Sądu Apelacyjnego w sprawie BRE Banku, który na krawędzi prawa wyrolował drobnych kredytobiorców pokazuje że nie wszystko jest do końca zgodne z prawem. Jeżeli dalej obserwujesz co się dzieje w sprawie CEDC to obserwuj, nie wprowadzaj arogancji i czekaj końca, aha i miej więcej pokory
    Dnia 2014-05-01 o godz. 10:08 ~miałem akcje napisał(a):
    > aha i miej więcej pokory

Lubisz byc pokornym cieleciem - to sobie badz. Ja wole jesc kotlety cielece.
  • Re: DO Tak tak Autor: ~zebrak [37.47.185.*]
    Zapomniales a moze po prostu nie wiesz, ze pokorne ciele dwie Matki ssie. Jedz sobie Pyszalku dalej te swoje kotlety. Pamietaj jednak, ze zdrowie masz tylko jedno. Jak tak duzo zolci bedzie z Ciebie sie wylewac na innych, to kto bedzie w przyszlosci przy Tobie, kiedy Ty bedziesz potrzebowal pomocy. Bardzo mi Ciebie szkoda. Chciales sie dowiedziec czy mialem akcje, to Ci szczerze odpowiedzialem. Chciales sie dowiedziec czy wyciagnelem wnioski, to Ci odpowiedzialem. Chcesz sie dowiedziec czy walcze lub bede walczyl o odzyskanie swoich ciezko zarobionych pieniedzy, to odpowiadam Ci, ze jak tyko bedzie jakiekolwiek swiatelko w tuneluto na pewno sie zaangazuje, a Tobie nic do tego. I przestan szydzic i drwic bo Ci tej zolci zabraknie. Najlepsze mienie czyste sumienie. Tarik predzj czy pozniej sam do takiego wniosku dojdzie. Bumerang
  • Re: DO Tak tak Autor: ~tak_tak [208.167.255.*]
    Nadzieja jest matka glupich, i umiera ostatnia.

Jezeli bedziesz dalej gral na gieldzie bez zmiany podejscia i zupelnie innej strategii, to to swiatelko w tunelu okaze sie pociagiem pedzacym w Twoim kierunku. Buuum!
  • Re: DO Tak tak Autor: ~zebrak [37.47.185.*]
    Jestes zalosny. Nic dodac, nic ujac. Bez odzewu.
    Z tego co pamiętam że kiedyś gdzieś czytałem że ten co ukradł nam majątek to najpierw nam ukradnie zrobi porządek i po roku odda to taki uczciwy - heeee... heeee...
  • Do ~tak_tak [208.167.255.*] Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Pewnie "tak tak" muzyką się nie interesuje bo ma milion innych zajęć, ale mimo wszystko wklejam poniżej tekst piosenki, którą Grzegorz Ciechowski napisał dla takich "tak tak"

http://www.youtube.com/watch?v=yXf5lNKpicQ

W końcu powiem ci co myślę
    tak prosto w twarz
    kiedy cię widzę
    to się wstydzę,
    że ciągle nosi ciebie świat

i wiedz że
    że teraz znam
    znam każdą odpowiedź
    no powiedz coś

na wszystko
    na wszystko

mam odpowiedź ostrą
    i nie uciekniesz teraz mi
    zakrywasz twarz przed ciosem
    i robisz milion głupich min

poczekaj, poczekaj no
    już ja cię urządzę
    powtarzasz to,
    to wszystko co robię
    już mam cię dość
    tych oczu pustych
    poczekaj zaraz zbiję lustro - tak tak

tak tak - tam w lustrze
    to niestety ja
    tak tak - ten saaaaam
    tak tak - tam w lustrze
    to niestety ja
    tak tak - ten saaaaam

dopiero teraz
    gdy nie słyszy nikt
    (bądź spokojny - w domu jesteś sam)
    do wanny wlałeś ciepłą wodę i
    ogłaszasz w lustrze
    że chcesz zmienić świat

ja wiem że - trochę się starasz
    lecz powiedz mi
    ile przed lustrem - spędziłeś dni?

tak tak - tam w lustrze
    to niestety ja
    tak tak - ten saaaaam
    tak tak - tam w lustrze
    to niestety ja
    tak tak - ten saaaaam

już nawet ja,
    ja ci nie wierzę
    uspokój się
    schowaj ten język
    no dobrze - wiem,
    że się starałeś
    uspokój się
    wczoraj nie spałeś

tak tak - tam w lustrze
    to niestety ja
    tak tak - ten saaaaam
    tak tak - tam w lustrze
    to niestety ja
    tak tak - ten saaaaam

tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak taaaaaak
  • Re: Do ~tak_tak [208.167.255.*] Autor: ~miałem akcje [31.174.61.*]
    "pikuś" jak zawsze niezawodny
  • Re: Do ~tak_tak [208.167.255.*] Autor: ~tak_tak [173.199.122.*]
    Wspaniale, dzieki.

Juz nie tylko jestem w encyklopedii, ale zaczeli o mnie spiewac piesni. Niezle!
  • Re: Do ~tak_tak [208.167.255.*] Autor: ~miałem akcje [31.174.247.*]
    "tak tak" ubawiłeś mnie. Masz wąskie pole widzenia, haha piosenka nie jest o Tobie, haha ale grunt to pozytywne myślenie, haha
  • tak_tak vel lustro vel akuku vel twe poprzednie wcielenia Autor: ~sarna [31.61.140.*]
    Pisałem wcześniej jako "nowy" ale tu pojawił się jakiś inny "nowy" więc będę pisał jako "sarna".
    Otóż Panie "lustro" czy pan wcześniej nie pisał pod nickiem "akuku" i paroma innymi?Treść Pana wypowiedzi i ich sens jest mi jakoś dziwnie znajoma.
    JEST TU JAKAŚ OSOBA KTÓRA WCZEŚNIEJ NALEŻAŁA DO GRUPY "pomoccedc" A JESLI TAK I UCZESTNCZYTŁA W PRÓBACH PROCESU TO PROSZĘ O KONTAKT I PRÓBĘ PODZIELENIA SIĘ DOŚWIADCZENIAMI-TRZEBA SIĘ JEDNOCZYĆ A NE DZIELIC,BROŃ BOŻE OBRAŻAĆ CZY KŁÓCIĆ?

daniel.sarnamałpapoczta.fm
  • Esencja Autor: ~sarna [31.61.140.*]
    JEST TU JAKAŚ OSOBA KTÓRA WCZEŚNIEJ NALEŻAŁA DO GRUPY "pomoccedc" A JEŚLI TAK I UCZESTNICZYTŁA W PRÓBACH PROCESU TO PROSZĘ O KONTAKT I PRÓBĘ PODZIELENIA SIĘ DOŚWIADCZENIAMI-TRZEBA SIĘ JEDNOCZYĆ A NE DZIELIĆ,BROŃ BOŻE OBRAŻAĆ CZY KŁÓCIĆ?
    ROBOTA JAKICHŚ STUDENTÓW PRAWA LUB POCZĄTKUJĄCYCH PRAWNIKÓW KTÓRZY NIE MAJA RENOMY I DOŚWIADCZENIA ALE PIENIĄDZE BRAĆ BY CHCIELI A ŻE ZA PISANIE GŁUPOT TO CÓŻ-WIDAĆ NIEWAŻNE CO SIĘ PISZE BYLEBY PISAĆ,OBIECYWAĆ,ZACHĘCAĆ DO DALSZEGO BRNIĘCIA W SPRAWĘ I BRAĆ DALEJ PIENIĄŻKI.PROPONOWAŁEM TYM LUDZIOM WYNAJĘCIE PRAWNIKA KTÓRY ZGODZI SIĘ POPROWADZIĆ SPRAWĘ W ZAMIAN ZA UDZIAŁ W ZYSKACH A NIE ZA CORAZ TO KOLEJNE KWOTY PO PARĘ STÓWEK DAJ ZNÓW I ZNÓW I ZNÓW.ALE TO MUSIAŁBY BYĆ PRAWNIK DOŚWIADCZONY A ZA PROCENT W ZYSKACH TO MIAŁBY MOTYWACJE DO UZYSKANIA JAK NAJWYŻSZEJ SUMY A NIE ZARABIANIA NA NAIWNYCH CZY SIĘ WYGRA CZY PRZEGRA I NAWET JEŚLI NIE STARA SIĘ WYSTARCZAJĄCA.
    METODY Z ZAŁOŻENIA BAZUJĄCE NA CZYMŚ W RODZAJU HEDGINGU I DERYWATÓW OBECNIE NIE MAJA JUŻ SENSU-KIEDYŚ MIAŁY.BO GIEŁDA KIEDYŚ BYŁA FUNDAMENTALNA(WTEDY SIĘ ZARABIAŁO NAJWIĘCEJ),POTEM ZACZĘŁA SIĘ LICZYĆ TYLKO TECHNIKA A DZIŚ CO WESZŁY SYSTEMY UTP I HANDEL LOGARYTMICZNY-TO TEN KTO MA NAJWIĘCEJ KAPITAŁU I SPRZĘT NAJBLIŻSZY SERWEROWI I NAJSZYBSZY POD WZGLĘDEM OBLICZENIOWYM SPRZĘT ZAWSZE PRZEWIEZIE TA DROBNICE KTÓRA NIE JEST W STANIE TAK SZYBKO ZANALIZOWAĆ TAK WIELU INFORMACJI W JEDNYM MOMENCIE(ZWŁASZCZA ZE ICH NIE POSIADA,CO KTO JAK OBSTAWIŁ)-PROGRAM KOMPUTEROWY TO ROBI BŁYSKAWICZNIE.NIE MÓWIĄC JUŻ O KAPITALE POTRZEBNYM DO WYWIERANIA WPŁYWU BY WYGRYWAĆ Z PROGRAMAMI KOMPUTEROWYMI W HANDLU ALGORYTMICZNYM KTÓRE ROBIĄ ZAWSZE TAKI RUCH NA KTÓRYM PRZEWIOZĄ DROBNICE!!!!Nie łudźmy się ani fundamenty ani technika nie pozwoli nam już przewidywać sytuacji.A w takiej sytuacji trzeba szukać frajerów i sprzedawać im swe fikcyjne opinie,marzenia.Stara zasada-obiecać nic nie kosztuje,zasiać ludziom nadzieje ze jest szansa ze wygrają a potem ze no niestety nie udało się ale złożymy apelacje a potem kasacje itd i ludzie będą tracić na CEDC dalej mimo ze spółka już nie istnieje będą tracić na prawników a nie na giełdzie.A prawnicy to środowisko podjudzaczy i manipulantów.Bankierzy z kolei to tylko prowizje by chcieli wyciągać od sprzedaży śmieci-ci z kolei bawią się w psychologów bo jak nie ma geopolityki to psychologia rządzi giełdą.Logika się już nie liczy a parę ledwie wartych zainteresowania spółek z dobrymi powtarzalnymi wynikami z paru okresów i w miarę płynnych są już dawno na szczycie-więc na nich też teraz można już tylko stracić.JEDYNE WYJŚCIE TO TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD GIEŁDY BO JEDNĄ RZECZ W BIBLII DOBRZE PISZĄ "KTO ZECHCE ZAROBIĆ TEN STRACI"

daniel.sarnamałpapoczta.fm
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.