http://www.pb.pl/3612327,12154,polska-wodka-polska-nokia
A nas uje okradli z akcji!!!! Złodziejom w tym kraju i oszustom żyję się super , przy werblach naszej chorej władzy!!!!
A ja w POlszy nie wypije nigdy CEDC!!!
Masz rację-ja też nie dotknę tego łajna niech chlają sobie tatarzyn i jego przydupasy( ci którzy mu na to zezwolili ba nawet pobłogosławili twierdząc że wszystko odbyło się zgodnie z prawem) A kasę i tak będą musieli zwrócić -bo to był jeden wielki wał - tylko oni liczą że wszysko umrze własną śmiercią i tu się mylą te kreatury
Ale właściwie skoro akcje zostały anulowane to znaczy, że nie było nabycia akcji a skoro nie było transakcji nabycia akcji to była to wpłata na poczet i jako wierzyciele powinniśmy wezwać dłużnika do zwrotu wpłaty na poczet, ponieważ nie doszło do transakcji bo nie ma akcji.
Chyba u nas z demokracji robią raj dla złodzieji bo zaczyna im się lepiej życ ja na dzikim zachodzie a rządzą z dzikiego wschodu to znaczy że się dogadali demokratycznie czyli trzeba wydymac drobnych a póżniej sami siebie będziemy okradac bo już nie będzie kogo kraśc - heeee.. heee.. i zostanie sam popiół ...