• bez odpowiedzi Autor: ~Pisowski [188.147.182.*]
    Napisałem skargę do KNF na podjętą deczje o anulowaniu akcji CEDC, na począdku lutego i do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi . Mam pytanie,czy nie czekajądz mam skierować do prokuratury skarge.
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~miałem akcje [91.234.102.*]
    teoretycznie maksymalnie w terminie 30 dni powinna być odpowiedż. Skargę możesz złożyć do instytucji nadrzędnej nad KNF
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~nowy [83.17.114.*]
    Na jaki adres pisales do tego knf?mi na moje maile tez nie odpisuja.A kto jest instytucja nadzorcza nad knf bo do kogo poskarzyc sie na knf?
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~zxc [178.36.27.*]
    organem nadrzędnym nad knf jest najwyraźniej bankier.pl, bo tu się wszyscy skarżą na knf
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~miałem akcje [91.234.102.*]
    nadzór nad KNF ma Prezes Rady Ministrów a nadzór prawny i skargi przyjmuje WSA (Wojewódzki Sąd Administracyjny) w dalszej kolejności jest NSA (Naczelny Sąd Administracyjny) i jeżeli to nie skutkuje to Sąd Najwyższy do którego wnosi się kasację
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Skarge jeszcze można złożyc do pierdla niech odpowie dlaczego nie są na wczasach .. heeeee... heeee.. zapłacą kary umowne za nie dotrzymanie terminu ... haaaa.. haaaa... i nikt wam nie pomoże szkoda pisac ....
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~zgrywus [178.36.150.*]
    A skąd Matoł wiesz że nikt nam nie pomoże My nie oczekujemy pomocy -my żądamy PRAWA !!!!!
  • Re: bez odpowiedzi Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Bo to są k....... a wszystko sprzedawczyki sprzedadzą za garniec paryzołek lepiej brac co jest bo jutro od koryta mogą wygonic z tego założenia wychodzą - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia , za tym pójdą szuje >>>>
  • Matoł nie taki Matoł Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Matoł niby za, ale nie do końca, Matoł niby przeciw, ale nie do końca, może pożyteczny ale komu ?
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.