Witaj.Moglbys mniej wiecej okreslic koszty takiego pozwu,do jakiego sadu bylby on kierowany(nie wiem jak z dojazdami na sprawy) i podstawe prawna czy jakos tak to sie nazywa?Jakie moga byc szanse odzyskania i jakich kwot?
W ciągu roku utopilem majatek zycia na CEDC,Hydrobudowie Polska,Bomi i NowaKBM.Tak mnie to wszystko przybilo ze nie wiem juz co teraz robic-stalem sie cieniem samego siebie.Pare lat meki za granica poszlo na marne a juz nie jestem tak mlody i zdrowy by zaczac od zera.
Wszelkie pytania i odpowiedzi, których jest dosyć sporo najłatwiej będzie można ogarnąć podczas osobistego spotkania wszystkich zainteresowanych, które planujemy na maj 2014, dlatego proszę o cierpliwość Panie Danielu, ponieważ temat pozwu jest dosyć rozległy i skomplikowany, ponadto jak dojdzie do pozwu to nikt nie będzie musiał jeździć na rozprawy, a całą resztę ustalimy na spotkaniu zainteresowanych tematem CEDC.
Dnia 2014-04-05 o godz. 18:22 ~pikuś napisał(a):
> Wszelkie pytania i odpowiedzi, których jest dosyć sporo
> najłatwiej będzie można ogarnąć podczas osobistego
> spotkania wszystkich zainteresowanych, które planujemy na
> maj 2014, dlatego proszę o cierpliwość Panie Danielu,
> ponieważ temat pozwu jest dosyć rozległy i skomplikowany,
> ponadto jak dojdzie do pozwu to nikt nie będzie musiał
> jeździć na rozprawy, a całą resztę ustalimy na spotkaniu
> zainteresowanych tematem CEDC.
Pozdrawiam i życzę dużo
> wytrwałości,
Aha! Nastepne akcja, nastepne dzialanie, nastepne spotkanie, mamy adwokata, prosze dac to kasy po 800 zlotych, zlozymy pozew, a potem sad oddali pozew, bo nie ma podstaw.
Krotka pamiec, co? A moze brak mozliwosci spojzenia prawdzie w oczy?
jaką prawdę masz na myśli ? przecież prawda jest taka że przez nieudolność naszych urzędników ludzie stracili pieniądze - no ty masz chyba własną.......prawdę
Dnia 2014-04-05 o godz. 21:43 ~miałem akcje napisał(a):
> akuku mógłbyś rozwinąć swój wątek ?
Jakies 6+ miesiecy to juz bylo przerabiane przez inna grupe 'fachowcow" co twierdzili, ze caly swiat sie sie nie zna, i ze tylko oni, nieliczni a madrzy maja racje. Zrobili sobie silna - pozal sie Boze - grupe. Gdzies jezdili na spotkania, kupili pania mecenas zaraz po szkole, cos tam wplacili do wspolnej kasy bojowej, i dali ciala.
Zrob sobie wykopaliska tu na forum, to sie sam zorientujesz. Tylko, ze napewno bedziesz twierdzil, ze to pic na wode i symulacja ludzi od Tariko. Jak sie nie wie co jest grane, to sie twierdzi ze konspiracja (albo, ze UFO czy jakas tam religia).
Prawda jest taka, ze bylo wiadomo na dwa lata przed bankructwem, ze firma da dupy. Wiekszosc ludzi na swiecie to wiedziala, i dlatego cena CEDC spadla na pojedyncze centy. Jelopy trzymaly akcje spiewajac "Jeszcze CEDC nie zginela, poki my zyjemy". Zniknely im pieniadze, i dalej kwestionuja rzeczywistosc.
widzisz "akuku" nie masz akcji, dlatego masz taki punkt widzenia.nie mniej jednak musisz wiedzieć, że powinno się mieć szacunek do każdego, bez względu na to czy ktoś jest "mądry" czy "głupi"
Dnia 2014-04-06 o godz. 17:49 ~miałem akcje napisał(a):
> widzisz "akuku" nie masz akcji, dlatego
> masz taki punkt widzenia.nie mniej jednak musisz wiedzieć,
> że powinno się mieć szacunek do każdego, bez względu na to
> czy ktoś jest "mądry" czy
> "głupi"
Dwa pytania:
1. Nie mam racji bo nie uzywam strategii, ktora wam walnela duze pieniadze, a uzywam strategii, ktora mi robi kase?
Dnia 2014-04-06 o godz. 19:09 ~miałem akcje napisał(a):
> akuku, szacunek trzeba mieć do każdego. A tak z ciekawości
> to Ty musisz być niezły Rockefeler? Daj jakieś wskazówki,
> też chętnie zarobię
Ty sobie miej szacunek dla kogo chcesz. Ja dla glupich nie jestem zwykly miec szacunku. Oni zwalniaja ludzki gatunek.
akuku Ty jesteś trochę taki filozof "spowalniają gatunek ludzki". Darmowe rady znam, staram się kupować nisko a sprzedawać wysoko. A za kasę jaką dałbyś radę ?
Dnia 2014-04-06 o godz. 19:51 ~miałem akcje napisał(a):
> akuku jakich pieniędzy się spodziewasz i jaką radę
> otrzymam?
Dam Ci co najmniej 10 instrumentow LONG i co najmniej 10 korespondujacych instrumentow SHORT, na ktorych mozesz zarobic trzykrotny dzienny ruch rynkow w USA. Rowniez podam Ci gdzie otworzyc konto, ktore bedzie pobieralo ~ $8.00 za transakcje, bez ograniczenia ile papieru i za ile kupisz czy sprzedasz.
Jak rynki pojda w gore 1%, to Ty zarobisz ~3%, jak kupisz instrumenty LONG.
Jak rynki spadna 1%, to tez zarobisz ~3%, pod warunkiem, ze kupisz instrumenty SHORT.
Sam bedziesz decydowal co i kiedy kupic i sprzedac, ale mozesz zarabiac na ruchach w gore i w dol.
a teraz na poważnie akuku. Jesteś inteligentny gość. Sympatycznie się konwersowało. Intencją wymiany zdań z Tobą nie było pozyskanie przezemnie wiedzy na temat inwestycji. Ale dzięki za propozycję
Dnia 2014-04-06 o godz. 20:56 ~miałem akcje napisał(a):
> a teraz na poważnie akuku. Jesteś inteligentny gość.
> Sympatycznie się konwersowało. Intencją wymiany zdań z Tobą
> nie było pozyskanie przezemnie wiedzy na temat inwestycji.
> Ale dzięki za propozycję
Widzisz, Misiu; jak bys posluchal dobrej rady, i dobrze zagral robiac trzy ruchy kupno/sprzedaz w ciagu ostatnich pieciu sesji, to bys byl 10% do przodu. A tak, krokodyle lzy nad wylanym mlekiem...oj Misiu, Misiu...
"akuku" nie nadajemy na tych samych falach, bo słowo "Misiu" kojarzy się z dziećmi lub zabawą dzieci, to po pierwsze. Śmiech? bo mnie rozbawiłeś z samego rana, absolutnie nie nerwowy. Ale Ty brachu mnie martwisz, chyba jesteś w depresji bo po nocy nie śpisz i wypisujesz po forach
Wszyscy ci przewalaże wcześniej czy póżniej i tak skończą w pierdlu bo przyjdzie ekipa i wyczyści złodzieji poprostu zrobi troche dobrej roboty nie zawsze wiatr maluczkim będzie wiał w oczy - o taki uczciwy mały rycerz a wszystko ku temu zmierza tylko co niektórzy chyba tego nie dowierzają taka wiosna ludów od oczyszczenia ze złodzieji...
A czym właściwie jest ten ~akuku [63.141.243.*] ??
No to rozbierzmy go na czynniki pierwsze:
1) Nie ma i nigdy nie miał akcji ponieważ w prost pisze, że większość ludzi na świecie wiedziała, że CEDC to padlina i dlatego cena spadła na pojedyncze centy.
2) Zna temat spotkania, czyli pewnie tam był no ale po co tam pojechał skoro nie miał akcji bo nie jest frajerem ? no chyba że dostał alimenty od swojego pana i dietę na wyżywienie.
3) Akcje zostały anulowane 17 czerwca 2013 a on ciągle poświęca swój cenny czas aby wchodzić na forum i dawać na za darmo bez cenne rady i udowadniać jakimi to nieudacznikami są ci którym anulowali akcje.
4) Czy ktoś normalny wchodzi na fora spółek, których nigdy nie posiadał i wypisuje przez prawie rok elaboraty, które mają na celu poniżenie tych, którzy stracili pieniądze ?
Mając na uwadze powyższe niech każdy sam sobie odpowie kim są osobniki, które stale nękają na forach tych, którzy w bezczelny sposób zostali wywłaszczeni z miliardowego majątku, który przeszedł w tatarskie ręce.
No tak ale my żyjemy w kraju kolonialnym, pod ciągłą okupacją naszych wschodnich i zachodnich sąsiadów, a Pakt Ribbentrop-Mołotow i jego granica na linii Wisły to podział strefy wpływu naszych okupantów.
dokladnie tak jest-poza tym jak ten akuku ma taki super pomysl prosty na inwestowanie ze w kazdym przypadku zarabia to po co mu nędzne 100 usd od kogos???
Ale podzielili się demokratycznie nie do ruszenia - mocarze ....... ( na dobrym kursie byli heeee... heeee.. jak okraśc bliżniego żeby wpore nie zauważył haaa... haa... )
Dnia 2014-04-07 o godz. 21:26 ~miałem akcje napisał(a):
> trzeba walczyć do końca
Powiem Ci kawal:
Zlapali Hubala w 1956 roku, i pytaja go dlaczego sie rzuca. A on na to, ze to przeciez wojna. A onli na to ze wojna sie juz skoczyla 11 lat temu. A na to, z kolei Hubal: 11 lat temu? Cos takiego...a my te pociagi wysadzamy, i wysadzamy...
Moral: Jak sie cos konczy, to to zaakceptuj.
Dobra rada Sobieslawy Zasada: Rusz do przodu, bo zostaniesz z tylu!
"akuku" każdy ma swoją receptę na życie, każdy ma swój plan. Niektórym w twarz plują a Oni mówią, że deszcz pada. Takie jest życie "akuku" A tak na marginesie to ostatnio Zasadzie chyba paliwa brakuje
W uzasadnieniu są taki same bzdury na jakie powołuje się KNFik i jego kolega KDPWusik, ale przypominam, że prokuratura nie odmówiła wszczęcia postępowania w sprawie, tylko umorzyła śledztwo, ale na pocieszenie informuję, że postanowienie o umorzeniu śledztwa zostało skutecznie zaskarżone do sądu.
Dnia 2014-04-12 o godz. 13:54 ~nowy napisał(a):
> Czy ktoś zna orzeczenie prokuratury na jakiej podstawie
> odmowili wszczecia postepowania przeciwko CEDC?