wczoraj dzwoniłem do swojego biura maklerskiego ,mają problem z FORMĄ w jakiej ma być zredagowane pismo o umorzeniu akcji ,napisz czy ty też miałeś ten problem ,jak masz zredagowane swoje pismo ?
Dom Maklerski
XXXXXXXXXXX
ul. XXXXXXXXX
02-515 XXXXX
W związku z wykreśleniem z mojego rachunku inwestycyjnego nr XXXXXXXXXXXXX prowadzonego w Domu Maklerskim XXXXXXXXXX akcji spółki CEDC oznaczonych kodem ISIN: US1534351028 wnoszę o przekazanie mi w formie pisemnej informacji na jakiej podstawie, którego dnia i jaką ilość akcji spółki CEDC wykreślił Dom maklerski XXXXXXXX z mojego rachunku inwestycyjnego.
Dom Maklerski
XXXXXXXXXXXX
ul. XXXXXXXXX
02-515 XXXXX
W związku z wykreśleniem z mojego rachunku inwestycyjnego akcji spółki CEDC oznaczonych kodem US1534351028, które znajdowały się na rachunku inwestycyjnym nr XXXXXXXXXXX prowadzonym przez Dom Maklerski XXXXXXXX, wnoszę o przekazanie mi w formie pisemnej informacji na jakiej podstawie, którego dnia i jaką ilość akcji
Dom Maklerski XXXXXXXXXXXXXXX wykreślił z mojego rachunku inwestycyjnego.
Dnia 2014-08-03 o godz. 13:31 ~miałemAkcje napisał(a): > wszyscy pokrzywdzeni mają zaświadczenia z biur maklerskich i KDPW ? CIEKAWE KTÓRE DAŁO heeeee... heeee.. wydruk że takie akcje miałeś w dnu aulaji tak oni stwirdzili heee... heee... żeby dali choc na kufajke i walonki ..... ???
Ciekawy jestem jak to wszystko się potoczy ??? ilu z tego towarzystwa uda się do pierdla heeee... heee... teraz chyba myślą jak z tego wybrnąc a to zaczyna pęczniec i może tak rąbnąc że nawet najstarsi górale takiego wału nie pamiętają tylko ja nie moge tego zrozumiec jak można za pare nędznych srebników tyle ludzi przewięż i wmówic że to ich wina bo nie czytają - jak tam nic o tym nie pisze w naszym prawie i bez zatwierdzenia przez nasze sądy ......... to może każdy pojedzie i po pare palet bejberówy sobie weżmie i też chyba powinno byc w porządku - a jeszcze pisał że restrkturyzacja nie dotyczy u nas na ukrainie i węgrzech to chyba była manipulacja a ci nasi od tego cyrku nic i mówią że to wszystko jest w porządku heeee.. heeee..( to może zamias wypłaty niech dostaną flache bejberówy i będzie dobrze bo za taką prace to im należy się dore wynagrodzenie , małpka była by najlepsza )
Witaj.Moglbys mniej wiecej okreslic koszty takiego pozwu,do jakiego sadu bylby on kierowany(nie wiem jak z dojazdami na sprawy) i podstawe prawna czy jakos tak to sie nazywa?Jakie moga byc szanse odzyskania i jakich kwot?
W ciągu roku utopilem majatek zycia na CEDC,Hydrobudowie Polska,Bomi i NowaKBM.Tak mnie to wszystko przybilo ze nie wiem juz co teraz robic-stalem sie cieniem samego siebie.Pare lat meki za granica poszlo na marne a juz nie jestem tak mlody i zdrowy by zaczac od zera.
Jakie zaświadczenie - biuro to dało że na dzień który nam smigli akcje to miałem ich na koncie i to wszystko więcej powiedzieli że nie mogą dac sam sobie wydruk też zrobiłem przed zniknięciem heee... heeee... ale cyrk powinni wszyscy w pierdlu skończyc na pare setek lat nawet kieszonkowca to lepiej cenie bo jak by mi smignoł to trudno taki jego zawód ....
Ja rozumiem, że są wakacje, ale moi drodzy byli posiadacze akcji CEDC - trochę wiary i zaangażowania na forum nikomu jeszcze nie zaszkodziło, czekamy na sierpniową rozprawę i artykuł w Gazecie Wyborczej, a potem zobaczymy, bo odpuszczać tematu nie nada !!!