• do miałem akcje Autor: ~ciekawy [83.5.147.*]
    wczoraj dzwoniłem do swojego biura maklerskiego ,mają problem z FORMĄ w jakiej ma być zredagowane pismo o umorzeniu akcji ,napisz czy ty też miałeś ten problem ,jak masz zredagowane swoje pismo ?
  • Re: do miałem akcje Autor: ~miałem akcje [80.52.142.*]
    "pikuś" na forum zamieścił gotowe precyzyjnie zredagowane pismo do biur maklerskich,jak chcesz więcej info podaj adres mailowy
  • Re: do miałem akcje Autor: ~miałem akcje [80.52.142.*]
    szukaj pisma w wątku "czy to aby nie przestępstwo"
  • Wklejam jeszcze raz, a niech ma Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Dom Maklerski
    XXXXXXXXXXX
    ul. XXXXXXXXX
    02-515 XXXXX

W związku z wykreśleniem z mojego rachunku inwestycyjnego nr XXXXXXXXXXXXX prowadzonego w Domu Maklerskim XXXXXXXXXX akcji spółki CEDC oznaczonych kodem ISIN: US1534351028 wnoszę o przekazanie mi w formie pisemnej informacji na jakiej podstawie, którego dnia i jaką ilość akcji spółki CEDC wykreślił Dom maklerski XXXXXXXX z mojego rachunku inwestycyjnego.

Z poważaniem,
  • Wersja poprawiona Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Dom Maklerski
    XXXXXXXXXXXX
    ul. XXXXXXXXX
    02-515 XXXXX

W związku z wykreśleniem z mojego rachunku inwestycyjnego akcji spółki CEDC oznaczonych kodem US1534351028, które znajdowały się na rachunku inwestycyjnym nr XXXXXXXXXXX prowadzonym przez Dom Maklerski XXXXXXXX, wnoszę o przekazanie mi w formie pisemnej informacji na jakiej podstawie, którego dnia i jaką ilość akcji
    Dom Maklerski XXXXXXXXXXXXXXX wykreślił z mojego rachunku inwestycyjnego.

Z poważaniem,
  • Re: Wersja poprawiona Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    wszyscy pokrzywdzeni mają zaświadczenia z biur maklerskich i KDPW ?
  • Re: Wersja poprawiona Autor: ~zebrak [83.27.17.*]
    ja nie mam i co o dla mnie znaczy?
  • Re: Wersja poprawiona Autor: ~Matoł [87.206.84.*]
    Dnia 2014-08-03 o godz. 13:31 ~miałemAkcje napisał(a):
    > wszyscy pokrzywdzeni mają zaświadczenia z biur maklerskich i KDPW ?
    CIEKAWE KTÓRE DAŁO heeeee... heeee.. wydruk że takie akcje miałeś w dnu aulaji tak oni stwirdzili heee... heee... żeby dali choc na kufajke i walonki ..... ???
  • Re: Wersja poprawiona Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    żeby się starać o zwrot
  • Re: Wersja poprawiona Autor: ~zebrak [83.27.17.*]
    gdzie, u kogo?
    U tego z.....a Tarika?
    Ja w sprawiedliwosc w tym kraju juz nie wierze
  • Re: Wersja poprawiona Autor: ~miałemAkcje [95.50.72.*]
    W sprawiedliwość trzeba wierzyć. Jeżeli miałeś akcje zaświadczenie musisz mieć
  • Re: do miałem akcje Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Ciekawy jestem jak to wszystko się potoczy ??? ilu z tego towarzystwa uda się do pierdla heeee... heee... teraz chyba myślą jak z tego wybrnąc a to zaczyna pęczniec i może tak rąbnąc że nawet najstarsi górale takiego wału nie pamiętają tylko ja nie moge tego zrozumiec jak można za pare nędznych srebników tyle ludzi przewięż i wmówic że to ich wina bo nie czytają - jak tam nic o tym nie pisze w naszym prawie i bez zatwierdzenia przez nasze sądy ......... to może każdy pojedzie i po pare palet bejberówy sobie weżmie i też chyba powinno byc w porządku - a jeszcze pisał że restrkturyzacja nie dotyczy u nas na ukrainie i węgrzech to chyba była manipulacja a ci nasi od tego cyrku nic i mówią że to wszystko jest w porządku heeee.. heeee..( to może zamias wypłaty niech dostaną flache bejberówy i będzie dobrze bo za taką prace to im należy się dore wynagrodzenie , małpka była by najlepsza )
  • Re: ~do miałem akcje Autor: ~nowy [83.17.114.*]
    Witaj.Moglbys mniej wiecej okreslic koszty takiego pozwu,do jakiego sadu bylby on kierowany(nie wiem jak z dojazdami na sprawy) i podstawe prawna czy jakos tak to sie nazywa?Jakie moga byc szanse odzyskania i jakich kwot?
    W ciągu roku utopilem majatek zycia na CEDC,Hydrobudowie Polska,Bomi i NowaKBM.Tak mnie to wszystko przybilo ze nie wiem juz co teraz robic-stalem sie cieniem samego siebie.Pare lat meki za granica poszlo na marne a juz nie jestem tak mlody i zdrowy by zaczac od zera.

daniel.sarna malpa poczta.fm
  • Re: do miałem akcje Autor: ~miałem akcje [91.234.102.*]
    Pytanie do ciekawego: otrzymałeś zaświadczenie? Kto ma zaświadczenia z biur maklerskich i pisma z KDPW?
  • Re: do miałem akcje Autor: ~Mosiek [89.72.10.*]
    Jakie zaświadczenie - biuro to dało że na dzień który nam smigli akcje to miałem ich na koncie i to wszystko więcej powiedzieli że nie mogą dac sam sobie wydruk też zrobiłem przed zniknięciem heee... heeee... ale cyrk powinni wszyscy w pierdlu skończyc na pare setek lat nawet kieszonkowca to lepiej cenie bo jak by mi smignoł to trudno taki jego zawód ....
  • Re: do miałem akcje Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Ja rozumiem, że są wakacje, ale moi drodzy byli posiadacze akcji CEDC - trochę wiary i zaangażowania na forum nikomu jeszcze nie zaszkodziło, czekamy na sierpniową rozprawę i artykuł w Gazecie Wyborczej, a potem zobaczymy, bo odpuszczać tematu nie nada !!!
  • Re: do miałem akcje Autor: ~miałemAkcje [91.234.102.*]
    a artykuł ma być pisany w tym tygodniu
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.