• kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~zenek bo henek [83.13.220.*]
    w jednym zleceniu 660 750 akcji po 0,70 ?
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~irek [79.185.66.*]
    no właśnie kto kupił?
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~Alhik [83.22.156.*]
    Kupił mądry, sprzedał ten co musiał.
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    a może jakiś uwalony fundusz, któremu została jakaś resztówka w ostatni dzień kwartału przelał z rachunku na rachunek aby podkoloryzować okienka albo zrobić stratę??? Tego oczywiście spece nie biorą pod uwagę...
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~JA [87.207.231.*]
    Dnia 2014-03-31 o godz. 15:45 ~Olek napisał(a):
    > a może jakiś uwalony fundusz, któremu została jakaś
    > resztówka w ostatni dzień kwartału przelał z rachunku na
    > rachunek aby podkoloryzować okienka albo zrobić stratę???
    > Tego oczywiście spece nie biorą pod uwagę...
    Czyli jakiś fundusz wycenia spółkę giełdową według ceny nabycie/sprzedaży bardzo ciekawe czego się można od Ciebie dowiedzieć.:)))
    nie wiem człowieku o czym Ty piszesz i szczerze nie obchodzi mnie to... jak nie rozumiesz to nie zabieraj głosu...
    dzisiejsza transakcja związana jest zapewne z ostatnim dniem kwartału i jakimiś ruchami wewnątrz jakiegoś podmiotu. Jaki jest tego cel nie mam pojęcia bo możliwości jest milion. Mam nadzieję, że teraz wszyscy z tego forum zrozumieli... :)
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~JA [87.207.231.*]
    Dnia 2014-03-31 o godz. 16:26 ~Olek napisał(a):
    > nie wiem człowieku o czym Ty piszesz i szczerze nie
    > obchodzi mnie to... jak nie rozumiesz to nie zabieraj
    > głosu...
    Tak myślałem, że nie wiesz bo i z kąt:)) Ale proszę cię nie wprowadzaj ludzi w błąd.
  • z kąd :))))) skąd ! Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    wiedziałem :) Kup sobie najpierw słownik języka polskiego - skąd a nie z kąt :))))))) A nie mogę kilka byków w czterech literach :)))) Akcjonariusze EFH :) Ja tutaj nigdy nikogo nie wprowadziłem w błąd
  • Re: z kąd :))))) skąd ! Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    jeszcze t na końcu :))) no nie mogę :) Rekord świata :)
  • Re: z kąd :))))) skąd ! Autor: ~JA [87.207.231.*]
    Muszę przecież jakoś dostosować język do osoby, która myśli, że fundusze wyceniają aktywa giełdowe według ceny kupna/sprzedaży. No fakt widzę, że już sprawdziłeś w necie specjalisto:)))))))
    po pierwsze to nie jesteś w stanie przeczytać dwóch zdań ze zrozumieniem, po drugie nie umiesz pisać i po trzecie nadal nie wiem o czym piszesz... o jakie fundusze Ci chodzi (trochę ich jest co...) ??? jakie wyceny ( do jakiej wyceny kolego) ??? i najważniejsze tak! dla wielu funduszy cena zakupy i sprzedaży jest wyceną aktywów!!!! Wróć do szkoły poucz się trochę i potem zabieraj głos...
    O to mi chodzi tylko, że to co napisałeś w pierwszym poście było totalną głupotą, nie chce cię jednak edukować za bardzo, bo to forum publiczne. Kasę dostajesz od wpisu, że nie zastanawiasz się co piszesz?:)
    aaaaaa czyli wracamy do tego, że jestem opłacanym pracownikiem :) A to tylko po to aby wyciągnąć od Was akcje EFH :))) HEHEHE myślałem, że ten temat umarł wraz ze zniknięciem Freebootera tak przy poziomie 5 zł :)))) a ja od tamtego czasu piszę i piszę... a kurs spada i spada... widzisz jakaś sprzeczność twojej tezy czy jednak nie?:))) A i nie wiem jak mam do Ciebie pisać aby dotarło ale powtórzę jeszcze raz z nadzieją, że może jednak -> z nigdzie się nie wycofuję i podtrzymuje wszystkie moje słowa...
    Czasami sobie myślę, że zupełnie mnie nie dziwi, że Was zarząd EFH tak robi w konia... naprawdę jak się przeanalizuje kto jest małym akcjonariuszem w EFH to aż się prosi wykorzystać tą grupę ludzi kiedyś nazywanych - wykluczonymi :) a jak dla mnie wykluczonymi z myślenia :)))
  • Re: z kąd :))))) skąd ! Autor: ~jbg [193.201.19.*]
    jesteś szlachetnym rycerzem. nic w tym złego.
    ale sam piszesz "a ja od tamtego czasu piszę i piszę... a kurs spada i spada... " .... to może przestań pisać a kurs zacznie rosnąć?
    Na to, że za darmo nie siedzisz wskazuje Twoje wykształcenie - nie możesz mieć nić wspólnego z finansami, bo się na nich nie znasz. Żyć z inwestycji też nie żyjesz. Natomiast masz wiedzę psychologiczną potrzebną do animowania forum efh:)))
    ok to od dzisiaj przez cały miesiąc do 1 maja nie napiszę ani jednego postu... Usłyszymy się za miesiąc i zobaczymy ile będzie up. A i to nie jest żart świąteczny :) 1 maja zrobię Wam jazdę jakich mało :):) CZE
    Dnia 2014-04-01 o godz. 11:20 ~Olek napisał(a):
    > ok to od dzisiaj przez cały miesiąc do 1 maja nie napiszę
    > ani jednego postu... Usłyszymy się za miesiąc i zobaczymy
    > ile będzie up. A i to nie jest żart świąteczny :) 1 maja
    > zrobię Wam jazdę jakich mało :):) CZE
    przy prawie zerowym Free float można wszystko zrobić obstawiam, że spółka opublikuje uchwałę ze śmieszną ceną nominalną, no ale ty przecież wiesz co będzie
  • Re: z kąd :))))) skąd ! Autor: ~olo [89.79.143.*]
    no i poszedł sobie jedyny rozsądny gość na tym forum. Teraz wszyscy będą pisać same pozytywy a zarząd dalej nas będzie robił w bambuko.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~kowal [212.180.227.*]
    Wszystko okaże się dziś wieczorem. Do 24.00.
    nic się dzisiaj nie okaże... nie wiem ile trzeba lat aby akcjonariusze na tym forum nabyli trochę rozumu... ile już było takich dni, gdzie coś tam mieli podać... raz podawali raz nie... Cefarm podali i co :) Arabów podali i co :) Skup akcji też był i co :) Kiedyś koloryzowane wyniki też podawali... itd. itd. itd. A w spółce NIC się nie zmienia!!! BO O TO CHODZI !!! Co Wy sobie myślicie, że ktoś tego trupa pakuje do groby aby raptem pojawił się jakiś inny ktoś i go wskrzesił :))) No to powodzenia :)
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~jolik [91.231.122.*]
    Moja teoria jest następująca. To samo efh (ma przecież ze 20 mln akcji) sprzedaje żeby pokryć zobowiązania wynikające z zapadłych obligacji. Ha!! Co wy na to ;-)
    to ustawiona transakcja więc kto to by miał niby teraz kupić... i po co...
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~mad [31.1.235.*]
    OLEK, Ty wypełniasz jakieś posłannictwo? Oczekujesz pewnie, że te dobre uczynki będą Ci policzone w lepszym świecie.
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~Enigma [159.205.138.*]
    ten dzisiejszy pakiet jest zastanawiający.
    Niestety jest to poniżej 5% a więc może nie być żadnego infa.
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~bob [31.61.140.*]
    Jedno jest pewne. FF zmniejszył się wczoraj oprawie 5% a to nie koniec.
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~wyga [81.15.202.*]
    Powaznie bob? Wczoraj byl w okolicach 74%? Skoro dziisaj jest 69%. ...
  • Re: kto kupił, a kto sprzedał Autor: ~bob [31.61.140.*]
    Moim zdanie ju z do bardzo dawna FF jest dużo niższy od oficjalnego. Masa akcji jest na słupach a taka transakcja to tylko odbiór.
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.