Wy się o 20 gr przy 7 złotych szczykacie? śmieszne to jak ktoś chce tu zarobić 150-200%, nie robi z siebie debila. W środe słyszałem ze tu grubo bedzie i ponoć na kopahausie. Pozdrawiam do środy
morze ktoś słyszał coś o młynie.....podobno jest gotowy a trzymają na przejscie firmy na główny.....czy ktoś może coś slyszał? to są tylko moje zasłyszenia więc nie biore za nie odpowiedzialnosci.....
Zobacz na AD - rekordy. Papier chodzi wręcz książkowo od 3 lat. Ok. pół roku akumulacji i strzał na wyższy poziom, akumulacja i strzał. Teraz kończymy powoli akumulację
Zaczynają juz coraz bardziej kręcić- pamiętajcie Australijczycy wchodzą w węgiel na lubelszczyźnie, będą budować drugą Bogdankę, a my poprzez Kobud jesteśmy tam nie do zastąpienia w budowie i póżniej utrzymaniu przez 50 lat
Mam nadzieję, że zapowiedzi o przejściu na główny są prawdziwe i poważne. Jeśli tak, to do 10 zł dojdziemy lekko licząc, w ciągu ok 3 miesięcy, może szybciej. Warto trzymać, kurs pewnie jeszcze posiedzi na poziomie ok. 7 zł, więc trzeba przeczekać i kasować zyski :)
czas chyba pożegnać się z akcjami zwg , od kilku miesięcy kiszonka , niby dobre infa napływają ze spółki ale nie przekłada się to na kurs tzn na wzrost kursu
Mądry akcjonariat nie da się wydymać. Wyniki spółki o ile będą nadal rosły, prędzej czy później przyciągną nowych. Ci co nie mają ciśnienia mogą spać spokojnie. Jak ktoś chciał szybko zarobić mógł się przenieść na Braster-a.
Odpowiedź: - moim zdaniem do wejścia na główny. Przy 7,20 ładniej wyglądają wskaźniki niż przy 12. Na dzisiaj c/z w okolicy 18, czyli przy braku ruchu na papierze przy zysku ok 20 mln na 2014 (ostrożnie licząc) - c/z spada poniżej 10, podczas gdy normalnie papier chodził tu prz c/z 30 i wyżej
Jak pójdzie w górę to na 10 się nie zatrzyma...ale na razie wygląda jakbyśmy wykuwali dziurę w murze żeby ładunek wybuchowy podłożyć...kiedyś to wyleci
Dnia 2014-04-10 o godz. 11:03 ~byk- czas na granie napisał(a):
> witam w klubie
--------------------
kupiłem dzisiaj na
> minimum 7,09x300
i chcę sprzedać po 10,00
czekanie nie
> kosztuje nic
nerwowy nie jestem
panika mi OBCA !!!
Skubałem ciut niżej
zarobek tu pewny
Pozdrawiam Klubowiczów ZWG
W maju wyniki za I kwartał. Zapowiada się zwrost wobec ubiegłego roku o gogantycznej skali- jakieś kilkaset procent.
W tamtym roku mieli stosunkowo słaby I kw (koszty przenoszenia produkcji) teraz to odpada, zaś dochodzi paliwo i Koubd którego nie mieli jeszcze w I kw.