• Wyniki firmy Autor: ~start'96 [83.21.12.*]
    Anioła is dead
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~st [89.69.52.*]
    Niestety już po nich. Największa moja porażka na giełdzie. Takiego złodziejstwa nie przewidziałem...
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~Ef16 [213.156.126.*]
    Aniola, Nowak, Krakowski i teraz jakis Adamczyk dokonali niemozliwego w bialy dzien. Wydymali wszystkich.
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~Eliza [89.74.112.*]
    a ja cały czas zastanawiam się jak to jest, że tacy złodzieje nie boją się chodzić po ulicach bez obstawy i śpią spokojnie? Ja bym w takiej sytuacji chyba chodziła z oczami z tyłu głowy a spałabym baz zamykania powiek z obawy o swoją rodzinę i swoje życie... Ale może ja jakaś naiwna jestem i niedzisiejsza? Kiedyś za obrazę swojej kobiety, jej mężczyzna stawał do pojedynku na śmierć i życie. Dzisiaj za takie złodziejstwo Anioła wozi się nadal furą na którą mnie nie będzie nigdy stać a jego rodzinka żyje bezstresowo... (paradoksalnie w przeciwieństwie do mojej...)
    P.S. A może jednak w końcu znajdzie się jakiś desperat, który dla pocieszenia duszy innych okradzionych, przestrzeli przypadkowo komuś kolanka albo zupełnie przypadkiem podpali komuś dom/mieszkanie albo podetnie przewody hamulcowe w furce?
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~Karol [85.221.153.*]
    Do Eliza,
    "....A może jednak w końcu znajdzie się jakiś desperat, który dla pocieszenia duszy innych okradzionych, przestrzeli przypadkowo komuś kolanka albo zupełnie przypadkiem podpali komuś dom/mieszkanie albo podetnie przewody hamulcowe w furce?"
    Jak mozna pisać takie bzdury? Znasz tych ludzi? Nie pomyślałaś o tym, że być może w ich domu take rozgrywa się teraz osobista tragedia? Rozumiem, że firma Tobie nie zapłaciła lub cokolwiek innego, ale zastanów się co piszesz!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~zizu [77.113.125.*]
    No jasne ze tak. Nie moga sie dogadac co do podzialu lupu no i wielka tragedia. W wyrzuty sumienia i inne bajki to ja kolego nie wierze
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~Start'96 [83.11.236.*]
    Złodzieja nie żałuj ! Kara musi być a nie ze nic się nie stało. Od IPO i unikania wywiadów w TV, coś sie kroiło i się okazało na koniec, ze to wyrachowani oszuści i złodzieje. Do lasu i nie w kolanka...
  • Re: Wyniki firmy Autor: ~maryjan [94.254.135.*]
    albo zrobi jak z krzysztofem O.
  • Nawet księgowa nie chciała się pod tym podpisać Autor: kowal2200 [82.139.52.*]
    przehulali przez rok prawie 17 baniek i biorą za to kosmiczne wynagrodzenie. "Ponadto przeciwko spółce toczy się 108 spraw o zapłatę, łączna kwota należności głównych w tych sprawach wynosi ok. 2.717,5 tys zł." Nawet nie ma czego tu komentować.
  • Re: Nawet księgowa nie chciała się pod tym podpisać Autor: ~Skromny [46.227.246.*]
    Tylko 2,7 mln ? No to mnie uspokoiłeś bo spodziewałem się , że co najmniej kilkanaście milionów. Co do przechulania, to myślę że są to jednak przede wszystkim odpisy na aktywa które miały uzasadnić ich niską wartość i tanie przejęcie przez słupy. Straty musiały być pokazane aby też uzasadnić konieczność układu.
  • Czytaj ze zrozumieniem Autor: kowal2200 [82.139.52.*]
    Oznacza to, że tyle spraw jest w sądzie na taką kwotę a nie sumę zobowiązań. Teraz po akcjonariuszach wierzyciele powinni składać zawiadomienia do prokuratury o oszustwie, przecież aniołowie nie zamierzają nikomu zapłacić a kolejny rok po zawarciu układu umożliwi im wypłacenie sobie kolejnego 1,2 mln za "zarządzanie" oraz wyprowadzenie tego czego nie dało się zrobić w ubiegłym roku. Piaseckiemu wałek chwilowo się wymknął spod kontroli bo bank mu zabrał 3 mln za poręczenie kredytu Aniole ale pewnie sobie z tym poradzi stąd ta propozycja układu i gra na czas. Ale ty pewnie byś im dał złote medale i sowite premie.
  • Re: Czytaj ze zrozumieniem Autor: ~aiweiwei [213.158.217.*]
    czy ktoś organizuje wierzycieli ? chcę się przyłączyć ? nie zgadzam się na układ i okradanie w biały dzień.
  • Re: Czytaj ze zrozumieniem Autor: kowal2200 [82.139.52.*]
    Wcale się Tobie nie dziwie, zakładając że jesteś drobnym przedsiębiorcą dostaniesz tylko 50% i to w 13 miesiącu jeśli układ przejdzie, czyli 500 zł z każdego tysiąca. Jeśli byś wyksięgował faktury to zostanie trochę więcej bo 623,7 zł. Przecież to jawne złodziejstwo. Członkowie stowarzyszenia skupują długi Anioły aby uświadamiać wierzycieli. Przyłącz się do nas.
  • Re: Czytaj ze zrozumieniem Autor: ~ja [77.113.69.*]
    jak skupujecie długi
    pozdrawiam
  • Poszukaj w necie Autor: kowal2200 [82.139.52.*]
    jest tego mnóstwo, do wyboru, do koloru.
  • Re: Czytaj ze zrozumieniem Autor: ~Skromny [46.227.246.*]
    Ani medali ani premii. Każdy ich ruch powinien być pod kontrolą nadzorcy sądowego. Może jestem naiwny ale wydaje mi się, że chłopaki zrozumieli, że nie mogą sobie bezkarnie pogrywać z majątkiem. Firma w mojej ocenie ma szansę wyjść na prostą pod warunkiem, że chce tego też "wielka trójca".
  • Re: Czytaj ze zrozumieniem Autor: ~aiweiwei [213.158.216.*]
    na jaką prostą ? gdzie Ty żyjesz ? wszyscy wyrąbani dookola, a Ty mówisz o prostej.
    Anioła, Krakowski i Nowak okradli tylu ludzi a Ty opowidasz farmazony. Teraz widać dlaczego kiedyś Blumerang wyszedł z tego bagna, gdy zobaczył "kwalifikacje menezerskie" prezesa. Od razu wiedział co tu się święci.
  • zgadzam się, że zasłużyli na uczciwy proces Autor: ~cepr [89.231.107.*]
    i taki dostaną, za każdy grosz ukradziony spółce zapłacą z nawiązką
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.