to co pisałem ,przy OBECNEJ władzy marne szanse ,,,,, po zmianie władzy będziemy musieli zacząc działac ,obecni albo UMOCZENI ,albo,,,,,,, tak czy inaczej łatwo nie odpuszczamy ,KTOŚ dopuścil akcje na nasz rynek ,KTOŚ niedopilnował -KRADZIEŻY ,ten KTOŚ TO ,,,,,,,,,, i po zmianie władzy ,teraz rozsyłanie apeli -BARDZO DOBRZE ,tylko CISZA nikt nie podejmuje tematu ,,,,,,,,
władza ta czy inna jak już jest władzą to ma na głowie inne ważne sprawy.trzeba pozmieniać prezesów,obsadzić stołki ministerialne itd.itp. jak sami tego nie wywalczymy to na władzę bym nie liczył,to takie moje przemyślenia
Zgadzam się z moim poprzednikiem (miałem akcje) sami musimy walczyć -bo jak myślę dla władzy obecnej jak i następnej nie będzie to temat priorytetowy (nie wygodny) dopuścili do obrotu w Polsce i teraz chcą z nas zrobić nic nie wiedzących inwestorów - niech nie palą głupa oni (KDPW i KNF ) ci brakoroby muszą za to zapłacić Tylko my sami musimy walczyć - bo oni liczą że temat umrze -czas goi rany ALE NIE W TYM WYPADKU
Musimy wybrac takich żeby tych winnych ciołków wsadzili do pierdla bo brali wynagrodzenie żeby pilnowali porządku - kiedyś musi się skończyc niekompetęcja i nie będą patrzec że to kolega partyjny , jesteś nieuk to się nie pchaj tam gdzie nie podołasz a skoro uznałeś że dasz rade i to cie przerosło naraziłeś innych na potęrzne straty to tylko może byc pierdel i praca w kamieniołomach ?
W Afryce te biedne dzieci nie umieją pisać - więc po co im komputer Jak Ty jesteś taki dobry samarytanin wyślij im swój i nie zaśmiecaj swoimi wypocinami tego forum
forum jak sama nazwa wskazuje jest od tego, żeby każdy napisał swoją sekwencję która go dotyczy, nurtuje, lub chce znać opinie innych. Nie jest napewno od ubliżania i wyśmiewania się z kogokolwiek, nawet z dyslektyków. jak masz "lustro" problem ze sobą, rozwiąż go inaczej, nie wyżywaj się na innych bo to nie elegancko
Ty, ten zgrywus i precyzyjnie nazywajacy sie matol, staneliscie na krawedzi intelektualnej przepasci dwa lata temu. Musze przyznac, ze od tego czasy wykonaliscie duzy krok naprzod...
Dnia 2014-04-27 o godz. 13:24 ~Lustro napisał(a):
> Dnia 2014-04-27 o godz. 12:55 ~Matoł napisał(a):
>
> kiedyś musi się skończyc niekompetęcja
Tak,
> tak! Trzeba z tym skonczyc. Zacznij od siebie. Sproboj
> zostac kompetentnym ortografem.
Jezu Kolczasty, jak wy tu
> nudzicie. Wasze przemyslenia to proces marnujacy wegiel i
> tlen i produkujacy wylacznie metan.
Zrob podwojny dobry
> uczynek: wylacz komputer, zapakuj w pudelko i wyslij do
> biednych dzieci w Afryce.
Albo sie przeprowadz do Rosji.
> Znacznie podniesiesz poziom inteligencji w Ojczyznie, i
> znacznie obnizysz na Wschodzie.
JAK TAKI MONDRY JESTEŚ TO NIECH ZŁODZIEJE WYŚLĄ BO DOŚC KRZYWDY LUDZIOM NAROBILI - A TY CO ICH ADWOKATEM JESTEŚ ZNAJDŻ SOBIE INNĄ ROBOTE .. heeee... heeee..
Słuchajcie no panie ~Lustro [173.234.216.*] jak nie macie co robić, nudzicie się i w związku z tym wypisujecie różne głupoty na forum CEDC, to ja mam dla was małą radę, zamiast zaśmiecać fora internetowe, to zróbcie sobie to "co robi sobie pies jak się nudzi" a jak nie wiecie panie Lustro co robi pies jak się nudzi to wpiszcie sobie w google, to się dowiecie.
Po pierwsze: to nie ja zasmiecam, tylko najpierw probuje wytlumaczyc jak pastuch krowie na pastwisku.
W zasadzie to wy zasmiecacie, bo od dwoch lat jedno co produkujecie to "trzeba walczyc! oddac akcje! zeby Tariko szlag trafil!". To sa dopiero smieci. Nie tylko ze bez sensu ale nudzaco jednostajne. Nie tylko nie probujecie zrozumiec rzeczywistosci, ale nawet nie mozecie jej przyjac do wiadomosci. Fakty sa faktami, sie staly, i zadna liczba okrzykow w stylu "oddac akcje!" ich nie zmieni.
A czemu Lustro myślisz że się nic nie zmieni ?My jednak dążymy do zmian i w to wierzymy Wytłumacz mi jedno -czemu się tu produkujesz i jaki masz w tym cel
Faktycznie jak ty "Lustro" jesteś taki poszukiwacz prawdy i fan ortografii do może wyślij jakieś pismo do KNFu i KDPW i poczekaj na prawdy objawione, którymi pewnie starsi i mądrzejsi cię namaszczą, bo jak na razie to produkujesz tylko dużo smrodu, no ale jak żyjesz z puszczania bąków to ja ciebie nawet rozumiem, no bo robota lekka i przyjemna, a że śmierdząca - no to się mówi trudno ;-)
Pisałem wcześniej jako "nowy" ale tu pojawił się jakiś inny "nowy" więc będę pisał jako "sarna".
Otóż Panie "lustro" czy pan wcześniej nie pisał pod nickiem "akuku" i paroma innymi?Treść Pana wypowiedzi i ich sens jest mi jakoś dziwnie znajoma.
JEST TU JAKAŚ OSOBA KTÓRA WCZEŚNIEJ NALEŻAŁA DO GRUPY "pomoccedc" A JESLI TAK I UCZESTNCZYTŁA W PRÓBACH PROCESU TO PROSZĘ O KONTAKT I PRÓBĘ PODZIELENIA SIĘ DOŚWIADCZENIAMI-TRZEBA SIĘ JEDNOCZYĆ A NE DZIELIC,BROŃ BOŻE OBRAŻAĆ CZY KŁÓCIĆ?
JEST TU JAKAŚ OSOBA KTÓRA WCZEŚNIEJ NALEŻAŁA DO GRUPY "pomoccedc" A JEŚLI TAK I UCZESTNICZYTŁA W PRÓBACH PROCESU TO PROSZĘ O KONTAKT I PRÓBĘ PODZIELENIA SIĘ DOŚWIADCZENIAMI-TRZEBA SIĘ JEDNOCZYĆ A NE DZIELIĆ,BROŃ BOŻE OBRAŻAĆ CZY KŁÓCIĆ?
ROBOTA JAKICHŚ STUDENTÓW PRAWA LUB POCZĄTKUJĄCYCH PRAWNIKÓW KTÓRZY NIE MAJA RENOMY I DOŚWIADCZENIA ALE PIENIĄDZE BRAĆ BY CHCIELI A ŻE ZA PISANIE GŁUPOT TO CÓŻ-WIDAĆ NIEWAŻNE CO SIĘ PISZE BYLEBY PISAĆ,OBIECYWAĆ,ZACHĘCAĆ DO DALSZEGO BRNIĘCIA W SPRAWĘ I BRAĆ DALEJ PIENIĄŻKI.PROPONOWAŁEM TYM LUDZIOM WYNAJĘCIE PRAWNIKA KTÓRY ZGODZI SIĘ POPROWADZIĆ SPRAWĘ W ZAMIAN ZA UDZIAŁ W ZYSKACH A NIE ZA CORAZ TO KOLEJNE KWOTY PO PARĘ STÓWEK DAJ ZNÓW I ZNÓW I ZNÓW.ALE TO MUSIAŁBY BYĆ PRAWNIK DOŚWIADCZONY A ZA PROCENT W ZYSKACH TO MIAŁBY MOTYWACJE DO UZYSKANIA JAK NAJWYŻSZEJ SUMY A NIE ZARABIANIA NA NAIWNYCH CZY SIĘ WYGRA CZY PRZEGRA I NAWET JEŚLI NIE STARA SIĘ WYSTARCZAJĄCA.
METODY Z ZAŁOŻENIA BAZUJĄCE NA CZYMŚ W RODZAJU HEDGINGU I DERYWATÓW OBECNIE NIE MAJA JUŻ SENSU-KIEDYŚ MIAŁY.BO GIEŁDA KIEDYŚ BYŁA FUNDAMENTALNA(WTEDY SIĘ ZARABIAŁO NAJWIĘCEJ),POTEM ZACZĘŁA SIĘ LICZYĆ TYLKO TECHNIKA A DZIŚ CO WESZŁY SYSTEMY UTP I HANDEL LOGARYTMICZNY-TO TEN KTO MA NAJWIĘCEJ KAPITAŁU I SPRZĘT NAJBLIŻSZY SERWEROWI I NAJSZYBSZY POD WZGLĘDEM OBLICZENIOWYM SPRZĘT ZAWSZE PRZEWIEZIE TA DROBNICE KTÓRA NIE JEST W STANIE TAK SZYBKO ZANALIZOWAĆ TAK WIELU INFORMACJI W JEDNYM MOMENCIE(ZWŁASZCZA ZE ICH NIE POSIADA,CO KTO JAK OBSTAWIŁ)-PROGRAM KOMPUTEROWY TO ROBI BŁYSKAWICZNIE.NIE MÓWIĄC JUŻ O KAPITALE POTRZEBNYM DO WYWIERANIA WPŁYWU BY WYGRYWAĆ Z PROGRAMAMI KOMPUTEROWYMI W HANDLU ALGORYTMICZNYM KTÓRE ROBIĄ ZAWSZE TAKI RUCH NA KTÓRYM PRZEWIOZĄ DROBNICE!!!!Nie łudźmy się ani fundamenty ani technika nie pozwoli nam już przewidywać sytuacji.A w takiej sytuacji trzeba szukać frajerów i sprzedawać im swe fikcyjne opinie,marzenia.Stara zasada-obiecać nic nie kosztuje,zasiać ludziom nadzieje ze jest szansa ze wygrają a potem ze no niestety nie udało się ale złożymy apelacje a potem kasacje itd i ludzie będą tracić na CEDC dalej mimo ze spółka już nie istnieje będą tracić na prawników a nie na giełdzie.A prawnicy to środowisko podjudzaczy i manipulantów.Bankierzy z kolei to tylko prowizje by chcieli wyciągać od sprzedaży śmieci-ci z kolei bawią się w psychologów bo jak nie ma geopolityki to psychologia rządzi giełdą.Logika się już nie liczy a parę ledwie wartych zainteresowania spółek z dobrymi powtarzalnymi wynikami z paru okresów i w miarę płynnych są już dawno na szczycie-więc na nich też teraz można już tylko stracić.JEDYNE WYJŚCIE TO TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD GIEŁDY BO JEDNĄ RZECZ W BIBLII DOBRZE PISZĄ "KTO ZECHCE ZAROBIĆ TEN STRACI"
Ile tabletek na bol glowy musiales zezrec podczas tego napadu grafomanii, jeleniu?
p.s. Sprobuj od czasu do czasu spojzec na ekran, jak walisz z zawzieciem w klawisze, aby sprawdzic jak ta twoja produkcja wyglada - a przynajmnie raz tuz przed wyslaniem.