• raport Autor: ~janóż [46.238.83.*]
    07.03. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 5/2014

Na podstawie art. 56 ust. 1 pkt. 2) Ustawy o ofercie; ő 103 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku - w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz.U.2014.133 ) Zarząd Mediatel S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej "Spółka") przekazuje do publicznej wiadomości informację o zmianie terminu publikacji jednostkowego raportu rocznego oraz skonsolidowanego raportu rocznego za 2013 rok, podanego w raporcie bieżącym z dnia 16 stycznia 2014 roku.

Przedmiotowe raporty zostaną przekazane do publicznej wiadomości w dniu 11 marca 2014 roku.

Podstawa prawna: Podstawa prawna: art. 56 ust. 1 pkt. 2) Ustawy o ofercie; ő 103 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku - w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz.U.2014.133 ).

Więcej na: biznes.pap.pl
  • Re: raport Autor: ~ted123 [78.88.8.*]
    jest raport wyniki takie sobie. bedzie emisja akcji na Hawe Telcom tylko nie wiadomo kiedy i po jakiej cenie. ktos moze cos sensownego napisze
  • Re: raport Autor: ~dmx81 [83.0.192.*]
    Mniejsze przychody - ale większy zysk - czyli bardziej rentowne tematy (mały, ale +)
    Mniejsze zobowiązania (+)
    Mniejsze aktywa (-)
    ogólnie nie jest źle :)
    Widać, że coś się dzieje na konto poprawy firmy, takie moje zdanie. Ciekawe co pokaże przyszłość, jak Hawe poprowadzi politykę wobec Mediatel.

powodzenia :)
  • Re: raport Autor: ~Andrew [213.5.41.*]
    Uważam, że przyszłość Firmy wygląda dobrze. Myślę, że w tym roku da nieźle zarobić. Ciekawą rzeczą jest potrzymanie decyzji o przyłączenie Firmy Hawe telekom do Mediatel. A co do samego Hawe to nie wiem o co tam chodzi ale wydaje mi się,że są wywalane akcje i tyle. Plusem Mediatel jest to,że na wolnym rynku jest tylko 13% akcji. A hawe w tej chwili około 50%.
  • Re: raport Autor: ~janóż [46.238.83.*]
    na razie to czarno widzę, zero zainteresowania, nikły popyt, cały czas - na małym obrocie, ale sie osuwa.
[x]
MEDIATEL 0,00% 0,74 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.