Myślę, że dzisiejsze walne to tylko formalność. Dlatego ogłoszenie przenosin na rynek główny to bardzo dobra informacja. Teoretycznie powinno pójść w górę ale patrząc na to jakie obroty są na spółce to słabo to widzę...
Myślę że na pewno ,przeniesienie nie spowoduje żadnych zmian in plus na wzrost ceny akcji.Tylko wyniki będą się liczyć i nowe przejęcia lub info o młynie.
No i mamy info - zgoda na przejście na rynek główny.
Orientujecie się ile trwa przygotowanie, złożenie prospektu i samo przejście?
Czekamy na news o przejęciu. Czy ktoś pisał do ZWG jak idą prace z młynem? Rok mija powinniśmy coś wiedzieć już. Czy oni mają jakiś kontakt do osoby od relacji z inwestorami?
Widocznie Falenta był pewny bo sprawa dla spółki korzystna więc kto by się nie zgodził?, Edward załatwił sprawę, ING się też pojawił. Widzę zostali z żelaznym pakietem 1mln akcji, trochę się skrócili o 300 tys od listopada. Może w pakietach poszło do kogoś konkretnego.
---- jak zapowiadali że w styczniu i lutym nie będzie nic ważnego się działo w firmie,nie ma komunikatów więc trochę ciszej się zrobiło,jak zacznie się coś dziać,zaraz pojawią się ściemniacze,naganiacze matacze,itd ,,,,,ja czekam spokojnie ---to inwestycja długoterminowa.pozdr
Dnia 2014-03-07 o godz. 18:48 ksej napisał(a):
> ---- jak zapowiadali że w styczniu i lutym nie będzie nic
> ważnego się działo w firmie,nie ma komunikatów więc trochę
> ciszej się zrobiło,jak zacznie się coś dziać,zaraz pojawią
> się ściemniacze,naganiacze matacze,itd ,,,,,ja czekam
> spokojnie ---to inwestycja długoterminowa.pozdr
ZWG chce zadebiutować na GPW w I poł. '14 - prezes
Notowana na rynku NewConnect spółka ZWG chce zadebiutować na głównym rynku warszawskiej GPW w pierwszej połowie 2014 roku - poinformował PAP Marcin Sutkowski, prezes ZWG.
"Dzięki dzisiejszej decyzji walnego mamy otwartą drogę do przeniesienia naszych notowań na główny rynek GPW. Spodziewam się, że debiut będzie miał miejsce jeszcze w pierwszej połowie 2014 roku" - powiedział PAP Sutkowski.
"Debiutowi nie będzie towarzyszyła emisja" - dodał.