• odszkodowanie Autor: ~nie [83.30.77.*]
    tym samym przyznali że nic nie robia ,w wersji ostatecznej będziemy musieli wystąpic o odszkodowanie do skarbu państwa ,bo to przez brak kompetencji urzedników jesteśmy OKRADZENI ,NIEODPUSZCZAJMY
  • Re: odszkodowanie Autor: ~bayokve [91.219.104.*]
    Super, jezeli CEDC zapłaci KNF, to jest już otwarta droga do zwrotu wartości akcji
    Bardzo Dobra Wiadomość

Parkiet

Ponadto, brak terminowego podawania inwestorom aktualnych informacji finansowych o CEDC miał miejsce w okresie bezpośrednio poprzedzającym anulowanie akcji tej spółki, notowanych na warszawskiej giełdzie, a zatem inwestorzy zostali pozbawieni informacji, które mogłyby im pozwolić na podjęcie świadomej decyzji, np. o wycofaniu się z inwestowania w CEDC. Stąd Komisja podjęła decyzję o nałożeniu na CEDC kary pieniężnej w wysokości 800 tys. zł

• Re: odszkodowanie Autor: ~zebrak [83.27.19.*]
    a tak dla przypomnienia ich obłudy..........

http://www.cedc.com/pl/kodeks-postepowania
  • Re: odszkodowanie Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Ładnie nas załatwili - i nikt temu nie jest winny akcje wyparowały a nikt tego nie widział ( posadki mamy ładne wytarczy nic nie robic )
  • Re: odszkodowanie Autor: ~WIELKI SZUU [5.60.47.*]
    Wychodzi na to że wydymali nas inwestorów równo !!!!! nasze szanowne instytucje , nie mówiąc już o tym gagatku ze wschodu który wychodzi na to że papierami tak zrobił że wszystkie zakłady łyknoł darmo a my zostali jego sponsorami i mamy wielkie G.................O a co gorsza to sądownie w kraju demokracji bez komętarza , a nasze lizodupy cicho siedzieli i komętowali że wszystko jest w porządku i wychodzi jak jest w porządku .....
  • Re: odszkodowanie Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Ciekawy jestem, czy Palikota wóda tez ma co wspólnego z CEDC. Może ten list/ pismo/ wysłać do Palikota????
  • Re: odszkodowanie Autor: ~zgrywus [178.36.54.*]
    Przecież nam to nie zaszkodzi-ślijmy pisma gdzie tylko się da
  • Re: odszkodowanie Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Oddać kasę złodzieje i nieroby!!!
  • Re: odszkodowanie Autor: ~miałem akcje [80.52.142.*]
    czy ta cisza na forum coś oznacza? może to "cisza przed burzą"
  • Re: odszkodowanie Autor: ~zgrywus [178.36.62.*]
    Więc czekam na tą burzę a najlepiej-tsunami w tym temacie
    Niech wypłaca to odszkodowanie bo go nich nie lubi mieszaniec...
  • Re: odszkodowanie Autor: ~miałem akcje [80.52.142.*]
    pytanie: w którym momencie możemy wystąpić przeciwko skarbowi państwa o odszkodowanie? jest mnóstwo kancelarii prawnych, którzy się zajmują odszkodowaniami
    Dawno tu nie zaglądałem myślałem że rusek już wypłacił nasze krzywdy - a tu nic trzeba lepiej się za tego kunika lepiej wziąśc nie dac mu obroku ... heeee... heeeee...
  • Re: odszkodowanie Autor: ~zgrywus [178.36.136.*]
    jak nie tatarzyn to nasi nieudacznicy muszą za ten przekręt zapłacić
  • Re: odszkodowanie Autor: ~miałem akcje [91.234.102.*]
    musimy się zmówić i złożyć zbiorowy pozew przeciw KNF,
  • Re: odszkodowanie Autor: ~xxx [185.29.84.*]
    Moim zdaniem co do odszkodowania od KNF to można oprzeć się na ustawie z dnia 20 stycznia 2011r, o odpowiedzialności majątkowej funkcjonariuszy publicznych za rażące naruszenie prawa / Dz.U. z 16 lutego 2011r. Nr.34 poz. 173 / weszła w życie 17maja 2011r.
    a co na to "pikuś" może nam napisze pozew? moglibyśmy zorganizować jakieś spotkanie?
  • Re: odszkodowanie Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Niestety pikuś jest za cienki na napisanie pozwu zbiorowego, no ale jak się rozegra sprawa w prokuraturze to może łatwiej będzie pójść do przodu z tematem pozwu zbiorowego.
    to ciśniemy prokuraturę
  • Re: odszkodowanie Autor: ~KLAWISZ Z PIERDLA [89.72.91.*]
    Może który poszperac czy jest jakaś ustawa żebym ich zapakował do pierdla za taką robote zrobioną na akcjonariuszach ...
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.