• cisza Autor: ~sk [83.4.234.*]
    cichutko...:)
  • Re: cisza Autor: ~Niki [178.42.73.*]
    I niech tak zostanie. Jak przyjdzie pora to będzie głośniej ale to dopiero po wynikach za Q1 2014.
  • Re: cisza Autor: ~awe [83.7.52.*]
    musiałoby ciebie tutaj nie być. "Jedyne" 70% postów to tylko twój płacz
  • Re: cisza Autor: ~Sosenka [37.128.42.*]
    Oj chłopaki chłopaki(NIKI,AWE)... nie wiem co tam między wami zaiskrzyło, ale podejrzewam, że jeden poderwał drugiemu dziewczynę a potem chciał ją zwrócić w ramach rękojmi:). BEZ OBRAZY...ŻART... ot takie moje poczucie humoru;).

A tak serio... co z tego, że urosło... ja mam do spuszczenia 60000 tego papieru... jak po lewej stoi po 100 szt to gdzie byśmy byli jak bym zaczęła wychodzić?

Jest jeszcze jedno pytanie, gdzie musimy być, żebym mogła wyjść z tego nie robiąc krzywdy nikomu i zarabiając na tym??? Tu nawet po 1000 nie jest łatwo wywalić... bo cholera nie wiadomo po jakiej cenie wyjdzie:).

• Re: cisza Autor: ~awe [83.7.52.*]
    to jest fakt, ale na obecną chwilę. Papier jest sukcesywnie zbierany. Pompka dopiero przed nami (przynajmniej ja ją mam, bo Niki to prawdziwa pipa) ;)
    Gdy papier stanie się popularny, a napewno tak będzie, nie powinno być problemu z jego upłynnieniem. Zresztą, już dwa razy tak było. Pozdr
    AWE a Ty serio tak z tymi 10zł??? Czy tylko żeby NIKI'ego wnerwić:)???

Swoją drogą 10zł teraz to jak kiedyś 1zł a to już mieliśmy:).

Mam papier więc jestem stronnicza i bliżej mi do AWE niż do NIKI'ego.

Wole okazać się pipą (jak pisze AWE), że miałam TYLKO 60000 papieru i sprzedałam po 10zł, niż okazać się pipą, że w ogóle miałam 60000 papieru i poszło to wszystko w piach:).

Sama nie wiem, uznałam te pieniądze za stracone a teraz printuje mi zysk (tak wiem wirtualny i z taką ilością nie wyjdę, ale to i tak miła odmiana dla oka:) )... nie chce mi się nawet tego Corpo sprawdzać... napatrzyłam się już na inne spółki, które to miały zainwestować w nasze zacne MDE.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Sosenka [178.36.252.*]
    No nie moge:)... ktoś mnie nazwymyślał, że moderator usunął wiadomość:):):)???

Ale trzeba byc zakompleksionym... typem... wydawało mi się, że widać w moich postach częściowy sarkazm:)...hehehe...ale numer:).

Pozdrawiam Cię ktosiu:):):).
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~awe [83.7.52.*]
    pewno Niki. To do niego podobne
  • Re: cisza Autor: ~pigmey [31.182.72.*]
    jeśli chcesz sprzedać to wystaw
    do sprzedaży, inaczej nigdy się nie przekonasz
    czy mogłabyś je sprzedać albo zamknij oczy
    i trzymaj, Skoro już założyłaś, że są stracone.
  • Re: cisza Autor: ~Sosenka [178.36.252.*]
    Ja się nie zastanawiam nad tym czy moge sprzedać czy nie... wiem,że nie moge... o tym wlasnie napisałam w moim 1 poście. Pozostaje mi zamknąć oczy i czekac co sie stanie :/.
  • Re: cisza Autor: ~pigmey [31.182.72.*]
    Jeśli zamierzasz i oczekujesz, że sprzedasz
    na jednej sesji, to faktycznie masz nad czym myśleć
    w innym przypadku nie widzę powodów do rozterki.
    Z pewnością znajdą się inwestorzy, którzy
    pomogą Ci pozbyć się problemu, oczywiście jeśli to jest problem.
    Notabene, chciałbym mieć taki problem.
    "Notabene, chciałbym mieć taki problem." czyli uważasz, że coś z tego będzie?

Pewnie, że nie myślę by wszystko sprzedać na jednej sesji... ale sprzedaż po 100 szt też mnie nie bawi, bo opłaty zjedzą mój zysk, hehehehe.

Spokojnie... i tak ta inwestycja była czysto spekulacyjna, chyba tylko troszkę z zaangażowaniem przesadziłam, hehehe.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:).
    Dogadaj się z tym ... trzyliterowym na "a" - on mówi, że tu będzie 10 zeta więc pewnie weźmie to co masz po obecnych cenach. A swoją drogą po ile chcesz się pozbyć całego pakietu?
    Pytanie troszkę... nie wiem sama... no jak mam Ci odpowiedzieć? To tak jak zapytać, "Kiedy uznasz, że jesteś już bogata i nie będziesz chciała więcej?".

1.sposób... chce się pozbyć po jak najwyższej cenie... np po 150zł za szt, hehehehe.
    2. pewnie, że mam swoją cenę minimalną, ale nie mogę jej przecież publicznie podać, by nikt nie zauważył za bardzo, że wychodzę... przedział między 1 a 3 zł...tyle mogę powiedzieć.

A co tam...zainteresowany kupnem jesteś:)???

Pozdrawiam:).
    Przedział, który podałaś niestety mnie nie interesuje. Oczywiście jeśli chodzi o kupno :-)
  • Re: cisza Autor: ~awe [83.4.26.*]
    jak cię znam, będziesz jeszcze po 5 uśredniał, imbecylu :D
  • Re: cisza Autor: ~tatum [77.237.11.*]
    Sosenka, fajny nick - możesz podać swojego priv-a?
    Pozdrowienia
  • Re: cisza Autor: ~Sosenka [77.114.85.*]
    Dzieki za komplement... chodzi o nick:).

Priv'a nie podam... mąż nie był by zachwycony:):p.
  • Re: cisza Autor: ~tatum [77.237.11.*]
    Sosenka, życzę Ci wszystkiego najlepszego z mężem.
    Priv'a chciałbym dla celów innych niż damsko-męskie.
    Możesz spokojnie pokazać naszą ewentualną
    korespondencję swojemu tygryskowi. :)
    Tygryskowi??? TOŻ TO GAD POSPOLITY... ale... kocham go nad życie...hehehehehe.

Co może chcieć ode mnie ktoś z forum? Przecież ja piszę tylko wtedy jak rośnie pełna nadziei i dziewczęcych fantazji...ahhhhh... (nie no, przesadziłam chyba już:) ).

Spoko... założyłam lipny e-mail (bo pradziwych używam do poważnych spraw zawodowych) to Ci mogę podać: sosenkaijuz@op.pl ... ach ta babska ciekawość :).

• Re: cisza Autor: ~Piotr [89.65.7.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=7187&ks=1
[x]
MFOOD -7,98% 0,75 2025-09-26 16:42:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.