• gierki z malymi! Autor: ~ala [89.230.71.*]
    A ja myślę ze będą pomalu zbijać do 5 zeta zęby na 19 lutego wystraszyć małych ze niby wyniki były już w cenie.Mysle ze wzrosty sa możliwe ale dopiero kolo kwietnia.
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~rebus133 [91.239.247.*]
    Zgadzam się . Totalne straszenie pod zbieranie.
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~fiffka [5.184.17.*]
    zwymiotować można tym chefem
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~abc [79.190.210.*]
    u nas po 19/02 będzie jak na cash flow !!!!!
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~B-B [37.30.187.*]
    OBAWIAM SIE ZE WYNIKI SĄ W CENIE A WISZĄCA WIADOMOŚC O WYCOFANIU SPÓŁKI NIESTETY NIE WPŁYWA NA PLUS TYM BARDZIEJ ZE R.K. BEDZIE PILNOWAŁ BY KURS NIE UCIEKŁ BO WEZWANIE TO ŚREDNIA Z 6 MIESIECY!!!
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~obserwator [83.6.84.*]
    Tylko moi drodzy na wezwanie jeszcze ktoś musi odpowiedzieć .Myślę ,że na tym forum tworzy się fobie w które usiłuje się wciągnąć mało zorientowanych drobnych posiadaczy akcji .Bo -każdy głupi we Wrocławiu wie ,że grunt jest wart 250-300 mln zł co daje na akcję 10 zł ,dalej majątek w Szopienicach poprawi konto Hutmena o dalsze 100 mln zł ,poprawiająca się koniunktura -wyniki to dalsze 10-12 zł ,wartość marki mniej się na tym wyznaję ,ale powiedzmy 50 mln zł co w sumie lekką ręką daje wycenę akcji po 25-30zł .Inna wycena spółki najprostsza z możliwych to wartość spółki jest zbliżona do rocznej kwoty przychodów t.j .ok 750 mln zł co na 25mln szt daje ok.30 zł na akcję .Proszę więc nie straszmy się wzajemnie czekajmy na wyniki ze spokojem ,będzie dobrze.
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~piekielny [89.78.8.*]
    K. nie musi niczego pilnować. Jakby był popyt to by nie upilnował. Tymczasem popytu nie ma i nie zapowiada się. Aby był popyt musi ruszyć się sprawa gruntów. A sprawa gruntów może się ruszyć za miesiąc, za rok, albo za dziesięć lat. Panu K. się nie spieszy. Wezwanie zaś może zrobić w każdej chwili. I proszę nie robić sobie złudzeń, leszczyna przyniesie wystarczająco dużo akcji, w zębach, nie tylko po 5 zeta ale nawet po 3 zeta. Jeśli nawet nie wystarczy do wycofania Hutka z giełdy, to free float spadnie do takiego poziomu, że już pies z kulawą nogą na to nie spojrzy.
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~obserwator [83.6.84.*]
    Mogę się założyć ,że tego nie chcesz i absolutnie w to nie wierzysz ,jesteś jednym z tych którzy straszą Karkosikiem ,ale pragnę Ci przypomnieć ,że na drogim Hutmenie najwięcej zarobi właśnie Pan Roman -Ty ile możesz zarobić 30 ,50,70 tys zł ,śmiechu warte .
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~piekielny [89.78.8.*]
    No nie chcę tego. Też wolałbym sprzedać za 25 nie za 5. Ale też należy się z tym liczyć. To nie jest całkowicie nieprawdopodobny wariant. Ten zalew huraoptymizmu i dzielenie skóry na niedźwiedziu jaki jest na tym forum od dawna i jakoś się nie sprawdza. Pan Roman chce zarobić, w to nie wątpię, ale nie jestem przekonany czy równie mocno chce się dzielić zyskami z drobnicą.
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~kz [93.105.103.*]
    racja
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~fifka [5.185.51.*]
    a ju z absolutne minimum to 10 zł na akcje !!!!
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~fifka [46.134.95.*]
    a jednak up up up !
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~asd [46.175.224.*]
    już kiedyś Impexmetal robił wezwanie na hutmen w 2003r.
    Co z tego wyszło??

http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/w;najblizszych;dniach;drugie;wezwanie;na;hutmen,9,0,24073.html

http://biznes.interia.pl/news/wkrotce-wezwanie-na-hutmen,432267

Myśleć i nie oddawać!!!
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~obserwator [83.6.77.*]
    Z wezwania nic nie wyszło tylko za nie długo akcje zdrożały do 147 zł ,a teraz wzrośnie do 50 zł ,a więc sporo mniej -no ale akcji jest 3-razy więcej.
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~stop naiwnym [37.31.70.*]
    Do niczego nie wzrośnie człowieku, tu nie ma obrotów, mało kto chce wchodzić w hutka, kurs buja raz w jedną, raz w drugą bez konsekwencji. Ta spółka jest zapomniana, poza tym co mądrzejsi trzymają się od niej z daleka
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~nn [188.146.12.*]
    Pytanie
    Czy jeśli mają 2/3 udziałów to czy muszą robić nadal wezwanie by nastąpiła konsolidacja i wymiana na akcje IPX ?
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~abc [79.190.210.*]
    nawet jak zrobią konsolidację bez wezwania to musi się im opłacać , a więc i dobnym też , chyba , że przekręt ale to i tak mogą w każdej chwili zrobić !
    a sądy w Polsce , każdy wie
  • Re: gierki z malymi! Autor: ~b-b [37.30.141.*]
    TUTAJ NIESTETY ZANOSI SIE NA KISZONKE MIEDZY 5 A 6 ZETA!!!
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.