• Czy to prawda ? Autor: ~zgrywus [178.36.134.*]
    Nasze akcje bezprawnie anulowali (ukradli ) na podstawie orzeczenia sądu w USA ponoć wyrok dopiero zapadnie po spełnieniu warunków przez ruska -a to nastąpi nie wcześniej niż w 2018 roku .Jeśli tak jest to jego plan był skurpulatnie przygotowany .Tylko co na to nasze INSTYTUCJE ?
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~KLAWISZ Z PIERDLA [46.76.65.*]
    TO ON AKCJI NIE POWINIEN anulować A TERAZ TO NAJWYŻEJ CHYBA POWINIEN ZAMELDOWAĆ U MNIE !!!!!!!
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~Matoł [46.76.65.*]
    A nasze na to jak na lato - kasa wpływa na wypłate co się martwić niech się martwią inni może jakie przyiątko się trafi i co będą oczami swiecić , wszystko hula heeee... heeee...
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~pikuś [89.73.176.*]
    Prawda jest moim skromnym zdaniem taka, że jeżeli wyrok sądu stanu Delaware zapadnie dopiero po spełnieniu wszystkich zobowiązań, które zostały nałożone przez sąd w orzeczeniu ( nie mylić z wyrokiem - bo to inny temat w usa ) to mając to na uwadze powyższe należy wskazać, że brak pozwów w usa przeciwko złodziejom wiąże się z faktem, że amerykańscy akcjonariusze zostali zablokowani prawnie przed składaniem apelacji, ponieważ apelacje można składać w przypadku wydania wyroku, a skoro nie ma wyroku a wydane zostało jedynie orzeczenie, to brak jest podstaw prawnych do składania apelacji, czyli całkiem jak u nas gdzie nie było uchwał KDPW czy GPW w sprawie anulowania akcji, a wydane zostały jedynie komunikaty, które jak powszechnie nie podlegają zaskarżeniu !

No k... Elegancko grają z w h..... złodzieje - nie ma wyroku, nie ma uchwał, nie ma akcji !!!
  • do pikusia Autor: ~wykręcony [178.36.137.*]
    Muszę się z Tobą w pełni zgodzić to misternie ukluty plan z błogosławieństwem NASZYCH INSTYTUCJI
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~KLAWISZ Z PIERDLA [89.72.91.*]
    No jak tu pierdly nie stawiac - może w nawyk wejśc złodziejstwo mogą księdzu z tacy nawet ukraśc i mogą powiedziec to nie my ale kasa nam się należy jak psu zupa ......................
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~NOWY [77.254.90.*]
    Na PAP jest info o zaangażowaniu ING OFE w spółki. Na dzień 31.12.2013 r nie wykazali akcji CEDC bo im anulowali. Ale na dzień 31,12,2012 r. mieli ich ponad 35 mln/ 6,94%/. Ciekawe, czy sprzedali im czy tez jak nam " rąbneli".
  • do NOWY Autor: ~zgrywus [178.36.158.*]
    Słyszałem że sprzedali na NASDAQ po 2 centy,Ale to być może tylko zasłyszana plotka
  • Re: do NOWY Autor: ~NOWY [77.254.90.*]
    Ja w weekend napiszę do nich pytanie w tym zakresie. Moja żonka jest w OFE a więc łachy mi / żonie / nie zrobią- odpowiedź musi być.
  • Re: do NOWY Autor: ~zebrak [31.61.138.*]
    O ile dobrze pamietam to kilka dni po zawieszeniu obrotu u Nas, 18 lub 19 kwietnia byla informacja na SEC, ze juz akcji nie posiadaja. Niestety spolka CEDC - pomimo obowiazku - nie raczyla poinformowac akcjonariuszy w Polsce o zejsciu ING ponizej 5%. Na marginesie ING tez mialo to w d...e, a ja naiwnie wierzylem, ze skoro polski fundusz ma znaczny pakiet to nie stanie sie to co sie stalo. Reasumujac, im tez zawdzieczam swoje bankructwo.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.91.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~KLAWISZ Z PIERDLA [89.72.91.*]
    Z miłą chęcią moge ich wziąśc na wychowanie i przesłuchanie tych bizmesmenów heeee... heeee... o ile wyrazicie zgode haaaaa... haaaaa..
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~zgrywus [178.36.158.*]
    Bierz te szumowiny do siebie NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Byłem przeciwny ustawie ograniczającej OFE w inwestowaniu w spółki ale jak mamt takich nieudacznikó jak ING to teraz jestem za, /a nawet przeciw a wogóle to nie mam zdania- czyje to slowa?/ Oni grają sobie nasza kasą, robią bankiety a mu bankrutujemy!!! Piszmy do nich, niech się tłumaczą co zrobili! w naszej i swojej sprawie!!!
  • Re: do Nowy Autor: ~zebrak [83.27.15.*]
    Pisalem do Nich w maju zeszłego roku. Do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi:(
    Szkoda slow...........
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Przed anulowaniem tego to dwa podmioty miały przekroczony próg 5% może się dogadały i nas w........y heeee... heee... ( to mi teraz chodzi po głowie tyle kasy to napewno jedno z nich by nie straciło bo by zagryzło to drugie )
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~zebrak [83.27.13.*]

http://holygun.livejournal.com/904250.html

Stycznia 20th, 2014 at 20:16

A tu dzisiaj pisza ze Tarik ma 19, 5 %??????? Rozumie to ktoś???????

Nowy prezes "rosyjski alkohol", "producentem wódki Green Mark" i "Żurawie", wyznaczył Władimira Filiptsov. To odnotowano 15 stycznia w polsko-rosyjskim koncern Central European Distribution Corporation (CEDC), która rosyjskie aktywa i integruje "rosyjski alkohol".

Według 17 stycznia numerze gazety "RBC dziennik", przed który przez pięć lat, "rosyjski alkohol" prowadzone przez obcokrajowców. "Kommiersant" zwraca uwagę, że nominacja Filiptseva może również oznaczać wzmocnienie pozycji w CEDC biznesmena Rustam Tariq. Filiptsov od 2011 roku zajmował stanowisko dyrektora generalnego firmy dystrybucyjnej "Rust Inc", część gospodarstwa Tarika "Russian Standard". Menedżer pracował także w marketingu i sprzedaży w firmach SABMiller, Wrigley i Coca-Cola.

Na jako Dyrektor Generalny "Russian Alcohol" Filiptsov zastąpiony Grant Winterton, który prowadził firmę od kwietnia 2012 roku. Aż Winterton szef "Russian Alcohol" (od 2008 r.) był Carlo Radicati. Winterton sam od January 10, objął stanowisko Dyrektora Generalnego całej grupy CEDC. Z kolei, "Rust Inc" zamiast Filiptseva kierowany przez dyrektora handlowego Oleg Kirillin.

CEDC jest jednym z największych producentów alkoholi w Europie Wschodniej. Problemem w ostatnich latach stał się największym producentem wódki w Rosji poprzez nabycie firmy "grupy Parliament" (najbardziej znana marka - Parlament wódka) oraz "Russian Alcohol", jak również dystrybutorem elity alkoholu Whitehall.

Roustam CEDC jest głównym akcjonariuszem z udziałem 19,5 proc. W zeszłym roku, biznesmen został prezesem CEDC i tymczasowy prezydent koncernu.
  • Re: Czy to prawda ? Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    To chyba nasze akcje są już w podróży na nasze konta - panie żebrak heeee... heeee...
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.