• CEDC- a GPW Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    CEDC- Oddajcie kasę. Dla innych spółek giełdowych. Jak wprowadzą na rynek nowe akcje CEDC to zastanów się Inwestorze dwa razy, czy warto je kupować , bo może Ciebie czekać taki sam los jak nas' starych inwestorów CEDC'. Bez uzasadnionych podstaw, w tym prawnych obowiązujących w Polsce, anulowali nam akcje nie płacąc za nie ani złotówki. Kupisz nowe, może czekać Ciebie ten sam los!!

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CEDC- a GPW Autor: ~Matoł [77.113.102.*]
    NOWY - nic się nie martw i tak wypłaci co do złotówki bo kraść nie wolno tylko trzeba być uczciwy , czysty jak woda żrudlana a ja wiem że jak się nie rozliczy z akcjonuriuszamy to w piekle się będzie smażył za nasze krzywdy - a diengi i tak odda ... heeee... heeee...
  • Re: CEDC- a GPW Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Tak jak piszesz. Odda jak będzie chciał ponownie wejść na GPW a zapewne tak będzie, bo co to za firma, która nie jest notowana na giełdzie???? tutaj można " robic machlojki" do czego CEDC nas przyzwyczailo!!!!!
  • Re: CEDC- a GPW Autor: ~Matoł [95.40.20.*]
    Tak jak piszesz machlojki zamieni papier mało warty na płatniczy a tak trzyma ten papier i nic niema - bejberówa też słabo idzie i co ma czynić potrzeby są ale duże? a tu co dzień gotówa jest i ten papier też odzyska heeee... heeee.. więc są rybki i akwarium tylko pazera musi dojrzeć do tego a powoli dojdzie do tego - w swojm życiu już widziałem takich bez honoru póżniej się kaiali stare hasło ich rodaków KTO PRZYIECHAŁ MERCEDESEM TEN POJEDZIE PKS-em z nim też może tak być jak się nie opamięta heeee... heeee...
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.