Z nowym rokiem nie mam ci co życzyć ty mój dublerze. Gdy byłbyś normalniejszy, to życzyłbym ci pogłębienia głupoty ale ponieważ osiągnąłeś w tej dziedzinie absolutne dno, to takie życzenia są bezsensowne. W zakresie zdrowia życzę ci ciągłych biegunek, licznych wymiotów, ciągłych wzdęć, bólu głowy ci nie mogę życzyć, bo żeby coś bolało, to trzeba to mieć oraz żebyś się wielokrotnie połamał i zgarbaciał a w seksie życzę ci priapismusu i tak wielkiego przyrodzenia, żebyś respekt i podziw u słonic wyzwalał.
zamilcz mierna podróbko Pana Lanceta !!! po co się podszywasz ? nie masz nic lepszego dzisiaj do roboty ? nikt cię nie zaprosił ? nie masz co z sobą zrobić ??? uważasz , że obrażanie mnie jest wyjściem z twojej paskudnej sytuacji ??
Dnia 2014-01-02 o godz. 11:03 ~acinron napisał(a):
> Tylko szmaciarze i ciule piszą pod cudzymi nikami.
Pod
> swoimi się boją bo są dupkami i tchórzami.
To jakiś niesforny gówniarz. Optowałeś bardziej na spadki i twierdziłeś, że to trend spadkowy. Wszystko. przynajmniej w chwili obecnej wskazuje, że jednak moja prognoza o drugiej fali wzrostowej zaczyna się realizować. Ktoś broni na 1,68, ktoś nieśmiało atakuje a luka hossy na dzisiejszym otwarciu delikatnie zasypana. Mam nadzieję, że mam rację, na to liczę. Pozdrawiam z Nowym Rokiem i sukcesów inwestycyjnych. Ja się z twoich małych kroczków nie śmieję, też je stosuję i mam się dobrze.