• promocja Autor: ~ kaz [93.105.103.*]
    brać, promocja na święta
  • Re: promocja Autor: ~dino [89.65.204.*]
    tak promocja na święta,a poświetach bedzie promocja na wielkanoc do marca znowu okolice 4 zł tylko na polskiej giełdzie takie cuda.
  • Re: promocja Autor: ~atomek [37.30.49.*]
    Papier nie ma mocy, mało kto chce wchodzić w tą spółkę. Co prawda, dała nieźle zarobić w tym roku, jednak to co dzieje się z nią od kilku lat (niesamowity spadek kursu ze 140 zł), to jakiś kosmos. Może coś tam jeszcze urośnie, ja bym się w to już jednak nie pchał. Czasy świetności hutka na giełdzie raczej już nie wrócą, a jakieś prognozy typu 20 - 30 zł to niepoprawne marzenia. Przykro mi :)
  • Re: promocja Autor: ~fifka [31.61.129.*]
    co za melepety tu się spotkały 10 zeta należy się Hutkowi jak kość psu ..... , i już niedługo będzie !
  • Re: promocja Autor: ~tata [83.27.26.*]
    Tu może być dobrze ! Dziś było walne i statut daje do myślenia !

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2013/12/calatrava-sa.html
  • Re: promocja Autor: ~nn [89.229.176.*]
    Fakt, Sz.Roman coś ostatnio wymiękł i niektóre spółki zeszły na psy pod względem wyceny.ale trzeba być dobrej mysli. :). Następny rok będzie przełomowy i myślę, że przebijemy opory po długoletniej posusze.
  • Re: promocja Autor: ~obserwator [83.6.78.*]
    Roman nie musi nic robić -wzrost kursu spowodują wyniki i przekształcenie gruntu we Wrocławiu ,te dwa powody wyniosą kurs do 30 zł .Tendencje w przetwórstwie metali kolorowych są bardzo zachęcające ,a więc parę lat dołowania przejdzie do historii.
  • Re: promocja będzie po 3.90 Autor: ~kmolo [83.19.96.*]
    na razie to ładują maluchom
  • Re: promocja Autor: ~zbyszek [83.4.43.*]
    pocieszją sie tu tylko naiwni
  • Re: promocja Autor: ~b-b [37.31.125.*]
    do ZBYSZKA !
    ZOBACZYMY NA WIOSNE KTO MIAŁ RACJE!
    PZDR
  • Re: promocja Autor: ~zigi [109.206.216.*]
    Dzis go sobie poobserwowalem i moge tylko potwierdzic, to co inny kolega napisal... papier nie ma mocy... obroty sladowe, moze jedna czy dwie osoby przerzucaja z jednej strony na druga, a reszta tylko czeka, aby przy najmniejszej podbitce wyjsc z papierow. Jak ktos ma 10k akcji nie ma szans na wyjscie bez solidnego uwalenia kursu
  • Re: promocja Autor: ~romuś [37.31.96.*]
    JW 100% - kolega ma całkowitą rację, nikt nie chce wchodzić w to bagno, perspektywy marne, kurs po wynikach doszedł do 6.70 - nieźle, ale szybko spadł i jak na razie trend się odwraca - kiepsko to wygląda. Hutek miał chodzić przynajmniej po 7 zł, niektórzy mu dawali i 10 zł do końca roku, a jest wielce możliwe, że nie przebije nawet 6. Wiem, że na głównym łatwo też nie jest, ale marazm jaki tu panuje aż bije po oczach. Byłem wcześniej zwolennikiem hutka, ale niestety nie ma co wchodzić w tą spółkę...
  • Re: promocja Autor: ~CISEK [5.60.114.*]
    Dziś rozliczamy zyski i straty,kolejne sesje potwierdzą korekte lub papier odreaguje
  • Re: promocja Autor: ~Adwersarz [37.31.34.*]
    Widzę, że wszyscy moi przedmówcy są żywotnie zainteresowani zakupem akcji Hutmena, ale obawiam się, że tak wysoka przecena może już się nie pogłębić. Dodatkowym atutem jest fakt, że akcji Hutmena nie posiada żadne OFE, a są one wyjątkowo tanie z uwagi na spadki zainicjowane niepokojem z uwagi na dalsze losy akcji w OFE.
  • Re: promocja Autor: ~zigi [109.206.216.*]
    "Widzę, że wszyscy moi przedmówcy są żywotnie zainteresowani zakupem akcji Hutmena...."

Widzisz, to nie zupelnie tak. Tak jak wczesiej wspomnialem wrzucilem go sobie do obserwowanych i dzis widzialem, ze za chwile zostanie zwalony dokladnie na 6,43 ale sie nie podstawialem. A wiesz dlaczego? Bo nie ma chetnych, ktorzy by ode mnie odkupili drozej. Zreszta to nie dotyczy tylko hutka.... niedlugo zacznie sie zabawa w "goracego kartofla" :)
  • Re: promocja Autor: ~koles [89.229.214.*]
    ja tam tanioche ładuje do wora sprzedam wam po 30 zeta
  • Re: promocja Autor: ~b-b [37.30.118.*]
    KTO MA ODWAGE TO KUPUJE!!!
    KIEPSKIE WYNIKI BYŁY W 4 KWARTALE 2012 WIĘC ŚWIETNA BAZA POD WYNIKI ZA 4 KWARTAŁ 2013 !!!
    NO ICZEKAMY NA INFO O DZIAŁCE!!!
    GOSPODARKA SIĘ ROZKRECA I HUTEK CO WIDAC W WYNIKACH ZA POPRZEDNIE KWARTAŁY I BEDZIE NAPEWNO WIDAC W NASTĘPNYCH !!!
    OBSTAWIAM MIN 10 ZETA W 2014!!
    PZDR

• Re: promocja Autor: ~zbyszek [83.4.63.*]
    na tym forum to wiekszość samobójców,sami sie pocieszają o zysku,
  • Re: promocja Autor: ~fifka [46.134.1.*]
    do zbyszka , prosze nie straszyć akcjonariatu , spółka jest za darmo na Gpw , i nikt nie wie dlaczego , dobre zyski , potencjał jeszcze większy , wyśpij się chłopcze i wytrzeżwiej .....
  • Re: promocja Autor: ~kaszanka [178.180.29.*]
    Fifko, miałem akcje hutka kilka miesięcy w tym roku, nieźle zarobiłem, przyznaje. Sprzedałem po ostatnich wynikach. Przez cały ten okres miałem niestety wrażenie, że tu nikt nie chce wchodzić z zewnątrz, obroty najczęściej na poziomie straganu z marchewką, te akcje są przegrane, nie mają mocy w postaci świeżego kapitału.
  • Re: promocja Autor: ~boti [89.229.214.*]
    promocja to była po 2,8 pln
  • Re: promocja Autor: ~promocjusz [37.31.197.*]
    Hutmen będzie się bujał w przedziale od 5 do 7 zł (w porywach). Czasy spektakularnych wzrostów nie wrócą, a już na pewno nie na hutku....bye!
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.