jeśli by było po tyle pisałbyś że wolisz po 5....dla mnie cena nie jest istotna istotne jest by zarobić...forum niestety zeszło na dno!!! zamiast wymieniać się ciekawymi informacjami trzeba czytać właśnie takie i podobne głupoty. Najczęściej piszą je zawistni co stracili na akcjach...
wycena giełdowa spółki na dzień dzisiejszy to 3 220 000 zł ten kto sprzedaje te akcje to bardzo dziwny człowiek ,wszystkie operacje i kontrakty podpisane w 2013 to dużo więcej
hahahah jakie kontrakty synek... Spółka jest na dobrej drodze do bankurctwa a wynika to z zadłużenia oraz zobowiązań krótkoterminowych.. Spójrz na cyferki.. Przy takich zyskach co generuje B3SYSTEM nie jest możliwe by spółka przy obecnym stanie wyszła z dna.
wiesz co znaczą cyferki na tej bananowej giełdzie ,tyle samo co twoje udzielanie się na tym forum ,musiałeś dużo stracić na tej spółce ,bo udzielasz się jakiś wpis to ty od razu odpowiedz
Dobra koleś weź skończ trollować.. nie widzisz że nikt tu nie chce z tobą gadać ? po c**j się odzywasz jak nikt się ciebie nie pyta? Napisałeś co chciałeś, wymieniłeś swój pogląd, ok, ale po kiego grzyba piszesz to w co drugim poście? NIE MASZ ZAMIARU PISAC NIC SENSOWNEGO TO SIE NIE ODZYWAJ...
Dnia 2013-12-13 o godz. 16:12 ~prezes napisał(a):
> Widzę niektórym nerwy puszczają :) Nikt mi nie zabroni będę
> pisał co mi się chce :)
Nie przeciągaj struny. Gdynia to nie jest tak duże miasto, żebym nie wiedział gdzie ciebie znaleźć. Po co chcesz na świeta zafundować sobie przykrość?:P
ahahahah kolego słaby jesteś w te klocki. Jak byś się trochę orientował w tych sprawach to byś wiedział że nie zawsze sygnał jest nadawany z tego miasta co IP pokazuje :) Polecam trochę poczytać :)
Dnia 2013-12-13 o godz. 20:23 ~prezes napisał(a):
> ahahahah kolego słaby jesteś w te klocki. Jak byś się
> trochę orientował w tych sprawach to byś wiedział że nie
> zawsze sygnał jest nadawany z tego miasta co IP pokazuje :)
> Polecam trochę poczytać :)
Spotykam cię kilka razy na tydzień, zatem nie zdziw sie jak pewnego miłego dnia po prostu zarobisz plombę między oczy. Nie dziwi cię moje IP? :D
Prezes,
znam się na ludziach, mnie nie wpuścisz w maliny. Chcesz być szczery, to napisz ile tego kwita posiadasz i po ile zamierzasz sprzedać :), bo to że siedzisz na akcjach jest pewne jak dzisiejsza noc i jutrzejszy poranek.
Spółka dostała kataru, ale to przejściowe.
Pojedzie na pewno. Poziomu Ci nie podam, bo to zagadką jest na teraz, jednak spodziewam się, że 49 którymś tam susem zaliczy.
Zresztą, zarząd powinien uwiarygodnić emisję, bo w przeciwnym razie w czyje łapy pójdzie kwit? Nikt nie da grosza spółce, po to, aby mogła spłacić swoje długi. Proste jak byk. Gdy napiszą coś sensownego, wiarygodnego, kurs startuje na bank. A napisać muszą :)
Spodziewasz sie zjazdu ponizej 0,23 bo ja uwazam ze stopy juz sa wyczyszczone, wiec powinno cos drgnac do nowego roku
zastanawia mnie kto odebral tyle kwita od 0,32 do 0,23 bo rynek tego nie wchlonol
czyz nieprawda ?
Spodziewasz sie zjazdu ponizej 0,23 bo ja uwazam ze stopy juz sa wyczyszczone, wiec powinno cos drgnac do nowego roku
zastanawia mnie kto odebral tyle kwita od 0,32 do 0,23 bo rynek tego nie wchlonol
czyz nieprawda ?
Nie wiesz Ty, nie wiem ja, kto wchłonął. Ktoś to kupił, uważam, że zwykły rynek też mógł - dużo tego przecież nie było - dlaczego nie?
Nikt z nas nie ma wpływu na zlecenia składane przez innych. Ktoś puści akcje na lewo, ktoś poprawi i zrobi się 0,22. Istotne jest to, że spółka ma być do naprawienia. Jeśli dadzą podstawę temu szybko, to i na kursie będzie to widoczne.