sorry za glupie pytanie ale mam akcje armatury i jesli bym chcial zapisac sie na sprzedaz akcji armatury to jak to zrobic ? NA CZYM POLEGA TEN ZAPIS !
mam konto w mbanku i sprawdzalem nie ma opcji zapisz sie na sprzedaz akcji po 1,7zl
moge to teraz zrobic poprzez sprzedaz po 1,68/1,69
i pytanie co bedzie jak sie nie zapisze i nie sprzedam po 10 grudnia?
dzieki za odpowiedz !
Klienci eMaklera i Usługi maklerskiej odpowiadają na wezwanie składając na mLinii dyspozycję zawierającą:
- numer rachunku w mDomu Maklerskim (dawniej DI BRE),
- liczbę akcji jaką inwestor zamierza sprzedać w wezwaniu,
- adres, na jaki ma zostać wysłane świadectwo depozytowe.
Z uwagi na to, że świadectwa depozytowe będą wysyłane pocztą, prosimy o składanie dyspozycji odpowiednio wcześniej. Ze świadectwem depozytowym należy się udać do jednego z POK-ów DM BZWBK S.A., aby złożyć zapis.
Przypominamy, że przedmiotem odpowiedzi na wezwanie mogą być akcje rozliczone w KDPW.
Za sprzedaż akcji w odpowiedzi na wezwanie naliczana jest prowizja maklerska zgodnie z Taryfą Prowizji i Opłat mDomu Maklerskiego SA.
KKK mylisz sie z pracy PLAY mobilny --wieczor w domku stacjonarny adres IP losowy i cala zagadka ciagle w tym samym miejscu roznica 1,5 km
nie wiem jak wyszlo ci ze ze inny rejon Polski ?
a teraz jak ci wyszlo skad pisze ?
ale dzieki ze sie martwisz
pozdrawiam
ps
mam troche 2k tego papieru i ustawione sprzedaz po 1,7 moze sprzedam bez ceregieluu z zapisem bo mysle ze juz maja duzo a wiecej gnojki juz nie dadza
coz moze sie myle ale to mafia PZU i z naszym kapitalem nic nie wskoramy a nikt nie podkupuje czyli zysku nie widza wiec spolke wycofaja i tyle przekret wyjdzie a mialo byc po 3,zl coz mialo byc !
Jak masz 2K to sprzedaj po 1,68 , stracisz 40 zł i nie będziesz musiał czekać , wielkie mi halo, do tego czasu zainwestuj dobrze to te 40 zł odrobisz !!!
ARMator tez tak mysle !
ale ludze sie ze przed 10 grudnia zasaja wszystko po 1,70 a moze i wyzej !
a jesli chodzi o inwestowanie teraz to za wczesnie wszystko raczej leci i spokoj wskazany!
kupic zawsze zdarze!
narzazie marne 2200 ustawilem na 1,70 zobacze co zrobia
chyba nie zrobia tak ze lewa strona bedzie pusta ?
bo poki co to nedza z lewej !
wczoraj nawet zbierali po 1,69