A może teraz wytłumaczysz dlaczego tak uważasz. Lubię AT i uważam że działa ale jeszcze wcześniej jest dużo innych oporów do pokonania. Na razie kurs znajduje się w kanale między EMA 200 a EMA 20 jakby przebił EMA 200 to dałoby to bardzo pozytywny sygnał. Od jakiegoś czasu papier jest akumulowany co pokazuje wskaźnik A/D ale żeby rosnąć dalej musimy najpierw przebić i się zamknąć powyżej EMA 200.
Olek, dowartościowujesz się? Aż tak bardzo w realu koledzy ciebie nie lubią?
Jeżeli nie masz akcji (podobno, tak to ogłaszasz od ponad roku), to jaki inny cel masz w tej swojej paplaninie?
To, że są niepoprawni optymiści, którzy chcą dać zarobić innym swoim kosztem - to ich sprawa. Niech sobie prowadzą dyskusje na temat wskaźników, sygnałów, oporów i wsparciu. Ty im do tego nie jesteś potrzebny.
Odpuść sobie, no chyba, ze odreagowujesz realne życie. To współczuję.
Z drugiej strony, jak ktoś podejmuje decyzje na podstawie tylko i wyłącznie tego czy innego forum... proponuję się podszkolić.
A i jeszcze jedno proponuję całkowicie zignorujcie olka, nie odpowiadajcie na jego wątki, jak jest inteligentny to mu się znudzi. Jak jest imbecylem, to nadal będzie smrodził jak mały sfrustrowany gnom. Tyle i tylko tyle. Ten mój apel o zignorowanie goście jest jedynym wpisem na jego kalumnie.
heheheh dobre... Czyli Ci co piszą o spółce dobrze mają prawo pisać a Ci co ją krytykują nie mają prawa :)))) I tak samo o posiadających lub nie posiadających EFH :))) Dobre i jakie mądre :)))
a i ta paplanina którą tu uprawiam jest o wiele więcej warta niż 99% wpisów na tym forum łącznie... A jedynym prawdziwym wskaźnikiem rzetelności pisania jest cena akcji...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja zacząłem pisać przy 6 zł jest 99 gr jak będzie 12 zł to pogadamy kto co i jak pisze... :))))) A dopóki cena jest poniżej moje pierwszego wpisu, że trzeba to wywalić bo idzie kataklizm to może mi wszyscy... :) ))
chłopie jesteś zwykłym forumowym trolem. Nawet ślepej kurze trafi sie ziarno. Spółka zalazła ci za skórę z jakiegos powodu to masz problem. Nie możesz spać? Kto w nocy siedzi na forum i pisze?
hehehehhe następny :)) A wiesz, że oprócz polskiego grajdoła są też inne rynki? Jakbyś chociaż jeden dzień poświęcił na prawdziwe inwestowanie to wiedziałbyś, że to strraaaaaaaasznie nudne a takie wpisy na forum zabijają czas... a jak jeszcze przy tym można wnerwić parę niedouczonych dzieciaków to tylko lepiej dla zabawy :)))
dwa lata tutaj piszę i nie muszę nic nikomu udowadniać... myśl sobie co chcesz... totalnie mi to wisi... ja się bawię waszą głupotą a wy tym żyjecie :)) Taka drobna różnica :)))
cyt. " Czyli Ci co piszą o spółce dobrze mają prawo pisać a Ci co ją krytykują nie mają prawa :))))"
- nie potrafisz przygłupie czytać ze zrozumieniem, krytykować spółkę możesz do woli, ilie tylko dasz radę, nawet 24/24, jednak pisanie do kogoś, że jest głupkiem (jak ja przed chwilą o tobie) NIE JEST KRYTYKOWANIEM SPÓŁKI. Czy to takie trudne dla ciebie przygłupie do zrozumienia?
Dlatego przyłączam się i proponuje reszcie - NIE ODPOWIADAJCIE I NIE DYSKUTUJCIE Z TROLEM (niedowartościowanym z małym peniskiem, który pewne braku nadrabia obrażaniem innych) OLKIEM.
co za forum :))))))))))) Przeczytaj mój wpis jeszcze raz a szczególnie zdanie " I tak samo o posiadających lub nie posiadających EFH". Jesteś w stanie zrozumieć to zdanie ?:))) A dodatkowo jak ktoś pisze o sytuacji at na EFH a ja to wyśmiewam tzn że również wyśmiewam to co napisał! To chyba oczywiste ?:)) ale jak widać nie dla wszystkich:))) TO FORUM JEST ZAJEFAJNE :) co chwila zabawa i śmiech z ludzkich ułomności :)))
napiszę przykład bo zapewne większość z tego forum nie zrozumiała :)))
X pisze : EFH będzie kosztować 20 zł
Olek pisze: Ale Ty jesteś głupi
Wytłumaczenie - Olek uważa, że EFH nie będzie kosztować 20 zł a autor tego wpisu nie posiada wiedzy.