• okazja Autor: ~zespol_28 [83.27.214.*]
    spółka warta obecnie na giełdzie 14mln a sama umowa jest na 20 mln
    Pozdrowienia dla myslacych
  • Re: okazja Autor: ~olo [140.101.16.*]
    Spolka nie zarabia i wrecz nie daje perspektyw na zmiane tej sytuacji w najblizszym czasie więc jest wyceniana na taki a nie inny poziom.

Brak zysku z dzialaności podstawowej szybko pochłonie wszelakie zyski z wyprzedaży majątku włąsnego.
  • Re: okazja Autor: ~BOB [149.156.58.*]
    90 hoteli do 2015 roku. Grupa Hotelowa Orbis ma ambitne cele do osiągnięcia( RESZTA NA biznes.newsweek.pL)

A MOZE PRZEJECIE OD EFH??????
  • Re: okazja Autor: ~re [89.228.33.*]
    Sp.okojnie dokupuję i mam nadzieję że zarobię min 200%.Gdy kupowałem po śr. 36-40gr teżpółce. się mi nigdy nie sprawdziła w tej s byłem wyśmiewany.Zrealizowałem zysk średnio 315%.,Oczywiście jakieś ryzyko istnieje ale obserwując teorię obrotów wg. mnie będzie tu potężny wystrzał w górę.Natomiast analiza techniczna jakoś nigdy mi się nie sprawdziła w taj spółce.
  • Re: okazja Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    i jak tu ludzi nie wyzywać jak piszą takie bzdury tylko dlatego, że mają tego trupa w portfelu i chętnie by go ożenili innym :))))) Gdzie wy się rodzicie ?:))))
  • Re: okazja Autor: ~bob [89.78.54.*]
    TEN OLEK TO TAKI MIEJSCOWY NA TYM FORUM GLUPEK, TAKA CIEKAWOSTKA. NAWET NIE WARTO O NIM PISAC..
  • Re: okazja Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    tak wiem rozumiem... dla Ciebie idolem jest kolego z forum o nicku znawca at po którego zapowiedzi ruchu na 2 zł kurs spadł o 15 % :))))))))))))))))))))))))))))))))) Rozumiem, że jego uznajesz za mądrego specjalistę :))))
  • Re: okazja Autor: ~d. [83.10.229.*]
    http://gpwinwestycje.blogspot.com/
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.