pisałam wczoraj ,że szykuje się na dziś spuszczanie powietrza.
myślałam ,że realizacja zysku odbędzie się na większych obrotach a tu masz babo placek.
wygląda na to ,że nie wszyscy zdecydowali się realizować zysk na tych poziomach co może przełożyć się na rychły i dynamiczny powrót do wzrostów.
pierwszy raz udało mi się sprzedać na lokalnej górce:)
mam nadzieje ,że jutro uda mi się odkupić jeszcze trochę niżej i poczekam na wyższe poziomy:)
może 1zł to wcale nie jest aż taki nieosiągalny:)
powodzonka na jutrzejszej sesji życzę.
spółka lata na jednej sesji z 40 na 55, na drugiej sesji z 55 na 41
nie jestem przyzwyczajony do takich gigantycznym zmian ale przeważnie oznacza to albo agresywną akumulację albo dystrybucję
czy spekulant który tu jest wywala na ok. 100% zysku ale kwotowo dość niskim jednak, czy ciągle akumuluje i np. będzie latał w zakresie 40-55 i z powrotem aż wszyscy mu dadzą co chce
szczerze mówiąc nie wiem, może być jednak dystrybucja i wywali a spółka opadnie pod ciężarem na 20 gr.
ciekawa rzecz jest taka, ktoś już tu to napisał, struktura akcjonariatu jest taka że na ten moment niemożliwa jest emisja akcji, tak więc spółka się rozwija, rośnie, ciągle ma piękną płynność a akcji nie będzie więcej więc może jednak przebije z hukiem 1 zł i pójdzie dalej
przyznam że na 20 gr byłem dużo mądrzejszy, byłem pewny że ruszy i była to kwestia czasu, teraz nie mam za bardzo pojęcia co się dalej wydarzy, dzisiejsze sypanie zasiało we mnie trochę niepewności, na szczęście ludzie się przyznają że to oni sprzedawali, oczywiście każdy na szczycie, tak więc to jest na pewno optymistyczne, było jeszcze ukryte kupno na 41 czyli w na dole kanału
ciekawe jak to się w przyszłym roku rozwinie bo w tym nie spodziewam się już jakiś fajerwerków
omega .kobieto..wg AT tygodniowych tak musi być , papier poszedł do góry z 17 na wysokich wskaznikach ale korekta powoli i się skończy i tak dobrze kombinują , że było 55 ..a będzie oczywiście ...................................................więcej
Dnia 2013-11-13 o godz. 18:40 ~omega & alfa napisał(a):
> spółka lata na jednej sesji z 40 na 55, na drugiej sesji z
> 55 na 41
nie jestem przyzwyczajony do takich gigantycznym
a ja uwielbiam takie zachowanie kursu!
dysponuję niewielką sumą więc łatwiej jest mi się poruszać
może nie jest to wielkie zarabianie ale efektywnie prę do przodu.
jeżeli moje założenie odnośnie jutrzejszego dnia okaże się trafne - potwierdzi to moje przekonanie ,że warto szukać spółek o takim charakterze zmienności poziomów na jednej sesji .
jeżeli nastąpi dalsza realizacja zysków na pewno z niej skorzystam i część swoich drobniaków przeznaczę na odebranie kilku akcji od sprzedających.
liczę ,że poziom 55gr to nie koniec rajdu na tym papierku.
mam nadzieję ,że moje założenie będzie trafne i nie dość ,że nie dam się oskubać to jeszcze zarobię:)))
Dnia 2013-11-13 o godz. 19:33 ~Michał napisał(a):
> ..zmienność kursu być może dobiega końca i co taka doda
> zrobi ??
jeżeli to nastąpi to poszuka innej rozbrykanej spółeczki:)
jak się rozejrzeć to jest kilka takich na nc.
na razie za mało dutków ,żeby móc brykać na kilku na raz ale może się to wkrótce zmieni.
liczę ,że ari jeszcze trochę pobryka i będę miała więcej trafnych decyzji niż wtop:)