Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: wiać przed widłami !!!!!!!

spółka lata na jednej sesji z 40 na 55, na drugiej sesji z 55 na 41
nie jestem przyzwyczajony do takich gigantycznym zmian ale przeważnie oznacza to albo agresywną akumulację albo dystrybucję
czy spekulant który tu jest wywala na ok. 100% zysku ale kwotowo dość niskim jednak, czy ciągle akumuluje i np. będzie latał w zakresie 40-55 i z powrotem aż wszyscy mu dadzą co chce
szczerze mówiąc nie wiem, może być jednak dystrybucja i wywali a spółka opadnie pod ciężarem na 20 gr.
ciekawa rzecz jest taka, ktoś już tu to napisał, struktura akcjonariatu jest taka że na ten moment niemożliwa jest emisja akcji, tak więc spółka się rozwija, rośnie, ciągle ma piękną płynność a akcji nie będzie więcej więc może jednak przebije z hukiem 1 zł i pójdzie dalej
przyznam że na 20 gr byłem dużo mądrzejszy, byłem pewny że ruszy i była to kwestia czasu, teraz nie mam za bardzo pojęcia co się dalej wydarzy, dzisiejsze sypanie zasiało we mnie trochę niepewności, na szczęście ludzie się przyznają że to oni sprzedawali, oczywiście każdy na szczycie, tak więc to jest na pewno optymistyczne, było jeszcze ukryte kupno na 41 czyli w na dole kanału
ciekawe jak to się w przyszłym roku rozwinie bo w tym nie spodziewam się już jakiś fajerwerków

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.