Dnia 2013-10-30 o godz. 07:59 adamnaas napisał(a):
> Zimno w dupe jak się stoi na peronie a noce coraz zimnejsze
> i zero w portfelu???
odwrotnie, gorąco mi...bo mam od 30gr upssss na dzisiejsze po zabiegach marketingowych to byłoby całe 3PLN, ale sa tu zapewne tacy co mają od 7PLN...ups dzisiejszych 70 PLN
po prostu w tej euforii nalezy pamietać, ze rzadko, ktora spółka bez powodu spada na jakiejkolwiek giełdzie aż o 99%..a co gorsze, jeszcze bardziej rzadko bez cudu po takim spadku spólka wychodzi na prostą
tak samo jak szybko spadało to teraz szybko wybije do poziomu 2,5 - 3 zl ( na stare 25-30 gr) Dalej bedzie kicha dla tych co kupowali po 9zl ale dla obecnych nowych to bedzie 150 -300% wzrostu. Piekny zarobek. To sp. spekulacyjna i takie skoki są jak najbradziej normalne. Trzeba tylko umiec zaryzykowac. Ci co weszli 2-3 mies. temu maja obecnie prawie 250% zarobku. Wartało?!
Dnia 2013-10-30 o godz. 10:46 ~bob napisał(a):
> tak samo jak szybko spadało to teraz szybko wybije do
> poziomu 2,5 - 3 zl ( na stare 25-30 gr) Dalej bedzie kicha
> dla tych co kupowali po 9zl ale dla obecnych nowych to
> bedzie 150 -300% wzrostu. Piekny zarobek. To sp.
> spekulacyjna i takie skoki są jak najbradziej normalne.
> Trzeba tylko umiec zaryzykowac. Ci co weszli 2-3 mies. temu
> maja obecnie prawie 250% zarobku. Wartało?!
Ci co weszli z kieszonkowym, rzeczywiście pomnożyli..ale tylko wirtualnie i pod warunkiem że bylo ich nie więcej niż liczy klasa I a , i że nie beda chcieli odzyskac zainwestowanego kieszonkowego
przy tych obrotach, gdybym tylko ja sam chciał sprzedać to co wcześniej kupiłem, zdołowałbym kurs na kilka dni :)..wiec akcje trzymam, gdyz tylko w ten sposób moge wpłynąć na swoje zadowolenie, byc może krotkotrwałe, ale jednak miło popatrzec na kurs 10gr