Dobrze zrobiłeś. Ja nie mam już za co i tak przekroczyłem swój limit inwestycji w jedną spółkę w przypadku ZWG. Dzisiaj ładnie kręcimy, po południu może być niezłe szarpnięcie. Jeszcze nie zaczynamy w ogóle kręcić przyzwoitych obrotów tak w powyżej 1,5 mln, a jednocześnie AD jest na rekordowym poziomie. To moim zdaniem świadczy że nie ma za bardzo chętnych do wychodzenia na tych poziomach. Większość czeka na poziomy znacznie powyżej 10
Ja troszke tez mam i zaryzykowalem bo 100% kasy w zwg. Jesli dojdzie do 10szki troszke sie skroce ale jeszcze nie teraz. Dzis widzac co sie dzieje mozliwe nawet podejscie do 8.30 :-)
Powoli wchodzimy w fazę duuużych ruchów. Jak nie będzie 1 mln obrotu do 9 to 10 może być tu szybciej niż się spodziewają najwięksi optymiści ( w tym ja). A uwaga na stopy, bo "szczury" będą zapuszczane nie miejmy złudzeń
ZWG ciągle inwestuje. Wiem, że kupili jakieś super obrabiarki, piroliza, młynek, przejęcia. O rany - sporo tego by kursik poszybował na 10 i więcej!!!!!
Spokojnie to super spółka i trochę jakby zapomniana, a to dobrze dla wzrostów. Swoją drogą już dawno tj. parę miesięcy nie było tutaj wideł...jak widzę dzisiejsze obrociki i godzinę -dopiero południe-no to może po południu poprosimy pana widłowego