• Ciekawe ile?... Autor: ~leszcz [193.109.244.*]
    ... chcą zebrać poniżej 7.70zł zanim pójdziemy do góry?
  • Re: Ciekawe ile?... Autor: ~stiopa [89.78.214.*]
    Obstawiam, że nie dużo się uda bo akcjonariat coraz bardziej wyedukowany hehe
  • Re: Ciekawe ile?... Autor: ~ddd [194.114.62.*]
    Ja już zaczynam zbierać, gdzyż nigdy nie wiadomo kiedy dzida :-)
    To ty czy ktoś inny...
  • Re: Ciekawe ile?... Autor: ~ddd [194.114.62.*]
    nie ja tylko małe ilości w przedziale 7,73-7,80... :-)
    miałem niecałe 8 kilo więc dopachałem do równości
  • Re: Ciekawe ile?... Autor: ~max [188.146.131.*]
    Ladny obrocik mamy... Ciekawe jak na zamknieciu kursik sie zachowa...
    Dobrze zrobiłeś. Ja nie mam już za co i tak przekroczyłem swój limit inwestycji w jedną spółkę w przypadku ZWG. Dzisiaj ładnie kręcimy, po południu może być niezłe szarpnięcie. Jeszcze nie zaczynamy w ogóle kręcić przyzwoitych obrotów tak w powyżej 1,5 mln, a jednocześnie AD jest na rekordowym poziomie. To moim zdaniem świadczy że nie ma za bardzo chętnych do wychodzenia na tych poziomach. Większość czeka na poziomy znacznie powyżej 10
  • Re: Ciekawe ile?... Autor: ~max [188.146.131.*]
    Ja troszke tez mam i zaryzykowalem bo 100% kasy w zwg. Jesli dojdzie do 10szki troszke sie skroce ale jeszcze nie teraz. Dzis widzac co sie dzieje mozliwe nawet podejscie do 8.30 :-)
    Powoli wchodzimy w fazę duuużych ruchów. Jak nie będzie 1 mln obrotu do 9 to 10 może być tu szybciej niż się spodziewają najwięksi optymiści ( w tym ja). A uwaga na stopy, bo "szczury" będą zapuszczane nie miejmy złudzeń
  • Re: Ciekawe ile?... Autor: ~Piotr [95.48.114.*]
    ZWG ciągle inwestuje. Wiem, że kupili jakieś super obrabiarki, piroliza, młynek, przejęcia. O rany - sporo tego by kursik poszybował na 10 i więcej!!!!!
    Spokojnie to super spółka i trochę jakby zapomniana, a to dobrze dla wzrostów. Swoją drogą już dawno tj. parę miesięcy nie było tutaj wideł...jak widzę dzisiejsze obrociki i godzinę -dopiero południe-no to może po południu poprosimy pana widłowego
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.