• zwg umowa na 100mln !! Autor: ~taka prawda [89.191.147.*]
    info z ebi
  • Re: zwg umowa na 100mln !! Autor: ~puchacz [5.60.246.*]
    nasz portfel zleceń na kolejne lata puchnie - brawo ZWG he he
  • Re: zwg umowa na 100mln !! Autor: ~stiopa [89.78.214.*]
    Przypominam tylko ich cel dalekosiężny 1 mld kapitalizacji. Więc jeszcze się będzie tu działo dużo i wysoko, 10 zł będzie pewnego dnia tak dalekim dnem jak dzisiaj np. 2 zł. Oczywiście można to wyśmiać, ale ja bym tak nie rechotał. Mam nadzieję że niektórzy już przygotowują się do odszczekiwania swych prognoz o 3 zł, 2 zł kiedy kurs leżał nawet w okolicy 4,5 jeszcze dwa miechy temu.

http://www.debiutync.pl/strefa-spolek/163-raporty-okresowe/15423-plany-akwizycji-i-migracji-na-gpw

Dla mnie zobaczycie - największym na razie, nie ogarnianym przez rynek hitem będzie Kobud i Bumech (a prawdopodobne, że jeszcze jakiś kolejny przejęty podmiot) karnie i wspólnie zapitalający na lubelszczyźnie dla Bogdanki i w dalszej perspektywie dla Australijczyków przy rozbudowie i budowie gigantycznych kopalni. Takie rzeczy mogą robić tylko super wykwalifikowane podmioty - tu się chłopa z koparką na podwykonawcę nie weźmie jak przy autostradzie i dlatego będzie się tu zarabiało oj będzie. Sutkowski to wie i dlatego zbierają teraz za grosze zapomniane spółeczki z tej branży.
  • Re: zwg umowa na 100mln !! Autor: ~222 [78.131.146.*]
    stiopa wyluzuj ,ja też ty jestemem od dwóch lat i widzę co się dzieje ale ccccciiissszzza
  • Re: zwg umowa na 100mln !! Autor: ~xds [85.221.145.*]
    co wyluzuj, ma chłop rację więc co!
    A ja jestem dopiero od 2 miechów, więc niestety stopa wzrostu zdecydowanie mniejsza niż u Was, ale liczę że i tak uda się zarobic co nieco :-)
    Perspektywy są bowiem b.dobre
  • Re: zwg umowa na 100mln !! Autor: ~stiopa [89.78.214.*]
    Może masz rację z tą ciszą, ale jak dotychczas to nie ma jakiegoś szału jeśli chodzi o rozgłos. Pozdro
  • Re: zwg umowa na 100mln !! Autor: ~xds [194.114.62.*]
    nowy dzień, nowe szanse :-)
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.