• rysunek Autor: ~trefl [83.23.84.*]
    Tak ku refleksji ..

http://www.attrader.pl/pl/akcje/zwg/analiza-techniczna,analiza,2318
  • Re: rysunek Autor: ~stiopa [89.78.214.*]
    O właśnie tak bym poprowadził te zielone linie.

Dla mnie zawsze podstawa to AD na długi termin - tutaj jesteśmy na szczytach tego wskaźnika, już ponad poziomem gdzie byliśmy przy kursie na poziomie 9. Papier przez wakacje był więc na małych obrotach zbijany w dół i zbierany i teraz ładownie są napełnione akcyjkami wziętymi nawet po 4 zł od panikarzy. 12 widzę spokojnie jak coś się na szerokim nie skiepści. Duzi trzymają najwyżej oddają malutkie pakieciki fundom dla "zdrowotności". A my tu się możemy pobawić tymi kilkunastoma procentami
  • Re: rysunek Autor: ~max [188.147.27.*]
    Do konca roku mozliwy podjazd pod 12 zeta?
    No nikt ci tego nie zagwarantuje bo to giełda, ale popatrz na wykres z perspektywy. Papier jak już obierze kierunek nord to potrafi w drugiej części ruchu przyspieszać niesamowicie...
  • Re: rysunek Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    A co to za roznica, teraz czy w grudniu czy w marcu,,,,, wazne ze urosnie,,, urosnie na pewno :)))
    Korekta? Raczej nie teraz ale nawet jesli, chentie sobie dokupie,,, najlepiej po 6zl ;))))
  • Re: rysunek Autor: ~trefl [83.23.84.*]
    Panowie, nie ma się co za bardzo podniecać. To giełda!
    Ku przestrodze:
    http://www.attrader.pl/charts/s/41568/_uHfAxCIVkSNeabXZatUOQ.png

Zawsze w głowie należy mieć też taki scenariusz.
  • Re: rysunek Autor: ~trefl [83.23.83.*]
    Dziś korekta, nie że jakaś duża - ale jednak dzień bez tzw. dzidy
    No i luka wykreowana na TKO, potwierdza moje przypuszczenia. Skończy się dziś na minusie z lekką korektą wskaźników.
  • Re: rysunek Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    to ze teraz masz luke na TKO nie znaczy ze tak sie otworzy, poczekamy zobaczymy ;)
  • Re: rysunek Autor: ~max [188.147.27.*]
    Jaki kursik?
    poczekaliśmy i zobaczyliśmy - lukę.
  • Re: rysunek Autor: ~fil [194.114.62.*]
    Luka zamknięta, można jechac
    Nie, to nie tylko o samą lukę chodzi. Mój scenariusz na korektę obstawia zjazd nawet na 7.15, wersja light to 7.22. Nie tak od razu miła, nie od razu ....
  • Re: rysunek Autor: ~stiopap [89.78.214.*]
    Na razie sobie ktoś z ukryciaka dobiera resztkówki na 7,50. Scenariusz od ponad tygodnia identyczny co dzień. Z rana minikorekta na malutkich obrocikach, zbieraneczko od tych co tam potrzebuja drobnych na dzisiaj i po południu do góreczki na większych obrotkach.
    Chyba stiopa masz rację. Przeliczyłem się.
    Wygląda na to, że dzisiaj możemy nie czekać na popołudnie tylko wcześniej zaczniemy kręcić. Powoli zaczynają zlatywać się patrzący na sygnały techniczne
    Lukę to sam zamknąłem 100 akcjami, bo mnie denerwowała ;))
    Ale spójrzcie na wykres. Tu na tych poziomach 7.70-7. 12 jest konsola z poprzedniego spadku, więc nie spodziewałbym się rychłego rozwiązania. Czas jak dla mnie to min. 2 tygodnie.
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.