• Oddają akcje? !!!!! Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    A tak na weekend:/ nowy link, może więcje osób będzie go czytalo?

CEDC- Oddajcie kasę. Dla innych spółek giełdowych. Jak wprowadzą na rynek nowe akcje CEDC to zastanów się Inwestorze dwa razy, czy warto je kupować , bo może Ciebie czekać taki sam los jak nas' starych inwestorów CEDC'. Bez uzasadnionych podstaw, w tym prawnych obowiązujących w Polsce, anulowali nam akcje nie płacąc za nie ani złotówki. Kupisz nowe, może czekać Ciebie ten sam los!!

• Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    A tak od poniedziałku aż do końca świata i jeden dzień dłużej:

CEDC- Oddajcie kasę. Dla innych spółek giełdowych. Jak wprowadzą na rynek nowe akcje CEDC to zastanów się Inwestorze dwa razy, czy warto je kupować , bo może Ciebie czekać taki sam los jak nas' starych inwestorów CEDC'. Bez uzasadnionych podstaw, w tym prawnych obowiązujących w Polsce, anulowali nam akcje nie płacąc za nie ani złotówki. Kupisz nowe, może czekać Ciebie ten sam los!!

• Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~pankracy [89.73.176.*]
    mi wystarczy jak oddadzą pieniądze za akcje, ale popieram NOWEGO z całych sił
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Dnia 2013-10-01 o godz. 10:24 ~pankracy napisał(a):
    > mi wystarczy jak oddadzą pieniądze za akcje, ale popieram
    > NOWEGO z całych sił
    JUSZCI ODADZĄ JAK SE WZIELI - EEEEEEEEEEEEE FIGA Z MAKIEM , ja wział uczciwie heeee... heeeee...
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Oddadzą, oddadzą, a jak nie to i tak bedę im przypominał o tej sprawie. Oddać kasę!!!!
  • do NOWY Autor: ~zgrywus [77.254.101.*]
    NOWY tak trzymaj !!!!!!!!!! Jestem z Tobą
  • Re: do NOWY Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    A ja z Wami!!!!! Pozdrawiam.

• Re: do NOWY Autor: ~NOWY [77.254.80.*]

• Re: do NOWY Autor: ~he,he [83.7.194.*]
    codziennie wklejamy tą treść na forum każdej spółki , żeby wszyscy mieli wiedzę
    tylko gdzie się podział doradca złoty strzał, agatka
    pozdrawiam
  • Re: do NOWY Autor: ~NOWY [77.253.157.*]
    Tak ja piszesz> Ja jutro wyjeżdżam na kolejny już w tym roku urlop. Tym razem do Paryża. Na ten okres, tj do 15.10.2013 r. nie będzie moich wpisów, bo chce trochę odetchnąc od tego badziewia, w tym tej szemranej spółki CEDC. Moja prośba. Wklejajcie tekst codziennie, w tym do innych spółek, żeby gnoje nie zapomnieli!!! jak nas skrzywdzili!!. POzdrawiam i spotkamy sie po 15. Cześć>
    Nie odda bo sobie wzioł - krótko zwędził !!!!!
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~jop [89.73.176.*]
    jak nie on to niech oddają ci co mu na to pozwolili
    ODAJCIE AKCJE - bo inaczej dostaniecie skierowani w niedługim czasie do sanatorum nikt nie będie sie cackał z wami a przy okazji wyjdzie kto naważył piwa ..... heeeee... heeee.....
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~RUS [89.72.91.*]
    Naważył rus
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~ms [89.76.227.*]
    może i naważył , ale my na pewno tego ścierwa żubrówki i innych pić nie będziemy!!!!
    Niech sam chla kradziejca!!!!
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~lysy [83.0.141.*]
    jak już to nawarzył. chyba że wlazł na wagę i zważył ukradzione akcje to ok.
    To wkiedy odasz nam te akcje coś ich zwędził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Oddają akcje? !!!!! Autor: ~Wacek Korba [89.72.91.*]
    Heeee... heeee.... ( siódme - NIE kradnij )
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.