A tak na weekend:/ nowy link, może więcje osób będzie go czytalo?
CEDC- Oddajcie kasę. Dla innych spółek giełdowych. Jak wprowadzą na rynek nowe akcje CEDC to zastanów się Inwestorze dwa razy, czy warto je kupować , bo może Ciebie czekać taki sam los jak nas' starych inwestorów CEDC'. Bez uzasadnionych podstaw, w tym prawnych obowiązujących w Polsce, anulowali nam akcje nie płacąc za nie ani złotówki. Kupisz nowe, może czekać Ciebie ten sam los!!
A tak od poniedziałku aż do końca świata i jeden dzień dłużej:
CEDC- Oddajcie kasę. Dla innych spółek giełdowych. Jak wprowadzą na rynek nowe akcje CEDC to zastanów się Inwestorze dwa razy, czy warto je kupować , bo może Ciebie czekać taki sam los jak nas' starych inwestorów CEDC'. Bez uzasadnionych podstaw, w tym prawnych obowiązujących w Polsce, anulowali nam akcje nie płacąc za nie ani złotówki. Kupisz nowe, może czekać Ciebie ten sam los!!
Dnia 2013-10-01 o godz. 10:24 ~pankracy napisał(a):
> mi wystarczy jak oddadzą pieniądze za akcje, ale popieram
> NOWEGO z całych sił
JUSZCI ODADZĄ JAK SE WZIELI - EEEEEEEEEEEEE FIGA Z MAKIEM , ja wział uczciwie heeee... heeeee...
Tak ja piszesz> Ja jutro wyjeżdżam na kolejny już w tym roku urlop. Tym razem do Paryża. Na ten okres, tj do 15.10.2013 r. nie będzie moich wpisów, bo chce trochę odetchnąc od tego badziewia, w tym tej szemranej spółki CEDC. Moja prośba. Wklejajcie tekst codziennie, w tym do innych spółek, żeby gnoje nie zapomnieli!!! jak nas skrzywdzili!!. POzdrawiam i spotkamy sie po 15. Cześć>
ODAJCIE AKCJE - bo inaczej dostaniecie skierowani w niedługim czasie do sanatorum nikt nie będie sie cackał z wami a przy okazji wyjdzie kto naważył piwa ..... heeeee... heeee.....