• Uwaga, ubieraja! Autor: ~uczciwy [46.205.158.*]
    Nie dać się w to wciągnąć !

W czwartek to już będzie po wszystkim, nie będziecie mieć komu sprzedać tego śmiecia !
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~samon [176.101.130.*]
    to sprzedaj dzisiaj
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~bob [149.156.58.*]
    w co ubierają ? W. wpakował pare melonów i teraz ubiera zeby sprzedac za kilkanascie tysicecy. Puknij sie w glowe.
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    W kiedyś dokupywał po 2 zł teraz to będzie 20 zł :)) więc nie rozwalaj mnie takimi tekstami :)) Potem wiele razy brał a ostatnio po 60 gr teraz 6 zł jak była akcja z arabami :)) Więc Twój W. jest w paczce i wszytsko co się dzieje jest zapewne za jego wiedzą i zgodą :)))) Na szczęście lada chwila cała ta banda zniknie z GPW:)
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~bob [46.169.0.*]
    mam inne przekonanie. Jedn jest pewne - jesli oglosi s upadlosc likwidacyjna to totalna kicha ale jesli bedzie inne rozwiazanie to pewne jest 100% wzrost lub wiecej. To jest oczywiscie ruletka ale na ktorej innej spolce jestes w tak kr. czasie tyle zarobic.
    Ja zaryzykuje.
    Majątek sie robi na duzym ryzyku a nie ciulaniu po 10%
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~jan bez ziemi [195.47.201.*]
    pozwolę sobie nie zgodzić się z tobą, ze na ciulaniu po 10% nie zrobi się majątku,
    o procencie składanym, kolega słyszał?
    co do reszty to się nie wypowiem, na tej spółce dzieją się takie cuda i dziwy, ze trudno cokolwiek wyrokować.
    A bankructwo, jak tylko głównemu akcjonariuszowi się będzie opłacało, to je ogłosi, nie patrząc na "baranów", któych już i tak ostrzygł.
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~PIT [77.254.63.*]
    Dnia 2013-09-17 o godz. 13:07 ~Olek napisał(a):
    > W kiedyś dokupywał po 2 zł teraz to będzie 20 zł :)) więc
    > nie rozwalaj mnie takimi tekstami :)) Potem wiele razy brał
    > a ostatnio po 60 gr teraz 6 zł jak była akcja z arabami :))
    > Więc Twój W. jest w paczce i wszytsko co się dzieje jest
    > zapewne za jego wiedzą i zgodą :)))) Na szczęście lada
    > chwila cała ta banda zniknie z GPW:)
    narzekasz i ostrzegasz od dawna nawet kilka dni temu jak było 0,4 na liczniku - i co ja i wielu innych nie posłuchało i zarobek jest spory - na pewno nie bede tu siedział do konca swiata i sprzedam z godziwym dla mnie zarobkiem a co bedzie za rok czy pół roku to nie moja sprawa
    a przepraszam czym Ty się podniecasz... ile raz już pochodzili pod 80 gr... sorry 8 groszy:)) I jakie tu są obroty... śmiech na sali...
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~bob [149.156.58.*]
    nformacja o tym, że Mediatel wycofał z sądu wniosek o bankructwo, a niemal dwie trzecie jej udziałów przejęło wykresHawe spowodowała eksplozję kursu. Wczoraj akcje podrożały o ponad 36 procent. Dziś za jeden papier spółki trzeba zapłacić niemal dwa razy więcej niż wczoraj.
    ile jeszcze razy to wkleisz na tym forum ?:)) i co to ma wspólnego z EFH??? :) CO ja mam Ci teraz wklejać linki o tym jak inne firmy bankrutują a były w mega lepszej sytuacji niż EFh ?:))) DNO :)
  • Re: Uwaga, ubieraja! Autor: ~Zebco [217.144.209.*]
    Nie czaj się i wklej pajacu te linki, a nie pieprz tylko po to żeby pieprzyć bezsensu.
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.