KOREKTA TO BYŁA WCZORAJ PODCZAS SESJI A TERAZ JEST WYCISZENIE PRZED DALSZYM ODPAŁEM. MAMY DOCZYNIENIA Z HOSSA NA WYBRANYCH PAPIERACH I RADZE PRZYPOMNIEC SOBIE JAK ZARABIAŁO SIE PODCZAS POPRZEDNICH HOSS 500 CZY TAM 1000 PROCENT. MAMY POWTÓRKE CZY TO SIE KOMUŚ PODOBA CZY NIE !!!!!!!!!
LECIMY NA 30 ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
portki to załóż na głowe, zobacz co się USA dzieje, kolejny dodruk zapewniony, rok hossy też, a takie spółki jak hutmen odlot zaliczą, jest ich niewiele i hutmen do nich należy. tym bardziej, że pole do makismów mamy całkiem pokaźne, 60 zł, kto wie? a może więcej. Nieźle tu będzie już jutro, pewnie + 10 miniumum. a ty idź do ubikacji z tymi portkami i nie wychodź stamtąd:)
w dodatku dolar mocno potaniał z korzysćią dla Hutmena ( zakupy są w strefie dolarowej ) Euro też potaniało ale nie tak bardzo ( główna sprzedaż w Euro) >
Przeminęło z wiatrem – nic nie trwa wiecznie Przemijamy razem z wydychanym powietrzem Milimetr po milimetrze ,jak ten Buntownik z wyboru - oddam serce za sprawę I tak powoli nas doprowadza stres do wylewu Rośnie gniew, rozczarowanie światem, nie ma czasu na sen, Nie ma czasu dla marzeń! Nie od dziś wiara w cuda stawia nam cele By przejść z piekła do nieba, twardo stąpam po ziemi. Tylko serce ma prawo mi mówić w co mam wierzyć...Chcemy żyć Najadać się chwilą Która wciąż trwa. Czy masz plan żeby żyć, Czy żyjesz by mieć plan?
Porozmawiamy po niedzieli, kto leszczyk a kto wytrawny inwestor. Ja wszystkie akcje sprzedałem po 5,30 Całkowity zasięg wzrostów wynosił 5,16 zł, a doszło do 5,4 zł
Analiza z dnia 18.09.2013
Nazwa Hutmen SA (HTM)
Kurs 5,24
Zmiana w % -0,95 %
Zmiana w PLN -0,05 zł
Kurs MAX 5,37
Kurs MIN 5,10
Ostatni sygnał
Data wystąpienia
Kurs Sygnał zakupu
16.09.2013 przy kursie 4,73
Teoretyczny zasięg kursu 8,14 (niekompletny)
Siła relatywna +
Średnia 50 tygodniowa 3,65
Średnia 150 tygodniowa 3,24
Zwrot miesiąc 52,77%
Zwrot pół roku 65,82%
Zwrot rok 62,23%
Zwrot 2 lata 36,46%
Zwrot 5 lat 43,17%
pokaż notowania bieżące